Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Arda'dan Sinem'e Paha Biçilemez Küpe !

5 posters
YazarMesaj
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

Arda'dan Sinem'e Paha Biçilemez Küpe ! Empty
MesajKonu: Arda'dan Sinem'e Paha Biçilemez Küpe !   Arda'dan Sinem'e Paha Biçilemez Küpe ! Icon_minitimePaz Nis. 18, 2010 2:15 pm

GÖNLÜ ZENGİN BİR MİNİK HAYRAN

Arda ve dos Santos hiç kimseyi kırmadan ve üzmeden ziyaretini tamamladı. Her isteyenle resim vermeye çalıştı. Hele ki o basının giremediği ve sadece çok az sayıda kişinin girebileceği bölümdeki sahneler inanın müthiş mutluluk vericiydi. Çünkü o minik kalpler öyle bir atıyordu ki iki ünlü futbolcuyu karşılarında gördüklerinde, hepsinin yüzünde yaşam sevinci vardı. Hayata bağlanma isteği gördüm gözlerinde. Kolay mı Arda Ağabeyi ve dos Santos gelmişti ziyaretlerine. Hemen iyileşmeli, ayağa kalkmalıydılar. Ne mutluluktu onlar için. Hele ki bir tanesi kafa bile tuttu Arda'ya. Düşünsenize, futbola hükmeden Arda'ya o kafa tutuyordu. Eminim ki orada verilen hediyelerden çok iki futbolcunun orada olması onları mutlu etmişti. Bir tane çocuğun küçücük elleriyle ''Al bu bir çift küpeyi kız arkadaşına ver'' demesi beni zaten kopardı. Düşünebiliyor musunuz o küçücük ve şifa bulmaya çalışan bedeniyle Arda Ağabeyi’ne bir hediye vermeyi hatta onu mutlu etmeyi düşünmüş. Üstelik onunla birlikte kız arkadaşını da. Ne mutlu bir duygu Arda ve Sinem için. Bence Sinem'in Arda'dan alacağı en güzel ve anlamlı hediye o bir çift küpe. Pırlantalardan daha değerli. Çünkü onun içinde pırlantadan, elmastan çok daha değerli bir sevgi yumağı var.

O kadar güzel ve anlamlı kareler vardı ki orada, inanın keşke o kareleri size gösterebilseydim. Ama bu kısımlar özeldi ve olmazdı. Arda'nın dediği gibi yanlış anlaşılır, lütfen çekmeyelim idi. Bana buradan kızsa da ben bunların bazılarını yazdım. Çünkü bunları yazarken bir magazinci gözüyle ya da reyting yapma edasıyla yazmıyorum. Bir anne olarak, bir kadın olarak, orada yaşanan duyguları sizin de anlamanızı istiyorum. Neden biliyor musunuz? Bence o çocuklara çok acımasız davranıyorsunuz. O gencecik milli formayı giymiş, zaten sorumlulukları bini aşmış gençliği ağır yargılıyorsunuz. Gençliğini yaşamadan sizin yaşayamadıklarınızı yaşıyor diye belki de cezalandırmaya kalkıyorsunuz ama o ne yapıyor? Bildiği doğru yolda devam ediyor. Çünkü o da biliyor ki üstüne aldığı mantoyu gerektirdiği şekilde taşıyor. Bunun da bir bedeli var. Bu bedeli de ödüyor. Bazen kız arkadaşına laf atıyorlar, bazen kendisine, bazen etrafına ama fark etmiyor. Çünkü kendi deyişiyle: “Bana kimse zarar veremez, çünkü ben işimi doğru yapıyorum” Kısacası altını ne kadar çamura batırırsanız batırın altın gene altındır. Bence de Arda başta yüreğiyle, inancıyla ve başarılarıyla altının ta kendisi. İsteyen istediği kadar çamura batırmaya çalışabilir Ama sonuçta altın altın olarak kalır. Çünkü anladığım kadarıyla mayası sağlam. Helal olsun sana Arda!

