Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.

+3
Stressavar
arda_gs_cemre
ѕιηємвєякє
7 posters
YazarMesaj
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Empty
MesajKonu: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimeSalı Nis. 06, 2010 4:09 pm

Sinem Kobal (nam-ı değer Selena), Galatasaray takımının yıldız oyuncusu Arda Turan ile aşk yaşadığını itiraf edince sonu gelmeyen yalan haberlerin sonunda tek bir nokta var..

Sinem kobal, ünlü diyemiyeceğim kadar nadir biridir. Ünlülüğün kattığı hiçbir hava olmazken tek havası musluğundadır. Sinem'i böyle tanırken ilişki yaşadığı Arda Turan'ı "çapkın, hovarda, gönül eğlendiren." biri olarak tanırdım şu ana kadar. Gerçekten de öyleydi bunun herkes farkında, kendi fanları bile. Arama motorlarına "Arda turan" yazınca çıkan sonuçlar belli ediyor zaten.

Arda'nın ilişkileri 2-3 haftalık iken Sinem'in ilişkileri bayaa bir süreç almıştır. Örneğin Sinem Kobal, Can ulus ile 2 yıl (az zaman dilimi), Mustafa Şirmen ile de 7-8 yıldır ilişki içindeydi. İlişkinin noktası Mustafa'nın evlilik ısrarıydı. Eski defterleri kapayıp yeniye bakmak gerek... Şimdi Sinem'in hayatında Arda Turan var ve çok mutlular..

İlkte Arda'yı Sinem'e yakıştıramamın nedeni onun çapkın olmasıydı. Sinem'i üzmesinden şüphem çoktu attaha Sinem Kobal fan sitelerinde yargılar da ortaya çıkmıştı fakat; bu ilişkiler, tartışma platformları ilişkiyi etkilememişti. İyi ki de etkilememiş, onları mutlu görmek beni de mutlu ediyor. Arda fanları kızar mı bilmem ama çoğunun bana katıldığını sanıyorum; Sinem, Arda'yı adam etti!
Arda, eski bildiğimiz Arda değil artık. Aşkına bağlı, sanata bağlı, futbola bağlı bir delikanlı.
http://www.sinem-kobal.tk
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimeSalı Nis. 06, 2010 4:37 pm

bu senin bir yazın mı yoksa bir haber mi berke?
http://www.ardafanclub.com
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimeSalı Nis. 06, 2010 5:10 pm

Belirtmedim mi ? Benim yazım Smile
Stressavar
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Stressavar

Başarı Puanı : 41
Rep Puanı : -2

MesajKonu: Geri: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimeÇarş. Nis. 07, 2010 7:38 am

arkadaşlar allahınız aşkına ya sizin yaptığınız haberler sırf haber yapmak için yaptığınız haberlerdir.ardayı sinem mi adam etti.Hıh [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] siz hayal dünyasında yaşıyorsunuz.Arda çapkın mı gönül eğlendiren birimi.Evet öyle hayranları onu öyle seviyor.Arda çapkın olamaz mı olabilir.Haftada 7-8 bin tl alıyor,kaptan,yakışıklı,istese tüm kızlara sahip olabilir,ama olmuyor neden saygılı biri terbiyeli ahlaklı herşeyden önce böyle yapmamasının tek nedeni adam olması.Bunun kesinl,ikle sinemle alakası yok.ardanın da uzun süren bir ilişkisi vardı eda türkmen ile 9-10 ay boyunca beraber oldu benim bildiğim nazlı öztürklede belli bir süre beraber olmuştu.Şimdi bir durun ve düşünün hangi kız ardayla sevgili olduğu zaman ondan ayrılmak ister.Kİmse [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] .Ama ayrıldıklarına göre demekki kızlarda bir problem var ki ayrılmışlar.Sinem adam gibi adam birisini bulup 2 sene,7-8 sene çıkıyorsa bu ardanın problemi değil.Bak demekki sinem adam gibi birini buluyorsa ardayıda bulmuş ee sonuç itibariyle arda da adam gibi adam.o zaman sinemin ardayı adam etmesi gibi bir durum söz konusu bile değildir.Bu böyle biline.O zaman burada tek bir noksan var düşünmeden araştırmadan haber yapılması.
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimeÇarş. Nis. 07, 2010 12:18 pm

Ben dediklerimin arkasınadayım şahsen. 9-10 ay uzun bir ilişki sayılmaz bence. Bu ilişkinin sonunda çocuklar olduğunu görebiliyorum bile, dediğimi anlamışsındır umarım. Bu ilişkinin ömrünü siz bile tahmin edemiceksiniz. Sinem şıpsevdi değil çıktım mı çıkar ve çıktığı kişiyle (aldatmak, ihanet gibi felsefeler dışında) sonuna kadar sürdürür.

