Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek...

+3
irem2
ѕιηємвєякє
SinemHaniFe
7 posters
YazarMesaj
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek... Empty
MesajKonu: Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek...   Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek... Icon_minitimeÇarş. Nis. 14, 2010 12:23 pm

Sinem Maçlara Gitmeyecek Tribünler Galatasaray`ın kaptanı Arda`nın gece gezmelerine ve sevgilisi Sinem Kobal için sinema salonu kapatmasına yönelik ağır tezahüratlar yapmıştı Devamı İçin Tıklayınız...
14/04/2010 - 01:00
Tribünlerden yükselen; '˜Kimisi gece alemlerinde/Kimisi sinema peşinde/Galatasaray ruhu yok hiçbirinde/Düşmüşler paranın peşine` şarkısı Arda gibi sevgilisi Sinem Kobal`ı da çok üzmüş.

Sinem, Arda`ya haksızlık ediliyor. Genciz biz. Tabii ki aşk yaşayacağız. Ama aşkı da en düzgün şekilde yaşamaya özen gösteriyoruz. Hatamız olduğunu sanmıyorum. Arda`nın spor yaşamına zarar veririm korkusuyla artık maçlara gitmeyeceğim' dedi.
http://www.sinemfan.net.tc
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek...   Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek... Icon_minitimeÇarş. Nis. 14, 2010 12:25 pm

Yazık Ya Hakikaten Ne Hale Geldi İnsanlar Konuların Sinemle Ne Alakası Varsa Arda Sakat Haliyle Fener Bahçe Galatasaray Maçında Oynadı Onlar Hala Salaklık Yapıyorlar Yazık Hakikaten Çok Yazık....Sinem O Lafların Hakaretlerin Hiç Birini Haketmiyordu...
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek...   Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek... Icon_minitimeÇarş. Nis. 14, 2010 12:54 pm

Ben Sinem için izliyordum maçları artık izlemicem demek ki.
http://www.sinem-kobal.tk
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek...   Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek... Icon_minitimeÇarş. Nis. 14, 2010 2:18 pm

Ben Normalde De Maç İzlerim Ama Galatasarayın Maçını Özellikle İzliyordum Bende Sinemi Görürüm Diye Ama ...
irem2
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
irem2

Başarı Puanı : 183
Rep Puanı : 4

MesajKonu: Geri: Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek...   Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek... Icon_minitimeÇarş. Nis. 14, 2010 3:00 pm

fanatik galatasaraylıyım ama galatasaray taraftarına hiç bir zaman bu kadar kızmamıştım. onlar kim oluyordu arda'nın özel hayatına karışıyor? çocuk kaç haftadır sakat! sakat haliyle süper oynamasını mı bekliyorlar? yazık valla yazık! hiç beklemezdim taraftardan!
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek...   Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek... Icon_minitimeÇarş. Nis. 14, 2010 3:29 pm

Aynen O Sakat Haliyle Fener Bahçe-Galatasaray Maçında Bile Oynadı Onların Yaptığı Terbiyesizliğe Bak...
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

Başarı Puanı : 279
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek...   Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek... Icon_minitimeÇarş. Nis. 14, 2010 5:31 pm

SinemHanife demiş ki:
Aynen O Sakat Haliyle Fener Bahçe-Galatasaray Maçında Bile Oynadı Onların Yaptığı Terbiyesizliğe Bak...

sakat haliyle oynamamalıydı bence ya arkadaşlar bilmeden tartısmayalım lütfen. sinem'e itafen yapıılmıs bir sey degil ki gs tribünlerinden asla bir kişi bile sinem'e kötü bir laf etmez.sinema olayı tamamen ardaya yazılmıs birsey.. araya sinem'i karıştırmaya hiiç gerek yok.
betüşsinem
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
betüşsinem

