Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ece Gürselden Sinem Kobal'a İlginç İtham

4 posters
YazarMesaj
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

Ece Gürselden Sinem Kobal'a İlginç İtham Empty
MesajKonu: Ece Gürselden Sinem Kobal'a İlginç İtham   Ece Gürselden Sinem Kobal'a İlginç İtham Icon_minitimePaz Nis. 18, 2010 2:10 pm

Ece Gürsel, Fenerbahçeliyken sevgilisi Arda Turan için Galatasaray forması giren sinem kobal'a "çocuk" dedi.

Ünlü manken Ece Gürsel, önceki gün Metrocity'de düzenlenen defilede podyuma; Fenerbahçe formasıyla çıktı. BJK'li olduğu halde Fenerbahçe'nin lisanslı ürünlerini tanıtan Gürsel, "Profesyonel bir iş yapıyoruz. Ne verirlerse onu giyiyorum" dedi. "Ben zaten fanatik bir taraftar" değilim şeklinde konuşan ünlü manken, kendisine yöneltilen "Sevgiliniz için takım değiştirir misiniz?" sorusuyla da yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

Galatasaraylı Arda Turan ile birlikte olan FB'li sinem kobal'ın GS'yi desteklemeye başlamasına gönderme yapan Ece Gürsel, "Sevgilim için tuttuğum takımı değiştirmek çok saçma ve çocukça" dedi. Seçkin Piriler, İpek Tanrıyar, Şenay Akay ve Eva Maya'nın da podyuma çıktığı defile sonrası gazetecilerle sohbet eden Ece Gürsel, özel hayatıyla ilgili de şunları söyledi: "Hayatımda biri var ama bu İsmail Tunçbilek değil. Beraber olduğum kişi de bu söylentilerden sıkıldı ve 'Artık el ele ortaya çıkalım' diyor ama ben istemiyorum. Çünkü iki gün sonra bitebilir. Kimseye prim vermek istemiyorum."
http://www.sinemfan.net.tc
tuğba*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
tuğba*

Başarı Puanı : 407
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Ece Gürselden Sinem Kobal'a İlginç İtham   Ece Gürselden Sinem Kobal'a İlginç İtham Icon_minitimePaz Nis. 18, 2010 2:28 pm

ne alaka yaa fenerbahçe formasını taa ne zaman giymişti hem o zaman ardayla sevgili değildiki.. ayrıca bi fenerbahçe forması giydi diye herkes fenerli olduğunu idda ediyor Sinem'in kaç programda ''Ben Galatasaraylıyım'' demesine rağmen..
http://www.dizifilm.com
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Ece Gürselden Sinem Kobal'a İlginç İtham   Ece Gürselden Sinem Kobal'a İlginç İtham Icon_minitimePaz Nis. 18, 2010 3:04 pm

Ya Kim Takıyo Ki Onları Yaa Çokta Fifi Yani Değiştirirse Değiştirir Kime Ne Yani Batıyo Mu Onlara Allahım Ya Sinir Oluyorum Varya Şu Tiplere Özellikle Ece Gürsel Kim Oluyo Da O Sineme Laf Söylüyo ... Aptal İşte...
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Ece Gürselden Sinem Kobal'a İlginç İtham   Ece Gürselden Sinem Kobal'a İlginç İtham Icon_minitimePaz Nis. 18, 2010 11:05 pm

podyuma çıkıp sallanmakla olmuyor o.
sen defilist'sen sinem de oyuncu ama; her verilen rolü oynamıyor ?
senin işin professional mi bilemem fakat; sinem o formada bile 'galatasaraylıyım, destek için giydim.' demişti.
http://www.sinem-kobal.tk
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*DeFne*

Başarı Puanı : 70
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Ece Gürselden Sinem Kobal'a İlginç İtham   Ece Gürselden Sinem Kobal'a İlginç İtham Icon_minitimePaz Nis. 18, 2010 11:18 pm

ya lafı sineme söylememişki gazeteciler öyle bi çeviriyo ki ...hem yarası olan gocunur madem sinem galatasaraylıydı sadece bi iddia için fb forması giymişti boşverin takmayınn sizde.
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Ece Gürselden Sinem Kobal'a İlginç İtham   Ece Gürselden Sinem Kobal'a İlginç İtham Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 12:27 pm