Eminim bu süreçte herkes düşünmüştür, Arda da şimdi sorun var demiyorum ki sen de şahsen diyorsun; ^
Arda çapkın mı gönül eğlendiren birimi.Evet öyle hayranları onu öyle seviyor.Arda çapkın olamaz mı olabilir.^ bunu kendin dedin. Benim bunları yazarken hiçbir artniyetim yoktu sonuçta bu yazıları Arda da okur Sinem de eminim..

Artniyetli olmadığımı beni tanıyan bilir, öyle bir düşüncem olsa bu fun clubu Sinem ziyaret ediyor, yazmazdım bunları arkasından konuşurdum değil mi ? Tamam, Ardayı hiç sevmiyordum, tamam nefret ediyordum ama; Sinem mutluysa gerçekten adam gibi adamdır bundan da emin olabiliyorum. Umarım beni anlamışsınızdır Göz Kırpan
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Kiymetlim1O.

Başarı Puanı : 75
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimePaz Nis. 11, 2010 12:40 am

ARDA zaten her zaman, ADAM gibi ADAM & Delikanliydi Göz Kırpan ..
yani sinem'den öncede öyle biriydi ..
bunu herkes bilir !!!
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimePaz Nis. 11, 2010 7:12 am

ѕιηємвєякє demiş ki:
Ben dediklerimin arkasınadayım şahsen. 9-10 ay uzun bir ilişki sayılmaz bence. Bu ilişkinin sonunda çocuklar olduğunu görebiliyorum bile, dediğimi anlamışsındır umarım. Bu ilişkinin ömrünü siz bile tahmin edemiceksiniz. Sinem şıpsevdi değil çıktım mı çıkar ve çıktığı kişiyle (aldatmak, ihanet gibi felsefeler dışında) sonuna kadar sürdürür.

Eminim bu süreçte herkes düşünmüştür, Arda da şimdi sorun var demiyorum ki sen de şahsen diyorsun; ^
Arda çapkın mı gönül eğlendiren birimi.Evet öyle hayranları onu öyle seviyor.Arda çapkın olamaz mı olabilir.^ bunu kendin dedin. Benim bunları yazarken hiçbir artniyetim yoktu sonuçta bu yazıları Arda da okur Sinem de eminim..

Artniyetli olmadığımı beni tanıyan bilir, öyle bir düşüncem olsa bu fun clubu Sinem ziyaret ediyor, yazmazdım bunları arkasından konuşurdum değil mi ? Tamam, Ardayı hiç sevmiyordum, tamam nefret ediyordum ama; Sinem mutluysa gerçekten adam gibi adamdır bundan da emin olabiliyorum. Umarım beni anlamışsınızdır [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Kesinlikle Ve Kesinlikle Katılıyorum Sinem Ardayı Adam Etti ...Bu Aşkın İlk Ortaya Çıktığında Ne Tepkiler Verdiğimi Sizde Çok İyi Biliyosunuz..Tabii Ki Kabulleniyoruz Zamanla Sinem'in Mutluluğu Bizim İçin Çok Ama Çok Önemli...Onun Mutsuz Olması Bizi De Mutsuz Ediyo ... Hala Daha Arama Motoruna Arda Turan Yazıp Görsellere Girdikten Sonra Ne Sonular Çıktığını Hepimiz Biliyoruz O Yüzden Bence De Sinem Arda'yı Kesinlikle Adam Etti...
Kötü Mü Oldu İşte Gülümseyin....(:
http://www.sinemfan.net.tc
Stressavar
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Stressavar

MesajKonu: Geri: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimePtsi Nis. 12, 2010 2:48 pm

valla canım ben arda turanın çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk amaçokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk büyük bir hayranı olarak -kendisini ailesinden üstün tutan-nazlı öztürkle dudak dudağa eda türkmenle el ele daha 20 yaşındayken yatta o kızla tam sevişmek üzereykenki fotoğraflarını sinemle çekilen fotoğraflarına tercih etmem.Ben sinemi sevmiyor olabilirim.yeri gelir sinemi savunurum ama yok arda adam değil sinem adam etti gibi sözlerede çokta tınnnn yani.Hayranları ardayı bilir.Ardayı seven herkes o fotoğrafları bildiği halde sevdi.Burada önemli olan sevgidir. siz sinem fan clubları sinemin arda gibi ADAM olan birisini bulduğuna şükredin.Hem sizlerin özellikleridir eski defterleri açmak.Eskiden çekilen fotolar eskide kaldı.Şimdi atfcilerin tek dileği var sinemle öyle fotolar çekmemesi.Evlendikten sonra ne halleri varsa-Sinem-görsün.bence bu konu kitlenmeli yoksa çok büyük tartışmalar çıkar.Eğer fikrimi çürütmek isteyen varsa mesaj yazsın
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimePtsi Nis. 12, 2010 3:04 pm

