Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dişi Aslan Yuvasını Korudu

4 posters
YazarMesaj
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

Dişi Aslan Yuvasını Korudu Empty
MesajKonu: Dişi Aslan Yuvasını Korudu   Dişi Aslan Yuvasını Korudu Icon_minitimeSalı Nis. 06, 2010 11:19 am

Sinem Kobal, Ece Erken ve Ece Gürsel’e ateş püskürdü!

“Sinem ve Arda haberlerinden sıkıldım” diyen Ece Erken’in ardından, manken Ece Gürsel de “Aşkım için takımımı değiştirmem” diyerek Sinem Kobal’a gönderme yaptı. Yapılan bu yorumlara sinirlenen Sinem Kobal, tokat gibi yanıtlar vermekte gecikmedi. Kobal, önce Facebook’tan “Ece, Arda’yla haberlerimizden sıkılıyormuş. Biz de senin o yapmacık hareketlerinden nasıl sıkılıyoruz bilemezsin’’ diyerek Ece Erken’e sitem etti. Fenerbahçeli olmasına karşın sevgilisi Arda Turan için takımını değiştiren Sinem Kobal’ın “Aşkım için takım değiştirmem” diyen Ece Gürsel’e yanıtı ise daha sert oldu: “Bütün Ece’ler saldırmaya başladı. Sen bizim aşkımızı sorgulayacak en son insansın. Evet, aşkım için takımımı değiştiririm. Kimse de buna karışamaz.”

HT
Sinemin facebook u yok amabiliğim benim..asparagas olması yüksek ihtimal gibi..
http://www.ardafanclub.com
irem2
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
irem2

Başarı Puanı : 183
Rep Puanı : 4

MesajKonu: Geri: Dişi Aslan Yuvasını Korudu   Dişi Aslan Yuvasını Korudu Icon_minitimeSalı Nis. 06, 2010 12:49 pm

ben de facebook'u yok diye biliyordum. ama taklit eden her kimse güzel cevap vermiş.
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

Başarı Puanı : 279
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Dişi Aslan Yuvasını Korudu   Dişi Aslan Yuvasını Korudu Icon_minitimeSalı Nis. 06, 2010 2:24 pm

ece gürsel'Le arda turan'ın adı da bir ara anılıyordu. hatta arda onla asla çıkmam gibisinden birşeyler söylemişti diye hatırlıyorum..
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Dişi Aslan Yuvasını Korudu   Dişi Aslan Yuvasını Korudu Icon_minitimeSalı Nis. 06, 2010 4:00 pm

İnşallah haber doğrudur. Ece Erken'i bu ana kadar seviyordum.

Beyin hücresi düşüğe bak sen ya sıkılmış-mış, tamam (yalan) haberlerden biz de sıkıldık ama aslı olan haberler beni mutlu ediyor. ece de bu anlamda demiş olabilir belki ama bilmiyorumm.. Sonuçta ece ve sinem eski arkadaşlar, böyle birşey olcağını sanmıyorum ama eğer böyleyse her zaman Sinem ablanın arkasındayım.

hanfendinin haberlerinden (ece'nin) biz de sıkıldık. demet'le küs müler, barışık mılar hala gündemde, bize ne eceden ya.. ama benim tanıdığım ece erken yarın bu yazıyı kopyalar yapıştırır ve programda okur.

bu yazıda hiçbir suç ihlal etmiyorum burası bir sanal sohbet platformudur ve istediğimi sevip sevmemek benim özgürlüğümdedir. bu dakikadan itibaren ece'yi sevmiyorum. Göz Kırpan
http://www.sinem-kobal.tk
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Dişi Aslan Yuvasını Korudu   Dişi Aslan Yuvasını Korudu Icon_minitimeSalı Nis. 06, 2010 4:39 pm

bana pek inandırıcı gelemdi ama paylaşım sitelerinde üyeliğim yok demişti çeşitli tv programlarında..sinemin adına açılmış birisi yapmış olabilir..o kimse çok güzel cevap vermiş ama
http://www.ardafanclub.com

Dişi Aslan Yuvasını Korudu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dişi Aslan
» EVLİLİK HAKKINDA SUSKUNLUĞUNU KORUDU..
» SK & Mehmet Aslan
» Mehmet Aslan'la Aşk Yaşıyor..
» Hatice Aslan(Mahidevran) Biyografisi