Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

HT Gazetesi-Nilay Örnek

+2
ѕιηємвєякє
arda_gs_cemre
6 posters
YazarMesaj
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

HT Gazetesi-Nilay Örnek Empty
MesajKonu: HT Gazetesi-Nilay Örnek   HT Gazetesi-Nilay Örnek Icon_minitimePaz Nis. 18, 2010 1:18 pm

Sinem, Fener ajanı’ diyen bile varken
17 Nisan 2010 Cumartesi, 01:09:30

Alışıldı; futbolcu adam-ünlü kadın birlikteliği başlar başlamaz taraftara meze oluyor ilişkiler. Tugay-Etkin Kerimoğlu, Alpay-Cansel Özalan, Emre Aşık ile Aysun Kayacı da pek çok derbide küfürlü tezahürattan nasiplerini almıştı. Şimdi aynı şey Arda Turan ile Sinem Kobal‘a yapılıyor. Sinem, Arda’nın zayıf karnı haline geliyor.
Daha önce “Galatasaraylıyla ilişkim olamaz” diyerek Fener formasıyla maçlara giden, birkaç ay sonra Galatasaraylı aşkını statta sarıkırmızılı formayla izleyen, oyunculuğuyla ilgili boyundan büyük laflar eden Sinem Kobal güzel ortalar yapıyor!
Arda’ya sataşmak ya da yenilciğinin acısını çıkarmak isteyenler de golü 90’a çakıyor.
“Delikanlı” Arda ise, konu kız arkadaşı olunca iyice hırçınlaşıyor, sempatikliğinden -”yiyor”. (Arda’nın maçlarda bazı tezahüratlara bir top ve el hareketiyle verdiği “Topunuz topsunuz” mesajı beni bayağı eğlendiriyor o ayrı!)
Ama “Kimisi gece âlemlerinde / Kimisi sinema peşinde / Galatasaray ruhu yok hiçbirinde / Düşmüşler paranın peşine” gibi tezahüratlarda insanın “Bir durun ya” diyesi geliyor.
Adamın parası var, sevdiği biri var güzel bir jest yapmış... Üzerine bunu eleştirenler karşısında geri adım da atmamış “Sinem için tüm sinemaları kapatırım” gibi romantik bir yanıt vermiş! Hödüğün teki gibi davransaydı Arda’yı daha mı çok sevip, “Haydi gol gol” diyecektik...
Sinem’in bu kadar arbede içinde Arda’yla, kendini prensesler gibi hissettiğine eminim. Ancak onun “Fener ajanı” olduğunu, Arda ile ilişkisinin Fenerlilerin bir komplosu olduğunu bile düşünen ya da “Arda’yı değiştiriyor”, “İngiltere’ye sürükleyecek bu hatun Arda’yı” gibi ifadelerle Sinem Kobal’a antipati duyan o kadar çok insan var ki... Kimi ilişkilerin tutkalı bu tip gerilimler olsa da, bugünlerde Sinem Kobal olmak zor olmalı...

Nilay Örnek-HT
http://www.ardafanclub.com
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: HT Gazetesi-Nilay Örnek   HT Gazetesi-Nilay Örnek Icon_minitimePaz Nis. 18, 2010 11:07 pm

Sinem, Arda’nın zayıf karnı haline geliyor.
Daha önce
Galatasaraylıyla ilişkim olamaz” diyerek Fener formasıyla maçlara
giden, birkaç ay sonra Galatasaraylı aşkını statta sarıkırmızılı
formayla izleyen, oyunculuğuyla ilgili boyundan büyük laflar eden Sinem
Kobal güzel ortalar yapıyor!

o cümleyi ne zaman dedi ya sinem?
http://www.sinem-kobal.tk
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*DeFne*

Başarı Puanı : 70
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: HT Gazetesi-Nilay Örnek   HT Gazetesi-Nilay Örnek Icon_minitimePaz Nis. 18, 2010 11:16 pm

demişti ya ''ben fanatik fenerliyim ardayla olamam'' onu diyor.
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

Başarı Puanı : 279
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: HT Gazetesi-Nilay Örnek   HT Gazetesi-Nilay Örnek Icon_minitimePaz Nis. 18, 2010 11:45 pm

evet berkecim demişti ama inkar etmek amacıyla. arda'da neler demişti yani mustafa sirmen için kardeşim filan geçsinler bunları hikaye hepsi
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: HT Gazetesi-Nilay Örnek   HT Gazetesi-Nilay Örnek Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 12:28 pm

Onu Demişti Ben Fanatik Fener Bahçeliyim Ardayla Olamam Demişti Ancak Sonra Öyle Bir Laf Söylemedim Demişti..Unutmayın..Göz Kırpan
http://www.sinemfan.net.tc
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*DeFne*

MesajKonu: Geri: HT Gazetesi-Nilay Örnek   HT Gazetesi-Nilay Örnek Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 3:08 pm

heh bütün işimiz bitti hangi haber doğru diye tartışalım Biggrin valla bunlar gazete haberi canım kendileri yazıp kendileri çiziyolar benim hiçbirine itimatım yok Göz Kırpan
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: HT Gazetesi-Nilay Örnek   HT Gazetesi-Nilay Örnek Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 3:11 pm

Sen Tartışma Biz Tartışırız Aptalları Tartışmalara Sokmuyoruz Zaten Yanlış Bilqi Verir Diye O Yüzden Üzerine Alınmana Gerek Yok Tamam ...Göz Kırpan
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*DeFne*

MesajKonu: Geri: HT Gazetesi-Nilay Örnek   HT Gazetesi-Nilay Örnek Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 3:33 pm

SinemHanife demiş ki:
Sen Tartışma Biz Tartışırız Aptalları Tartışmalara Sokmuyoruz Zaten Yanlış Bilqi Verir Diye O Yüzden Üzerine Alınmana Gerek Yok Tamam ...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

hayal ürünü şeyleri tartışmayacak kadar aptalım(!) o zaman Göz Kırpan aptallık buysa ben kabul ediyorum sağol canım Göz Kırpan
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: HT Gazetesi-Nilay Örnek   HT Gazetesi-Nilay Örnek Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 5:06 pm

hanife noluyor kız yalan haber diyor köpürüyorsun ?
http://www.sinem-kobal.tk
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: HT Gazetesi-Nilay Örnek   HT Gazetesi-Nilay Örnek Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 5:43 pm

Off Gıcık Olduğumdandır Tamam Mıı Çok İstiyosan Banla Onu Yap Admin Bu Kadar Değer Veriyorsan..
irem2
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
irem2

Başarı Puanı : 183
Rep Puanı : 4

MesajKonu: Geri: HT Gazetesi-Nilay Örnek   HT Gazetesi-Nilay Örnek Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 6:25 pm

SinemHanife demiş ki:
Onu Demişti Ben Fanatik Fener Bahçeliyim Ardayla Olamam Demişti Ancak Sonra Öyle Bir Laf Söylemedim Demişti..Unutmayın..Göz Kırpan

hanife'ye katılıyorum. gazete de böyle bir haber çıkmıştı ama sinem daha sonra ben böyle bir şey söylemedim demişti. yani kız haklı boşuna üstüne gitmeyin. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: HT Gazetesi-Nilay Örnek   HT Gazetesi-Nilay Örnek Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 1:39 pm

Göz Kırpan

HT Gazetesi-Nilay Örnek
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Örnek Alınmayı Seviyor