Sen Anlaşılan Bizi Tanımamışssın Canım Eski Defterleri Açmayı Seven Biri Değiliz İnsan Kendi İçinde Hanqi İç Güdüleri Taşırsa Onları Söylermiş Karşısındakilere Bunu Unutma..Göz Kırpan Ardanın Şimdi Ki Haliyle 2-3 Yıl Önce Ki Haline Bakarsan Bence Arda Adam Oldu Ardaya Küfür Etmioruz Biz Burda Veya Kalkıp Laf Saymıyoruz Sadece Adam Etti Diyoruz Çok Büyük Bir Şey Miş Gibi Olayı Büyütmeye Değmez Emin Ol ... Arda Hakikaten Adam Oldu Gerek Olgunlaşıp Biraz Daha Büyümesiyle Gerekse Sinemle Beraber Olmasıyla Arda Adam Oldu...Göz Kırpan Bel Ki De Uzun Zamandır Adam Akıllı İlişki Yaşamadığı İçin Bunlar Çıktı...Sinemle Aralarında Ki İlişkinin Süreside Çok Uzun Sayılmaz Arda Turanı Bende Çok Seviyordum Ve Hala Da Çok Seviyorum ...Göz Kırpan
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimePtsi Nis. 12, 2010 3:05 pm

Arda ne hali varsa görsün Göz Kırpan , desem hoşuna gider mi ? *** mal konuşma yoksa bu tartışmanın sonunda zararlı olan sen olacaksın.
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimePtsi Nis. 12, 2010 3:09 pm

Boşver Canım Sanki Biz Ardaya Burda Ana Avrat Küfür Ediyoruz Gibi Saçmalıklar Yazıyor..Amaan ... Takmaya Değmez...Göz Kırpan
irem2
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
irem2

Başarı Puanı : 183
Rep Puanı : 4

MesajKonu: Geri: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimePtsi Nis. 12, 2010 5:37 pm

SinemHanife demiş ki:
Sen Anlaşılan Bizi Tanımamışssın Canım Eski Defterleri Açmayı Seven Biri Değiliz İnsan Kendi İçinde Hanqi İç Güdüleri Taşırsa Onları Söylermiş Karşısındakilere Bunu Unutma..Göz Kırpan Ardanın Şimdi Ki Haliyle 2-3 Yıl Önce Ki Haline Bakarsan Bence Arda Adam Oldu Ardaya Küfür Etmioruz Biz Burda Veya Kalkıp Laf Saymıyoruz Sadece Adam Etti Diyoruz Çok Büyük Bir Şey Miş Gibi Olayı Büyütmeye Değmez Emin Ol ... Arda Hakikaten Adam Oldu Gerek Olgunlaşıp Biraz Daha Büyümesiyle Gerekse Sinemle Beraber Olmasıyla Arda Adam Oldu...Göz Kırpan Bel Ki De Uzun Zamandır Adam Akıllı İlişki Yaşamadığı İçin Bunlar Çıktı...Sinemle Aralarında Ki İlişkinin Süreside Çok Uzun Sayılmaz Arda Turanı Bende Çok Seviyordum Ve Hala Da Çok Seviyorum ...Göz Kırpan

bence sen hem konuya hemde stressavar arkadaşımıza en doğru cevabı yazmışsın. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimeSalı Nis. 13, 2010 5:27 pm

Teşekkür Ederim...
Stressavar
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Stressavar

MesajKonu: Geri: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 3:43 pm

kimse bana en doğru cevabı veremez.ha verebilir ama daire çizip kendi çapında verebilir.ben niye sizle konuşupta seviyemi düşürüyorum.aptallık bendeki bu siteye üye oldum.neden üye oldum?ilk üye olduğum gün bana sinemi sevdirin dedim.mesaj geldi merak etme sinemi seversin dedi.ben niye sinemi sevmek istedim.canımdan çok sevdiğim kişiyle ileride hayatını birleştirecek istemesekte yengemiz olacak diye.Sevmemin başa amacıda var.Şimdi ben sinemi sevsem sizinle anlaşabilecem,arkadaşlarım olacak,yalnızlıktan kurtulcam diye.Ama nerdeeeeeeee bu sitedekilere ben hadımım diyorum bana kaç çocuğun var diyorlar.Konuyu kapatın tartışma çıkar diyorum biri yazıyor stressavar arkadaşımıza en doğru cevabı vermişsin.Ya siz söylediklerimi ya da yazdıklarımı nerenizden anlıyorsunuz?ben eğer susuyorsam sizin yazdıklarına işte şimdi en doğru cevabı vermiyorsam,saygısızlık etmeyip aile terbiyemi siteye yansıtıyorsam sinemhanife sinemberke gibi birtarafı kalmış üyeler dışındakilerle tartışmaya girmiyorum ya sırf onların haklarına tecavüz etmek istemediğim içindir.
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 5:05 pm

