Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Arda hem Sinem'e hem sanata aşık

4 posters
YazarMesaj
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

Arda hem Sinem'e hem sanata aşık Empty
MesajKonu: Arda hem Sinem'e hem sanata aşık   Arda hem Sinem'e hem sanata aşık Icon_minitimeÇarş. Mart 24, 2010 1:26 pm

Arda hem Sinem'e hem sanata aşık..

Arda Turan sevgilisinin Lara Sayılgan Sergisi'ndeki fotoğrafını satın aldı

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, sevgilisi Sinem Kobal için sinema kapattığı için yapılan eleştirilere, “Babamın parasını yemiyorum. Alın terimle kazandığım parayı harcıyorum” demişti. İşte ben en çok bu açıklamayı sevdim. Sevdiği kadına sahip çıkarak, “Sinem’e her şey feda olsun”" diyen Arda Turan bence, son zamanlarda bazı değerlerini kaybetmiş erkeklere karşı güzel bir örnektir. Arda, başka bir jest de bu hafta yaptı ve sevgilisinin Black-White Master Lara Sayılgan Sergisi'ndeki fotoğrafını sessiz sedasız satın aldı. 25 kadının fotoğrafının olduğu sergide tüm fotoğraflar 750 TL'den satışa sunuldu. Genelde bu fotoğrafları ya ünlü isimlerin sevgilileri ya da eşleri satın aldı. Ancak, serginin güzel bir amacı var. Bu paralar fotoğrafçı Lara Sayılgan’ın cebine değil TESYEV'e (Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı) gidecek. Arda da ödediği paranın açıklanmasını istememiş. Ama ben Sinem Kobal fotoğrafının TESYEV'e güzel bir katkı sağladığını düşünüyorum. Bu arada fotoğraflar Blackk'te iki hafta daha satışta. Gece müdavimlerinin kafalarını içki kadehlerinden kaldırıp fotoğraflara biraz daha dikkatli bakmalarını öneririm. Çünkü tek bir kişinin o mekânda bir saat içinde harcadığı para bir engelliye umut olabilir. Biraz daha duyarlı olmak gerekiyor, ne dersiniz? Ve bugün yine duyarlı olunması gereken bir gece yaşanacak. 10 yıl önce kaybettiğimiz Cenk Koray Günay Restaurant'ta anılacak ve TV ödülleri sahiplerini bulacak. Geç kalınmış bu ödül töreninde başarılı isimler ödüllerini alacak ve tören her sene yapılacak.
http://www.ardafanclub.com
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Arda hem Sinem'e hem sanata aşık   Arda hem Sinem'e hem sanata aşık Icon_minitimeÇarş. Mart 24, 2010 2:13 pm

İşte, Arda'nın satın aldığı fotoğraf..
Çizenin ellerine sağlık !

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
http://www.sinem-kobal.tk
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Arda hem Sinem'e hem sanata aşık   Arda hem Sinem'e hem sanata aşık Icon_minitimeÇarş. Mart 24, 2010 2:35 pm

evet ellerine sağlık Smile
http://www.ardafanclub.com
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Arda hem Sinem'e hem sanata aşık   Arda hem Sinem'e hem sanata aşık Icon_minitimeÇarş. Mart 24, 2010 3:08 pm

Bu arada foto Cemre'ye aittir ama; site adsız yazdığı için onu sildim yükeldim.
Teşekkürler Cemre Göz Kırpan
http://www.sinem-kobal.tk
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*DeFne*

Başarı Puanı : 70
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Arda hem Sinem'e hem sanata aşık   Arda hem Sinem'e hem sanata aşık Icon_minitimeÇarş. Mart 24, 2010 6:23 pm

iyide bu çizim değilki Smile çekenin ellerine sağlık bence Biggrin
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Arda hem Sinem'e hem sanata aşık   Arda hem Sinem'e hem sanata aşık Icon_minitimeÇarş. Mart 24, 2010 7:18 pm

Teşekkürler Cemre'm Smile Süpersin .. Smile Sinem ablama herşey feda doğru söylemiş Arda .. Dil Çıkaran

Arda hem Sinem'e hem sanata aşık
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Arda Sinem Sırılsıklam Aşık
» Acun un dokunulmazlığı Arda ve Sineme haksız hucümm
» Romantik ARDA
» Arda Ağladı
» sineme küfür ardayı çıldırttı...