Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yılın Düğünü'nden son haber !

3 posters
YazarMesaj
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

Yılın Düğünü'nden son haber ! Empty
MesajKonu: Yılın Düğünü'nden son haber !   Yılın Düğünü'nden son haber ! Icon_minitimeC.tesi Mart 27, 2010 1:58 pm

Evet arkadaşlar dün Sinem Kobal ve Cemal Yüksel'in düğünü olmuştu .. Gelen üyeler bilir .. Valla ben gittim Yılın Düğünü'nden son haber ! 23852 Hatta nikah şahidi oldum .. Yılın Düğünü'nden son haber ! 625925 Yılın Düğünü'nden son haber ! 463788 Gelin ve damat çok mutluydular .. Bu benim kanıma dokundu ama Sinem ablam'n mutluluğu ve Şeker'n mutluluğu benim mutluluğum .. Yılın Düğünü'nden son haber ! 59851 Nese ben ayrıntılara geçeyim . Düğünde ben, Hanife, Burçin, Cemre, Leyla, Mine abla, Tuğba ve daha sayamadığım birçok aktif üye vardı .. Yılın Düğünü'nden son haber ! 463788 Hepimizde adminimizi tebrik ettik .. Yılın Düğünü'nden son haber ! 463788 Ben beşi bi yerde taktım .. Yılın Düğünü'nden son haber ! 463788 Hanife cumhuriyet taktı .. xD İşte herkes birşey taktı .. Yılın Düğünü'nden son haber ! 463788 Hepsini söylemiyeyim ayıp .. Yılın Düğünü'nden son haber ! 920507 Yılın Düğünü'nden son haber ! 463788 Düğün Kız kulesinde oldu .. Neredeyse bütün ünlüler oradaydı .. En çok dikkat çeken ise Gülay Dereci ve Nuray Kobal oldu .. Yılın Düğünü'nden son haber ! 463788 Tabi güzellikleriyle dikkat çektiler .. Yılın Düğünü'nden son haber ! 59851 Gazetecilerin damadınızdan memnunmusunuz sorusa ise Nuray Kobal "Benim kızım memnunsa bende memnunum .. Tek dileğim kızımın mutluluğu Yılın Düğünü'nden son haber ! 59851 " dedi. İkinci dikkat çeken ise sitenin kızlarıydı .. Yılın Düğünü'nden son haber ! 920507 Hepside Sinem ablanın yanında durmak için can atıyordu .. Yılın Düğünü'nden son haber ! 463788 Düğünden son gelişme olarak balayına gittiklerini biliyoruz .. Balayını Antalya'da geçirecekler .. xD

NoT: Mutluluklar dilerim Cemal'cim Yılın Düğünü'nden son haber ! 59851
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
'ѕнєутαηιє●

Başarı Puanı : 1030
Rep Puanı : -2

MesajKonu: Geri: Yılın Düğünü'nden son haber !   Yılın Düğünü'nden son haber ! Icon_minitimeC.tesi Mart 27, 2010 4:38 pm

Ben ne taktım söylemiyim ayıp olur Büşi'm xD
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Yılın Düğünü'nden son haber !   Yılın Düğünü'nden son haber ! Icon_minitimeC.tesi Mart 27, 2010 5:57 pm

Aman söyleme ayıp xD
b_har
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
b_har

Başarı Puanı : 548
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Yılın Düğünü'nden son haber !   Yılın Düğünü'nden son haber ! Icon_minitimePtsi Ekim 11, 2010 8:25 pm

İyi uydurmuşun Biggrin

Yılın Düğünü'nden son haber !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yılın Düğünü xD
» yılın sevgilileri... arda ve sinem
» eyvahhhhhhhhhhh kötü haber
» Benden bir haber :)
» Kadirden Haber