Konu: Cimbom Da Ki Truva Atı... Cuma Nis. 16, 2010 12:12 pm
Cimbom'daki Truva Atı!Galatasaray'ın genç kaptanı Arda Turan'ın güzel sevgilisi Sinem Kobal, ezeli rakip Fenerbahçe için bulunmaz nimet! Bilal ÖZCAN yazdı...
Galatasaray kaptanı Arda'nın sevgilisi Sinem Kobal,
Hatırlıyor musun, geçen yaz gazeteciler seni arayıp sorardı:
"Arda ile sevgili olduğunuz doğru mu?"
Ne cevap veriyordun onlara?
"Doğru değil, yok öyle bir şey!"
Bu oyun aylarca sürdü gitti...
Gazetecilerin her soruşunda ilişkinizi inkâr ederdin...
XXXXXXX
Arda'ya soruyorlardı aynı soruyu:
O ne diyordu:
"Sinem'in eski erkek arkadaşı Mustafa Sirmen benim yakın arkadaşım. Arkadaşımın aşkına bakacak bir adam değilim. Bize arkadaşımızın sevgilisine bakmak yakışır mı?"
Yakışıp yakışmadığını hep birlikte gördük.
XXXXXX
Kasım ayı geldi çattı, Dünya Kupası eleme karşılaşmaları nedeniyle lige ara verilince birlikte Roma'ya uçtunuz...
Aşk Çeşmesi'ne para atıp, dilek dilemeye...
Senin ne dilediğini tahmin edeyim mi?
'Ne olur Allah'ım Arda ile evleneyim ve ne olur Allah'ım Fenerbahçe şampiyon olsun!"
Çünkü sen Fenerbahçeli'sin...
Arda ise herhalde Galatasaray'ın şampiyonluğunu dilemiştir...
Eee kaptanımız tabii, olacak o kadar!
XXXXXX
Roma dönüşü Leonardo da Vinci Havalimanı'nda yakalandınız.
Sen Arda'nın omzuna başını yaslarken ve sevdiğin adamın ateşini ölçerken bir vatandaş fotoğrafınızı çekti...
Cep telefonuyla çekilen o fotoğraf gazetelerde yayınlandı.
Arda, spor sayfalarından çok magazin sayfalarında görünmeye başladı...
Mağaza açılışlarında, film galalarında, orada, burada, şurada, hatta ötede...
Yanında da sen;
Gelecek vadeden genç artist Sinem Kobal...
Sen Arda'nı buldun ama Galatasaray taraftarı kaybetti...
Önce Arda'yı, sonra da şampiyonluk ümidini...
XXXXXX
Şimdi diyormuşsun ki, "Arda'nın spor yaşamına zarar vermekten korktuğum için artık maçlara gitmeyeceğim."
Ne maçı, maç mı kaldı Allah aşkına?
Bir Fenerbahçeli olarak üzerine düşeni çok iyi yaptın...
Herhalde Aziz Yıldırım arzu etseydi bu kadarını başaramazdı!
zeynepp
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 01/03/10Mesaj Sayısı : 9Başarı Puanı : 10Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Cimbom Da Ki Truva Atı... Cuma Nis. 16, 2010 4:01 pm
Hayatmda bu kadar saçma bir yazı daha okumadım...İki genç insanın aşkının bu şekilde okuyucuya aktarılması yanlıs..
irem2
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 175Başarı Puanı : 183Rep Puanı : 4
Konu: Geri: Cimbom Da Ki Truva Atı... Cuma Nis. 16, 2010 8:54 pm
zeyenpp'e katılıyorum. iki genç aşığın aşklarına bu kadar karışılmasını anlamış değilim. umarım ikiside kulaklarını tıkar ve bu açıklamaları görmezden gelir. ikisi içinde en hayırlısı bu olacktır.
Emii
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 09/12/09Mesaj Sayısı : 240Başarı Puanı : 279Rep Puanı : 3
Konu: Geri: Cimbom Da Ki Truva Atı... C.tesi Nis. 17, 2010 1:07 pm
bu yazıyı kim yazmış ya ne psikopat bir düşüncenin ürünü bir yazı.. sinem kobal'ın hemen dava etmesi gerekir bu yazıyı. sinem kobal'ı gs camiasını karıştırmakla falan suçluyor bu yazar. seviyesizliğin sınırlarını zorlamış.. terbiyesizlik başka bişey değil. ne yani arda ne yapsın? taraftarlamı evlensin, gece evine gitmesin tribünlerde mi uyusun.. dışarı gezip tozmasın güzel bi kız arkadaşı olmasın.. galatasaray resmlerne sarılıp uyusun. ne gaddar bir ülke olduk biz ya. acaba bu kişinin özel yaşamı hakkında böyle bir yazı yazıılıp sevgilisi böyle iğrenç ithamlarla karşılaşsaydı, kendisinin tepkisi ne olurdu? yazık ççok yazık..