Başarı Puanı : 47
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek...   Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek... Icon_minitimeÇarş. Nis. 14, 2010 7:08 pm

sonuçta sinem de çok üzülmüştür ama ayıp gerçeten gs taraftarının yaptığı
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek...   Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek... Icon_minitimePerş. Nis. 15, 2010 6:03 am

Emiii Sen Galatasaraylı mısın ? Şaşıran
Taraftarlar Resmen Sineme Söylediler O Kadar İnsan İçinde Aynı Şeyi Sana Yapsalar Şahsen Sevgilime De Olsa Ben Utanır İncinirdim..Bence Herkese Öyle Olurdu ...
esraduygu
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye

Başarı Puanı : 344
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek...   Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek... Icon_minitimePerş. Nis. 15, 2010 10:55 am

üzüldüm doğrusu Ağla sağlık olsun
irem2
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
irem2

Başarı Puanı : 183
Rep Puanı : 4

MesajKonu: Geri: Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek...   Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek... Icon_minitimePerş. Nis. 15, 2010 1:13 pm

ben fanatik galatasaraylıyım ama ne olursa olsun yapılan doğru değildi. sinem'e söylenen sözler yanlıştı. arda'ya bu kadar suç atılması yanlıştı.
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

Başarı Puanı : 279
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek...   Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek... Icon_minitimePerş. Nis. 15, 2010 2:00 pm

SinemHanife demiş ki:
Emiii Sen Galatasaraylı mısın ? Şaşıran
Taraftarlar Resmen Sineme Söylediler O Kadar İnsan İçinde Aynı Şeyi Sana Yapsalar Şahsen Sevgilime De Olsa Ben Utanır İncinirdim..Bence Herkese Öyle Olurdu ...

evet canım galatasaraylıyım aynı zamanda arda turan fanıyım ve sinem'i de çok seviyorum taa dadı zamanlarından. bak bu benim görüşüm senin görüşünede saygılıyım canım. orda sinem'in canını acıtmak ıcın hiçbir söz söylenmedi.. ben arda turan'ı da karalamak için olduğunu düşünmüyorum, sadece tepki dolu bi beste ve tüm takıma. son zamanlarda öne çıkan olayları da mesaj vermek ıcın besteye kattıklarını düşünorum o sözleri.. sinem gs forması giymiyor, arda turan - kaptan ve diğer futbolcular giyiyor. o yüzden bu konunun sinemle hiiçbir alakası yok. kimse ardaya nie sinemle çıkıyorsun demiyor. sadece arda'nın dikkat etmesini istiyor - o da sevgiden. başka hiçbir çıkar amacı yok.
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek...   Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek... Icon_minitimeCuma Nis. 16, 2010 1:13 pm

bende maçtaydım ve o an çok üzüldüm..zaten o gun asy 2 ye bölünmüştü protesto edenler ve bir süre sonra takıma destek çıkankar ben destek çıkanlardanım.arda oyundan çıktıgında stadın bir bölümü ardayı alkışlarkn bende bunlardan biriydim maalesef bir bölümü ıslıkladı...elmayla armutu birbirne karıştırmaktan başka birşey değildir bı jo ile ardayı bir tutamazşar arda hiç haketmemişti bunu.yapılan beste çok çirkin bence ayıp ettiler..ki bu bir anda olan bir iş değil organize 1 hafta önceden ua sitesinden belliydi..ki taraftar 4 maçta kaybedilen 11 puana protesto etti taraftar ama arda 3 haftadır oynamıyor zaten fb derbi mçaını oynadı saymıyorum.manisa maçında gönlünü alacakalrdır kaptanın..ikisine de çok üzülmüşlerdir..bir daha tekrarlanmıcaktır ama bu protestolar
http://www.ardafanclub.com

Sinem Artık Maçlara Gitmeyecek...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sinem KOBAL Artık Sunucu
» Arda Turan Sinem Kobal Çifti Artık Aşklarını Doya Doya Yaşıyor.
» Artık Saklanmıyorlar
» Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı!
» Artık Daha Kadınsı