28 mart 2010 galatasaray fenerbahce maci öncesi ısınırken durmaksızın sinem kobal'a küfür eden fenerbahçe taraftarına en güzel ayarı vermiştir. paslaştığı topu aldı, havaya kaldırıp fener taraftarına gösterdi. Fener Taraftarı Bu tepkiye bozuldu 1-2 defa tekrarlandıktan sonra galatasaray taraftarı tarafından susturuldular
nurten*arda*gs
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 28/09/09Mesaj Sayısı : 291Başarı Puanı : 306Rep Puanı : 0
İlk Yarı Biterken Küfür Duymuştum Ama Sinem'e Ettiklerini Bilmiyodumm Aptallar Centilmence Bi Maç Olsun Dedik Bizimkilerin Yaptıqına Bak Fener Bahçeli Olmaktan İstifa Ediyorum...
Dream
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 26/12/09Mesaj Sayısı : 18Başarı Puanı : 18Rep Puanı : 0
Fenerbahce Tarftarina Aptal Diyecek kadar Bilgi yok burda .. Hem ben Fenerbahce Tarftarinin Sineme Küfür edecegini sanmiyorum Sonucta Sinemde FB Formasi Giydi !! Hem Bu Tür HaberLer DogruLanmiyor biLe .. Ne de oLsa Spor Basini (: Haberin Konu BasLigi Uygun DegiL Sonucta Burda Her Takimin TaraFtari var !
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
Fenerbahce Tarftarina Aptal Diyecek kadar Bilgi yok burda .. Hem ben Fenerbahce Tarftarinin Sineme Küfür edecegini sanmiyorum Sonucta Sinemde FB Formasi Giydi !! Hem Bu Tür HaberLer DogruLanmiyor biLe .. Ne de oLsa Spor Basini (: Haberin Konu BasLigi Uygun DegiL Sonucta Burda Her Takimin TaraFtari var !
maç öncesi ısınırken ben bizzat duydum küfürleri..arda paslaştıgı topu alıp fb taraftarına gösterdi. 1 defa daha devam ettikelrinde galatasaray taraftarları topluca tezahürata başladıgından sustular
En son arda_gs_cemre tarafından Çarş. Mart 31, 2010 5:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bende Fanatik Fener Bahçe Taraftarıyım Ve Burasıda Bir SK Fan Sitesi Buraya Üye Olanlar Takımından Önce Sinemi Önemsediklerini Düşünüyorum Ki Ben Öyleyim Fanatik Bir FB Taraftarıydım Ancak Sineme Küfürden Sonra Olmadı Bu Ayıp Denen Bir Şey Var Ne Hakları Var Ardanın Özel Hayatına Karışmaya Birde Sinemi Düşünsene Maç İzlemeye Gelmişsin Tüm Tribün Sana Küfür Ediyo Ne Kadar Rencide Edici Bir Durum Değil Mi ?
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
bende fenerbahçe taraftarıyım ama bu yaptıkları çok ayıp aferin ardaya süper yapmış helal olsun. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]