SinemHaniFe
Konu: Geri: Cimbom Da Ki Truva Atı... C.tesi Nis. 17, 2010 2:59 pm
Aynen Yuh Diyorum Başka Bir Şey Demiyorum Aptallar İşte Gerizekalı Gerizekalı Konuşuyorlar Maç Dene Şey Bir Hobidir .. Sırf Hobi İçin Oynanır Bazen Dedemle Maç İzlerken Tartışıyoruz Da Tartışma Falan Çıkıyo Dedem Bizim Zamanımızda Futbol Böyle Değildi Daha Dostça Oynanır Hobi Olarak Kullanılırdı Diyo Şimdikilerin Yaptığına Bak Birbirlerini Tanımayan İnsanlar Birbirlerine Düşman Var Mı Böyle Bir Şey Ya İnanamıyorum...
Emii
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Cimbom Da Ki Truva Atı... C.tesi Nis. 17, 2010 6:56 pm
futbol bir meslek. ama böyle şeylerle karıştırılması çok saçma ya diycek bişey bulamıyorum
Stressavar
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 31/12/09Mesaj Sayısı : 37Başarı Puanı : 41Rep Puanı : -2
Konu: Geri: Cimbom Da Ki Truva Atı... C.tesi Nis. 17, 2010 7:45 pm
ne davası ne sizi ya adam gerçekleri yazdı.zeten 5 maç kaldı 3 deplasman maçı var deplasmanlara da sinem gitmiyor locada izleyemiyor(bilet alırsa izler)taraftarın içine girse ceseti bulunmaz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] .2 maça da gelse ne olur yani.Adam bence çok iyi yazmış.yazan adamın ellerinden öpüyor başşıma koyuyorum.gerçeklerden kaçmayın.Biz koyu ardacılar kafamızı yastığa koyduğumuz zaman ya gördüğümüz kabusların terleriyle yada gözlerimizden sinem-arda ilişkisi üzerine akan gözyaşlarıyla ıslatıyoruz.Biraz bizlere saygınız varsa o yazar gibi düşünenlere saygı duyun.bu arada aziz yıldırm da erganili hemşerim olur kendisi.Büyük ihtimalle o ayarlamıştır sinemi.
SinemHaniFe
Konu: Geri: Cimbom Da Ki Truva Atı... C.tesi Nis. 17, 2010 10:12 pm
Ne Demek İstiyosun Lan Sen Adam Gibi Konuş Sinem Konusunda Hassasım Sinir Etme Adamı Kendini Onların Yerine Koysana Sinem Kimsenin Oyuncağı Olmadı Olmaz Da Ne Aziz Yıldırımın Ne De Bi Başkasının..Kendini Onların Yerine Koysana Sen Futbolcu Olsan Maça Sevgilinin Gelmesini İstemez Misin Seni Desteklemesini Aynı Heyecanı Seninle Yaşamasını ... Her Şeyi Tadında Bırakmak Lazım Ne Demek Sinem Onların İçine Girse Cesedi Çıkar..Şimdi Bi Laf Söylerdimde Terbiyemi Senin Gibiler İçin Bozmak İstemiyorum ..Tartışma Yaratmak İstiyorsan Kendine Bir Tartışma Sayfası Aç Sen Kendn Ve Senin Gibilerle Tartışırsın Ama Burası Yeri Değil ... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sinem Hakkında Bir Daha Kötü Her Hangi Bir Şey Duymak İstemiyorum..
En son SinemHanife tarafından Paz Nis. 18, 2010 8:19 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Emii
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Cimbom Da Ki Truva Atı... Paz Nis. 18, 2010 1:30 am
Stressavar demiş ki:
ne davası ne sizi ya adam gerçekleri yazdı.zeten 5 maç kaldı 3 deplasman maçı var deplasmanlara da sinem gitmiyor locada izleyemiyor(bilet alırsa izler)taraftarın içine girse ceseti bulunmaz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] .2 maça da gelse ne olur yani.Adam bence çok iyi yazmış.yazan adamın ellerinden öpüyor başşıma koyuyorum.gerçeklerden kaçmayın.Biz koyu ardacılar kafamızı yastığa koyduğumuz zaman ya gördüğümüz kabusların terleriyle yada gözlerimizden sinem-arda ilişkisi üzerine akan gözyaşlarıyla ıslatıyoruz.Biraz bizlere saygınız varsa o yazar gibi düşünenlere saygı duyun.bu arada aziz yıldırm da erganili hemşerim olur kendisi.Büyük ihtimalle o ayarlamıştır sinemi.
bende arda fanııyyım. ama sinem'in bu yazıda böyle suçlamalarla karşılaşmasından iğrendim. dava edebilir, evet şahsına hakaret var çünkü. bilhassa sinemin stada gelmesi ardayı motive eden birşey olur, bunu göremiyecek kadar aptalmısınız. 2gencin aşkını böyle çocuksu hayal ürünü şeylerle kirletmeye utanmıyormusunuz? aziz yıldırım ayarlamışmış..... evet, sinem bunnnnnnun için kariyerini, hayatını mahvederdi zaten. nasıl bir düşünce seviyesine sahipsiniz ne kör bi fanatizm bu. oldu olck arda sizinle evlensin.. ! o zaman muradınıza erersiniz ayıp ya.
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Cimbom Da Ki Truva Atı... Paz Nis. 18, 2010 1:05 pm
bu bilal özcan denen adam hep böyle yazıalrını tenezzül edip okumam bile