Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
Konu: Arda'nın plaka aşkı Çarş. Mart 17, 2010 12:02 pm
Bu plaka için 50 bin Euro verdi ama
Galatasaraylı Arda Turan, Acun Ilıcalı’dan 650 bin TL’ye aldığı Aston Martin marka otomobili için 34 AST 10 plakanın peşine düştü. Habertürk'ün haberine göre genç futbolcu kendi adı, sevgilisi Sinem ve soyadı Turan’ ın baş harfleri ile forma numarası 10’dan oluşan plaka için yine bir Aston Martin kullanıcısı olan işadamına en son 50 bin Euro (yaklaşık 110 bin TL) teklif etti. Ancak olumsuz cevap aldı. Şimdi herkes, Fenerbahçeli olduğu konuşulan işadamı ile plaka pazarlığının nereye varacağını merakla bekliyor.Arda'nın fiyatı daha yukarı çekeceği söyleniyor...
Helal Bee O İş Adamı Da Yapsa Noluyo Yani Sonuçta Herkes Fener Bahçe - GalataSaray'ı Düşman Biliyo Ama Dikkatlerini Çekerim Hepsi Milli Takımda Yer Alıp Kardeşçe Takımı Ayakta Tutmaya Çalışıyorlar..Bende Koyu Bir Fener Bahçeliyim Ama Bu Konularda Takımların Önemli Olduğunu Düşünmüyorum Futbol Ayrı Bir Şey Sonuçta...
Chiika
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 06/12/09Mesaj Sayısı : 120Başarı Puanı : 166Rep Puanı : -1
haiti ve elazig depremden konusyor oraya 1000 mi ne veryor ve böyle birsey icin ise 110 000 KISKANCLIKDAN CATLIYACAK yaziiikk ama arda bey cooooook gec artik istesende geri dönmez
irem2
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 175Başarı Puanı : 183Rep Puanı : 4
haiti ve elazig depremden konusyor oraya 1000 mi ne veryor ve böyle birsey icin ise 110 000 KISKANCLIKDAN CATLIYACAK yaziiikk ama arda bey cooooook gec artik istesende geri dönmez
nedir bu içindeki arda düşmanlığı?
siyah-melek
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 17/03/10Mesaj Sayısı : 8Başarı Puanı : 13Rep Puanı : 0
Bugün bazı basın organlarında özel bir plaka için çok yüksek bir meblağ ödediğim ya da ödemeyi teklif ettiğim hakkında çeşitli asılsız haberler yayınlanmıştır. Sporseverlerden, mesnetsiz dedikodulardan üretilen ve yalnızca spekülasyon amacı taşıyan bu haberlere ve bu tarz haberciliğe itibar etmemelerini rica ederim. Saygılarımla, Arda Turan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Kaptanı
irem2
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 175Başarı Puanı : 183Rep Puanı : 4
Bugün bazı basın organlarında özel bir plaka için çok yüksek bir meblağ ödediğim ya da ödemeyi teklif ettiğim hakkında çeşitli asılsız haberler yayınlanmıştır. Sporseverlerden, mesnetsiz dedikodulardan üretilen ve yalnızca spekülasyon amacı taşıyan bu haberlere ve bu tarz haberciliğe itibar etmemelerini rica ederim. Saygılarımla, Arda Turan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Kaptanı
bende şimdi ekleyecektim. teşekkürler.
siyah-melek
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 17/03/10Mesaj Sayısı : 8Başarı Puanı : 13Rep Puanı : 0
bende şimdi ekleyecektim. teşekkürler.
aynen ben eklicektim
Chiika
SinemKobalFan Ezik
sizin bilmediniz seyleri biliorum siz bilseydiniz benim Bildiklerimi bu fan bile olmasdi arda turan fani falan
b_har
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 02/09/09Mesaj Sayısı : 532Başarı Puanı : 548Rep Puanı : 0
sizin bilmediniz seyleri biliorum siz bilseydiniz benim Bildiklerimi bu fan bile olmasdi arda turan fani falan
Açıkla Da Bilelim O Zaman Bende Senin Ne Olduğunu Biliyorum O Yüzden Sus...!
Chiika
SinemKobalFan Ezik
madem bir şeyler biliyorsun söyle! ayrıca bunları nasıl öğrendiğini de açıklarsan iyi olur.
Chiika
SinemKobalFan Ezik
O Yüzden Arda Ve Sinem'e De Düşmansın Zaten Belli Oldu Arkadaşın Elinde Tutamamış Demek Ki Ardayı Başkalarına Kaptırmasaydı...Bunun İçin Ne Sineme Ne De Ardaya Düşman Olmana Gerek Yok Ki Sinemin Hiç Bi Suçu Yokh
Chiika
SinemKobalFan Ezik
yoo alakasi yok arkdasim ayrildi ardanin nasil bbiri oldunu anladi sonunda sinem´lede zaten arkdaslardiii =) cook uzun hikaye ayrica düsmanlik duymiorum banane mutlu olurlar ins ama sen benim bnildiklerimi bilseydin sen duyardin kesiin bosver hem
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Arda'nın plaka aşkı Çarş. Mart 24, 2010 12:11 am