Senin için kötü diyecek kişi ya da kişiler ya seni kıskanıyordur ya yerinde gözü vardır ya da sana ulaşamadığı için çamur atıyordur. Zaten sen de bunları anlayacak olgunluktasın. Bunlar eminim ki seni yıldırmayacak aksine daha başarıya itecek sebepler. Çünkü unutulmamalı ki; önemli kişiler konuşulur. Sen de bizler için önemlisin. Gerisi boşSmile))))

Bu arada dos Santos'a da bayıldım doğrusu. O da çok şeker. Üstelik zavallıcık bir ara ezilme tehlikesi bile geçirdi diyebilirim. Ama hiç sesini çıkarmadan sessizce dolaştı ve ziyaretlerini yaptı. Ara sıra benim çekiştirmelerimle karelerde görünmeyi başardı. Kısacası ikisi de o kadar şekerdi ki etraftaki korumalar ya da şöförler ya da kim olduğunu bilmediğim kendisini Arda'yı korumaya adamış kişilerin havası daha fazlaydı. Sanırsınız ki onlar futbolcu.
http://www.sinemfan.net.tc
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e Paha Biçilemez Küpe !   Arda'dan Sinem'e Paha Biçilemez Küpe ! Icon_minitimePaz Nis. 18, 2010 11:02 pm

sinem ablanın o küpeleri kullanacağından eminim.
attaha çıkacağı ilk programlarda o küpeyi görürsek şaşırmayın. Smile
http://www.sinem-kobal.tk
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e Paha Biçilemez Küpe !   Arda'dan Sinem'e Paha Biçilemez Küpe ! Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 12:19 pm

Aynen Sinoşum Hediyelerin Maddi Değerinden Çok Manevi Değerine Önem Veriyo Dimi Kesinlikle Takıcak Bence De...
Stressavar
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Stressavar

Başarı Puanı : 41
Rep Puanı : -2

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e Paha Biçilemez Küpe !   Arda'dan Sinem'e Paha Biçilemez Küpe ! Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 3:18 pm

sinem maddi değerden çok manevi değere önem verseydi ardanın doğum gününde ALTIN saat almazdı canım.
pelinnn
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
pelinnn

Başarı Puanı : 12
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e Paha Biçilemez Küpe !   Arda'dan Sinem'e Paha Biçilemez Küpe ! Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 3:21 pm

harika bişi bu ya daha değerli birşey olamaz. çocuk o haliyle neler düşünüyor. eminim ikisinede çok iyi gelmiştir.
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e Paha Biçilemez Küpe !   Arda'dan Sinem'e Paha Biçilemez Küpe ! Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 5:08 pm

stresvaar, istediğini alır bundan sa-na-ne ?
kendisine gelen hediyenin parasını araştırcak değil demek istediğim. parası kendisinin mi ? evet. istediği gibi harcamak da mı ? evet. sana hesap vermek zorunda mı ? hayır..

sanane kardeşim bundan. bana bir tarafı kalkmış diyorsun ama senin o kalkan yerini indiricem ben Göz Kırpan daha çok gerizekalaşıp labuyali konuşmaya devam edersen, olacaklardan ben sorumlu değilim Göz Kırpan
http://www.sinem-kobal.tk
gzm.ard
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
gzm.ard

Başarı Puanı : 5
Rep Puanı : -1

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e Paha Biçilemez Küpe !   Arda'dan Sinem'e Paha Biçilemez Küpe ! Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 4:23 pm

çok ta tınnn.İnsan önemsediklerinin yorumları okur ve cevap verirmiş canım.konuşmalrıma kulak asma ve beni tehtit etmesen iyi olur olacaklar.yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim.Öptüm bye beni bir daha zor bulursunuz.istiyorsan amede gel.burada kimin bir tarafını indirecekleri kesin balım.Sen buraya gelsen seni iyi misafir ederim(!)
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e Paha Biçilemez Küpe !   Arda'dan Sinem'e Paha Biçilemez Küpe ! Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 4:38 pm

He Bak Şimdi Sen Bizi Yanlış Anladın Canım Berke Senin Mesajına Önem Vermioo Senin Mesajına Kimse Önem Vermediği İçin Sende De Şimdi Biraz Gerizekalı Havası Varya Site De De Bi Gerizekalı Sen Olduğun İçin Bunu Sana Hissettirmemek İçin Yani Birileri Yorumuna Cevapn Versin Ki Biraz Cesaretlen Cesaretini Topla Diye Böyle Yaptı Cemal .. Göz Kırpan Anlıyormıusun (:

Arda'dan Sinem'e Paha Biçilemez Küpe !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sineme neler oluyor !
» sineme küfür ardayı çıldırttı...
» Ardanin Sineme öpücük yagmuru
» Sineme Şiir Yazmak İsteyenler Buraya...
» Acun un dokunulmazlığı Arda ve Sineme haksız hucümm