Birtarafı kalkmış üyeler ? ne zaman burnumun havada olduğunu gördün. laf koyma sanatım gelişmizse bu benim bir yerimin kalktığını göstermez Göz Kırpan

SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 5:26 pm

Kimin Bir Tarafının Kalktığı Çok Ama Çok Belli Oluyo..
gzm.ard
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
gzm.ard

Başarı Puanı : 5
Rep Puanı : -1

MesajKonu: Geri: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 4:12 pm

SinemHanife demiş ki:

evet canım belli.Kişinin kendisini bilmesi ne kadar da güzel bir duygudur.Bana bu duyguyu birazcık anlatırmısın.Çünkü bu zamana kadar benim hiç bir tarafım kalkmadıda.bu yüzden merak ediyorm.
gzm.ard
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
gzm.ard

MesajKonu: Geri: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 4:14 pm

bu arada ben özge gizem ablamın(arkadaşım olur kendisi)sayfasından yazıyorum.
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 4:40 pm

gzm.ard demiş ki:
SinemHanife demiş ki:

evet canım belli.Kişinin kendisini bilmesi ne kadar da güzel bir duygudur.Bana bu duyguyu birazcık anlatırmısın.Çünkü bu zamana kadar benim hiç bir tarafım kalkmadıda.bu yüzden merak ediyorm.

Demek Ki Bu Duyguyu Sen Yaşadın Da Biliyosun Herhalde De Anlayışın Kıt Ki Yaşadığın Duyguyu Anlaman İçin Birilerinin Sana Anlatması Gerekiyor...Göz Kırpan
gzm.ard
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
gzm.ard

MesajKonu: Geri: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 4:51 pm

bak canım gel senle bir konuda anlaşalım.Hanifecim sen gel bizim manyaqa bulaşma tatlım.O çok deli bir kız.14-15 yaşında kendisini bbebekliğinden beridirki tanırım.Delinin tekidir.Çılgın ardacıdır.Kime sorsan çılgın,deli oarak tanımlr.Öyle böyle çılgın bir kızdır sen onun bu yazışmalarını ergenliğine vur.özgeyi sana anlatiyim bak özge çokkkkk ama çok koyu fenerliydi.arda için galatasaraylı oldu.Dadı dizisini ben onla izlerdim o zamandandır ki sinemi sevmez.O yüzden byledir bak sana söyliyim hanifeciğim kimse özqeyle ağız dalaşına girmeye tenezzül etmez söyliyim.özge vezirde eder REZİLde eder.sen takma konuşmalarını okey.Umarım beni anlamışsındır dmarına dokunma deli kızın.Alına gelen herşeyi yapar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
gzm.ard
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
gzm.ard

MesajKonu: Geri: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 4:52 pm

biraz önce bizdeydi çıkışını görsen matrix gibi çıktı.çok sinirliydi burda rahat laf sokamamasının nedeni kendisini rahat hissedememesidir.emin ol.
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.   SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ. Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 6:47 pm

HaHaHa Ne Kadar Da Korktum Bir Bilsen Kızım Sanaldan Konuşması Kolay Sen Kendini Bi B*k Sanıonn Ama Hiçte Bi B*k Değilsin Tamam Mı Bana Kimseyi Anlatma İstemez Deliyse Bakırköy'e Yatırsınlar Ücreti Neyse Öderiz Sinem İçin Ölmeye De Giderim Gömmeye De Göz Kırpan
Siz De Bunu Unutma O Özge Mi Her Neyse Hiç Tınlamıyorum Yemişim Onun Delisini De Dümbelesini De Akıllı Olsun ..Göz Kırpan
Adam Akıllı Konuşcaksan Ver Msn Ni ÖMDen Adam Akıllı Nasıl Konuşulurmuş Gösterelim..Göz Kırpan

SİNEM, ARDA'YI ADAM ETTİ.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» sineme küfür ardayı çıldırttı...
» Bale hayatımı disipline etti
» ŞOK... ARDA TURAN, SİNEM KOBAL'A KÜFÜR MÜ ETTİ?
» ÇEKİMLER UZADI SİNEM KOBAL İSYAN ETTİ
» Arda Turan'ın evini Sinem Kobal dekore etti.