Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sinem Gözyaşalrını Tutamadı Arda Kahroldu

3 posters
YazarMesaj
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

Sinem Gözyaşalrını Tutamadı Arda Kahroldu Empty
MesajKonu: Sinem Gözyaşalrını Tutamadı Arda Kahroldu   Sinem Gözyaşalrını Tutamadı Arda Kahroldu Icon_minitimePaz Nis. 18, 2010 1:06 pm

G.SARAY AŞKIMI ÖLÇEMEZLER

Galatasaraylı futbolcu da taraftarların bu tutumundan sonra sezon sonu ayrılma konusunda kesin kararını verdi.

Arda yakınları ile yaptığı konuşmalarda, “Benim Galatasaray’a olan sevgimi ve aşkımı para ya da başka bir şeyle ölçemezler. Ben bu aşk için futbol hayatımı riske attım. Fenerbahçe derbisinde sakat sakat oynayarak, takımıma bir şeyler kazandırmaya çalıştım” dedi.

SİNEM GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Olumsuz tezahüratlardan sonra tribünde maçı izleyen Arda’nın kız arkadaşı Sinem gözyaşlarını tutamazken, kaptan da “Kimse bana kız arkadaşım üzerinden saldıramaz, onu da üzemez. O böyle tezahüratları hakedecek birisi değil” diye konuştu
http://www.ardafanclub.com
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Sinem Gözyaşalrını Tutamadı Arda Kahroldu   Sinem Gözyaşalrını Tutamadı Arda Kahroldu Icon_minitimePaz Nis. 18, 2010 2:04 pm

Var Mı Böyle Bir Şey Yaa Ayıp Ya Pislikler Neden Ağlatmışlar Benim Meleğimi Onun Ağlamasına Dayanamam Ben Futbolu Ne Hale Getirdiler İnanamıyorum...:'( Sinemi Dahi Ağlattılar Ya Yuhh Allahtan Onu Ağlarken Görmedim Yoksa Kahrolurdum Ben Hoş Gözümün Önünde Canlandırabiliyorum Az Çok Ama Neyse :'( Ağlamasın Her Şeye Rağmen Onların İnadına Ayakta Durmayı Becerecekler...Göz Kırpan
http://www.sinemfan.net.tc
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Sinem Gözyaşalrını Tutamadı Arda Kahroldu   Sinem Gözyaşalrını Tutamadı Arda Kahroldu Icon_minitimePaz Nis. 18, 2010 11:00 pm

O şiiri yazan şahıs, o şiiri yazdığın kalem g*tüne girsin...
Allah'ım yarrabiim terbiyemi bozcaklar, siz kimsiniz Allah aşkına? kendinizi bir b*k mu sanıyorsunuz ? ha, evet. haklısınız ya, kendinizi ne sanıyorsunuz odur..

bu dünyada var mı böyle birşey? herkes, sevdiğinin mutluluğunu ister. sinem, ardayı neden üzmek istesin ? futbol hayatını neden etkilemek istedin ? sinem, ne kadar objektik bir bakış atsa da siz daha da üstüne geliyorsunuz..

allah'ınızdan bulun diyemiyecek durumdayım. allah korkusu kalmamış sizde, alıyorsunuz kalemi elinize ardını düşünmeden saçma sapan şeyler yazıyorsunuz..

o şiiri yazan kimliğini neden açık etmeye korkmuş acaba? çok merak ediyorum. Göz Kırpan
http://www.sinem-kobal.tk
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Sinem Gözyaşalrını Tutamadı Arda Kahroldu   Sinem Gözyaşalrını Tutamadı Arda Kahroldu Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 12:18 pm

Aynen Batıyo Sanki Size Ne Onların Özel Hayatından Elalemin Derdi Onları Mı Gerdi Çözemiyorum..
Bir De Diorlar Biz Size Değil Renklere Aşığız O Kadar Aşıksan Gel Kendin Oyna Bakalım Kolay Bir Şey Mi İnsan Sürekli Mesleğini Düşünemez Ya Biraz Da Özel Hayatını Düşünecek...Şaşıran Hiç Kimse De Akıl Kalmamış Vallahii...
http://www.sinemfan.net.tc

Sinem Gözyaşalrını Tutamadı Arda Kahroldu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sinem Kahroldu
» Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı!
» Sinem ve Arda Açılışta
» Sinem'den Arda'ya Hediye
» Sinem& Arda'nın Maç Keyfi