Kayıt Tarihi : 06/12/09Mesaj Sayısı : 120Başarı Puanı : 166Rep Puanı : -1
Konu: Galatasaray maçı kaybetti, Sinem'i kazandı Salı Mart 30, 2010 2:25 pm
Fenerbahçeli Sinem Kobal, derbide sevgilisi Arda’yı Galatasaray formasıyla izledi
30 Mart 2010 Salı, 09:11:17 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] CİM BOM 1-0 KAYBETTİ GALATASARAY yılın transfer bombasını patlattı! Bir süredir Galatasaraylı Arda Turan’la aşk yaşayan fanatik Fenerbahçeli Sinem Kobal, önceki gün oynanan ve Cim Bom Bom’un 1-0 kaybettiği derbi maçını üzerinde sarıkırmızı formayla izledi.
BEN HASTA FENERLİYİM GEÇEN yıl Arda Turan’ la aşk yaşadığı iddiaları ilk ortaya atıldığında “Ben fanatik Fenerbahçeliyim, Arda ’yla aramızda arkadaşlıktan başka bir şey olmaz” diyen Sinem Kobal, Galatasaray maçı kaybedince çok üzüldü. HT MAGAZİN
not : sinem önceden fbliydi hata fb - bursa 2009 macindada ordaydi acun ile izlemisdi simdi, ha bide bu fotoda mustafa sirmen arkasindaydi ikisde Fb formaslia ama kesilmis foto
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Galatasaray maçı kaybetti, Sinem'i kazandı Çarş. Mart 31, 2010 10:51 am
Yürü git kim yaptı bu haberi Sinem abla galatasaylı
SinemHaniFe
Konu: Geri: Galatasaray maçı kaybetti, Sinem'i kazandı Çarş. Mart 31, 2010 1:02 pm
Sabah Bi Arkim Dedi Ki Sinem Gazetede Yine Manşet Olmuş Haberi Anlattı Mutlaka Almam Lazım Dedim 3. Dersten Kaçtım Gazeteyi Aldım Süperdii..(: Sonucunda Disipline Gitmek Olsa Bile xD
Dream
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 26/12/09Mesaj Sayısı : 18Başarı Puanı : 18Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Galatasaray maçı kaybetti, Sinem'i kazandı Çarş. Mart 31, 2010 1:21 pm
sinem.büşra demiş ki:
Yürü git kim yaptı bu haberi Sinem abla galatasaylı
Konu: Geri: Galatasaray maçı kaybetti, Sinem'i kazandı Çarş. Mart 31, 2010 2:57 pm
Yanlış Bilmiyorsam Sinem O Zaman Biriyle İddaya Girdi İddayı Kaybedince Bi Kaç Aylığına Fener Bahçeli Oldu Forma Giydi Ve Bi Kerede Maça Gitmişti İddaya Girdiği Kişiyle Ayrıca O Ardayla Beraber Olmadan Önce '' Ben Fener Bahçeliyim Arda'yla Olamam'' Lafıda Yalan Sinem'in Tüm Sülalesi [ Teyzesi Hariç ] Galatasaraylı Yani Çoğunlu Ki Sinemde Galatasaraylı Sen Magazincilerin Dediği Her Habere İnanırsan Ohoooo
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Galatasaray maçı kaybetti, Sinem'i kazandı Perş. Nis. 01, 2010 10:00 am
Yani bencede ... Bak canım Sinem abla benim duyduğum bi habere göre Demet akalın'a destek için Fenerbahçe forması giymişti .. Ben Fenerliyim Arda'yla olamam haberine gelince de her haber asıl çıkmıyor dimi ?
melis-sinem
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 31/03/10Mesaj Sayısı : 33Başarı Puanı : 38Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Galatasaray maçı kaybetti, Sinem'i kazandı Perş. Nis. 01, 2010 12:21 pm
bence fenerbahçeliydi arda için galatasaraylı olmuştur
SinemHaniFe
Konu: Geri: Galatasaray maçı kaybetti, Sinem'i kazandı Perş. Nis. 01, 2010 12:24 pm
Herkesin Kendi Düşüncesi Ama Öyle Değil İste Melis...
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Galatasaray maçı kaybetti, Sinem'i kazandı Perş. Nis. 01, 2010 1:31 pm
SinemHanife demiş ki:
Yanlış Bilmiyorsam Sinem O Zaman Biriyle İddaya Girdi İddayı Kaybedince Bi Kaç Aylığına Fener Bahçeli Oldu Forma Giydi Ve Bi Kerede Maça Gitmişti İddaya Girdiği Kişiyle Ayrıca O Ardayla Beraber Olmadan Önce '' Ben Fener Bahçeliyim Arda'yla Olamam'' Lafıda Yalan Sinem'in Tüm Sülalesi [ Teyzesi Hariç ] Galatasaraylı Yani Çoğunlu Ki Sinemde Galatasaraylı Sen Magazincilerin Dediği Her Habere İnanırsan Ohoooo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Konu: Geri: Galatasaray maçı kaybetti, Sinem'i kazandı Perş. Nis. 01, 2010 1:32 pm
sinem.büşra demiş ki:
Yani bencede ... Bak canım Sinem abla benim duyduğum bi habere göre Demet akalın'a destek için Fenerbahçe forması giymişti .. Ben Fenerliyim Arda'yla olamam haberine gelince de her haber asıl çıkmıyor dimi ? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Haberin aslı budur. Demet'e destek için o formayı giymiştir ama; bir aralar gerçekten Fener'liydi ama; Fener'den önce Galatasaray'lıydı.
irem2
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 175Başarı Puanı : 183Rep Puanı : 4
Konu: Geri: Galatasaray maçı kaybetti, Sinem'i kazandı Perş. Nis. 01, 2010 3:33 pm
sinem "ben fenerliyim arda'yla işim olmaz" diye bir haber çıktığında sinem ablanın haberi yalanladığını hatırlıyorum.
melis-sinem
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 31/03/10Mesaj Sayısı : 33Başarı Puanı : 38Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Galatasaray maçı kaybetti, Sinem'i kazandı Perş. Nis. 01, 2010 3:38 pm
tamam iremcim doğrudur teşekkürler [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]