Kimin Tarafındansın Kızım Sen He Kimi Tutuyosun Aştın Sen Kendini Hee Fazla Aşma Yoksa Aştırıcam Ben Seni Görceksin Nasıl Aşılıyomuş..
Adam Akıllı Konuş Kimin Tarafını Tuttuğun Belli Değil Nedense Hee Pardon Unutmuşum Sen Arda Fanısın Sinemi Sewmiosn Sineme Gelen Laflar Seni Sevindiriyor Değilmi Aman Tanrım Nasılda Unutmuşum Sen O Aptal Ecenin Tarafını Tutuyordun Bana Bak Kızım Akıllı Konuş Yoksa Çok Kötü Olacak Haberin Olsun Batıyo Mu Millete Sinemin Fener Bahçe Forması Giymesi Anlayamadım Özellikle O Eceye Ne Ki Yani Bi Sinemi Eleştirecek O Mu Kalmış İlk Önce Kendini Eleştirsin O Gerizekalı Yok O Podyumdaymışta Ne Verirlerse Onu Giyermişte Madem Başka Bi Takımı Tutuyosun Giyme O Zaman O Formayı Yanlış Mı Konuşuyorum Saf'a Bak Yaa Elalemin Derdi Onu Gerdi Gündem De Olayımda Nolursa Olsun Diye Düşünüyo Herhalde O Yarım Aklıyla...Şaşıran
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*DeFne*

Başarı Puanı : 70
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Ece Gürselden Sinem Kobal'a İlginç İtham   Ece Gürselden Sinem Kobal'a İlginç İtham Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 3:17 pm

SinemHanife demiş ki:
Kimin Tarafındansın Kızım Sen He Kimi Tutuyosun Aştın Sen Kendini Hee Fazla Aşma Yoksa Aştırıcam Ben Seni Görceksin Nasıl Aşılıyomuş..
Adam Akıllı Konuş Kimin Tarafını Tuttuğun Belli Değil Nedense Hee Pardon Unutmuşum Sen Arda Fanısın Sinemi Sewmiosn Sineme Gelen Laflar Seni Sevindiriyor Değilmi Aman Tanrım Nasılda Unutmuşum Sen O Aptal Ecenin Tarafını Tutuyordun Bana Bak Kızım Akıllı Konuş Yoksa Çok Kötü Olacak Haberin Olsun Batıyo Mu Millete Sinemin Fener Bahçe Forması Giymesi Anlayamadım Özellikle O Eceye Ne Ki Yani Bi Sinemi Eleştirecek O Mu Kalmış İlk Önce Kendini Eleştirsin O Gerizekalı Yok O Podyumdaymışta Ne Verirlerse Onu Giyermişte Madem Başka Bi Takımı Tutuyosun Giyme O Zaman O Formayı Yanlış Mı Konuşuyorum Saf'a Bak Yaa Elalemin Derdi Onu Gerdi Gündem De Olayımda Nolursa Olsun Diye Düşünüyo Herhalde O Yarım Aklıyla...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

bak canım senle bir olupta 3. sınıf çocukları gibi laf dalaşına girmeyeceğim bu bir...ikincisi ben sineme kötü bişey demedim orda..siz dediniz ki bi iddia için bunu yaptı..bnde dedimki tamam takmayın o zaman....Ben sinemin aşırı hayranı değilim o yüzden bilmiyorum aslını o yüzden söyledim...anlamadan dinlemeden konuşmussun paronayak mısın nesın anlamadım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ayrıca arda fanıyım ama ardaya da aşırı hayran değilim. fanatik Galatasaraylıyım ardayı sadece galatasarayın bi parçası olduğu için seviyorum..bu yüzden sineme hiçbir garezim yok..Allah mutlu etsin kimsenin ilişkisi beni bağlamaz.... Ayrıca,ne bu tehditler ya klavye başından? banlarmısın ?[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] napcaksın göstersene çok merak ettim şimdi bak çok korktum şimdi tüh yaaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sabah sabah iyi geldi be eğlendirdin beni sağol [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Ece Gürselden Sinem Kobal'a İlginç İtham   Ece Gürselden Sinem Kobal'a İlginç İtham Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 5:10 pm

defne, özel hayat hiçbir zaman siteyi etkilemez Göz Kırpan
sana gıcıklığından 'ban' atamaz, onu sorun etme. ama kendini beğenmiş gibi davranırsan, admine saygısızlıktan ban gelir üyeliğine Göz Kırpan

hanife kız birşey demedi sen de büyütme.
http://www.sinem-kobal.tk
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Ece Gürselden Sinem Kobal'a İlginç İtham   Ece Gürselden Sinem Kobal'a İlginç İtham Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 5:23 pm

Sinemin Çok Hayranı Değilsen Hakkında Da Pek Bir Şey Bilmiyorsan Bilmediğin Şey Hakkında Konuşma O Zaman Klavye Başındayım Diye Söylemiyorum.. Gülmek İyidir..Göz Kırpan Her Şeye Gülen Tiplerdensin Her Halde Adam Gibi Konuşmasını Bilmeyenlerle Adam Gibi Konuşurlar Canım...Göz Kırpan

Ece Gürselden Sinem Kobal'a İlginç İtham
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sinem Kobala en çok hangi saç rengi yakışıyor
» Demirören'den Sinem'e ilginç telefon.
» Sinem Var!!!!!
» Aşk var mı Sinem?
» Ardaya İlginç Yasak!