Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

10'UN DESTEĞİ BOŞA ÇIKTI.

5 posters
YazarMesaj
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

10'UN DESTEĞİ BOŞA ÇIKTI. Empty
MesajKonu: 10'UN DESTEĞİ BOŞA ÇIKTI.   10'UN DESTEĞİ BOŞA ÇIKTI. Icon_minitimePaz Mart 28, 2010 8:51 pm

Aşklarını magazin gündemine ilan eden Sinem Kobal ve Arda Turan, magazinde beraber olmaktan hiçbir sakınca duymuyorlar..

28 Mart'ta olan büyük derbi (Galatasaray-Fenerbahçe) maçında; Sinem Kobal, Arda Turan'a destek çıktı. İkinci yarının son dakikalarında maça giren Arda Turan'ın destekcisi her zamanki yerinde onu izliyordu fakat; bu destekler boşa çıktı. Maçı, Ali Samiyen'de (kendi yerlerinde) 1-0 kaybeden Galatasaray taraftarları büyük hayal kırıklığına uğrarken; Fenerbahçe taraftarları büyük bir coşkuyla bu derbiyi kazandığının sevincini dışa vuruyordular.

NOT : Sinem abla'yı maçın ilk dakikalarında gösterdiler, Sinem abla'm çok tatlıydı; dalgalı dalgalı saçlarıyla.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
http://www.sinem-kobal.tk
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: 10'UN DESTEĞİ BOŞA ÇIKTI.   10'UN DESTEĞİ BOŞA ÇIKTI. Icon_minitimePtsi Mart 29, 2010 10:40 am

Maçı bende izledim .. Açıkcası Fenerbahçenin son zamanlarda performansı düşmüştü.. Kazanacağını düşünmüyordum ..
irem2
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
irem2

Başarı Puanı : 183
Rep Puanı : 4

MesajKonu: Geri: 10'UN DESTEĞİ BOŞA ÇIKTI.   10'UN DESTEĞİ BOŞA ÇIKTI. Icon_minitimePtsi Mart 29, 2010 1:00 pm

sinem.büşra demiş ki:
Maçı bende izledim .. Açıkcası Fenerbahçenin son zamanlarda performansı düşmüştü.. Kazanacağını düşünmüyordum ..

11'e 12 oynarlarsa tabii kazanırlar!
aleynam
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
aleynam

Başarı Puanı : 83
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: 10'UN DESTEĞİ BOŞA ÇIKTI.   10'UN DESTEĞİ BOŞA ÇIKTI. Icon_minitimePtsi Mart 29, 2010 1:14 pm

sadece o değilki biz daha ii oynadık 0 pozisyon verdik ama leo denen adamın neyse ya arda kötü oynadı ama ısınırken canı acıyodu
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: 10'UN DESTEĞİ BOŞA ÇIKTI.   10'UN DESTEĞİ BOŞA ÇIKTI. Icon_minitimeSalı Mart 30, 2010 10:10 am

Tüm Galatasaraylılara geçmiş olsun arkadaşlar Smile Fenerbahçelileride aynı zamanda kutluyorum .. Bir Beşiktaşlı olarak banada bu yakışır .. Göz Kırpan
melis-sinem
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
melis-sinem

Başarı Puanı : 38
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: 10'UN DESTEĞİ BOŞA ÇIKTI.   10'UN DESTEĞİ BOŞA ÇIKTI. Icon_minitimePerş. Nis. 01, 2010 12:26 pm

bende fenerbahçeliyim gerçekten iyi oynayıp kazandık bu arada sinem kobalı gördüm çoook güzeldi formada yakışmış yani kırmızı kırmızı...

10'UN DESTEĞİ BOŞA ÇIKTI.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sinem'siz Çıktı
» Kobal Vefalı Çıktı
» SEVGİLİSİ EVLİLİK HAZIRLIĞINDA ÇIKTI...
» Sinem Kobal'ın üniversiteli sevgilisi nişanlı çıktı
» Sinem KOBAL Messenger"de Reklama Çıktı!