Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
Konu: HT Gazetesi-Nilay Örnek Paz Nis. 18, 2010 1:18 pm
Sinem, Fener ajanı’ diyen bile varken 17 Nisan 2010 Cumartesi, 01:09:30
Alışıldı; futbolcu adam-ünlü kadın birlikteliği başlar başlamaz taraftara meze oluyor ilişkiler. Tugay-Etkin Kerimoğlu, Alpay-Cansel Özalan, Emre Aşık ile Aysun Kayacı da pek çok derbide küfürlü tezahürattan nasiplerini almıştı. Şimdi aynı şey Arda Turan ile Sinem Kobal‘a yapılıyor. Sinem, Arda’nın zayıf karnı haline geliyor. Daha önce “Galatasaraylıyla ilişkim olamaz” diyerek Fener formasıyla maçlara giden, birkaç ay sonra Galatasaraylı aşkını statta sarıkırmızılı formayla izleyen, oyunculuğuyla ilgili boyundan büyük laflar eden Sinem Kobal güzel ortalar yapıyor! Arda’ya sataşmak ya da yenilciğinin acısını çıkarmak isteyenler de golü 90’a çakıyor. “Delikanlı” Arda ise, konu kız arkadaşı olunca iyice hırçınlaşıyor, sempatikliğinden -”yiyor”. (Arda’nın maçlarda bazı tezahüratlara bir top ve el hareketiyle verdiği “Topunuz topsunuz” mesajı beni bayağı eğlendiriyor o ayrı!) Ama “Kimisi gece âlemlerinde / Kimisi sinema peşinde / Galatasaray ruhu yok hiçbirinde / Düşmüşler paranın peşine” gibi tezahüratlarda insanın “Bir durun ya” diyesi geliyor. Adamın parası var, sevdiği biri var güzel bir jest yapmış... Üzerine bunu eleştirenler karşısında geri adım da atmamış “Sinem için tüm sinemaları kapatırım” gibi romantik bir yanıt vermiş! Hödüğün teki gibi davransaydı Arda’yı daha mı çok sevip, “Haydi gol gol” diyecektik... Sinem’in bu kadar arbede içinde Arda’yla, kendini prensesler gibi hissettiğine eminim. Ancak onun “Fener ajanı” olduğunu, Arda ile ilişkisinin Fenerlilerin bir komplosu olduğunu bile düşünen ya da “Arda’yı değiştiriyor”, “İngiltere’ye sürükleyecek bu hatun Arda’yı” gibi ifadelerle Sinem Kobal’a antipati duyan o kadar çok insan var ki... Kimi ilişkilerin tutkalı bu tip gerilimler olsa da, bugünlerde Sinem Kobal olmak zor olmalı...
Sinem, Arda’nın zayıf karnı haline geliyor. Daha önce “Galatasaraylıyla ilişkim olamaz” diyerek Fener formasıyla maçlara giden, birkaç ay sonra Galatasaraylı aşkını statta sarıkırmızılı formayla izleyen, oyunculuğuyla ilgili boyundan büyük laflar eden Sinem Kobal güzel ortalar yapıyor!
o cümleyi ne zaman dedi ya sinem?
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 24/11/09Mesaj Sayısı : 68Başarı Puanı : 70Rep Puanı : 2
heh bütün işimiz bitti hangi haber doğru diye tartışalım valla bunlar gazete haberi canım kendileri yazıp kendileri çiziyolar benim hiçbirine itimatım yok
Sen Tartışma Biz Tartışırız Aptalları Tartışmalara Sokmuyoruz Zaten Yanlış Bilqi Verir Diye O Yüzden Üzerine Alınmana Gerek Yok Tamam ...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
hayal ürünü şeyleri tartışmayacak kadar aptalım(!) o zaman aptallık buysa ben kabul ediyorum sağol canım
Onu Demişti Ben Fanatik Fener Bahçeliyim Ardayla Olamam Demişti Ancak Sonra Öyle Bir Laf Söylemedim Demişti..Unutmayın..
hanife'ye katılıyorum. gazete de böyle bir haber çıkmıştı ama sinem daha sonra ben böyle bir şey söylemedim demişti. yani kız haklı boşuna üstüne gitmeyin. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]