| Tüm salonları bile kapatırım | |
|
+4Chiika Kiymetlim1O. arda_gs_cemre esraduygu 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
esraduygu SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 27/02/10 Mesaj Sayısı : 203 Başarı Puanı : 344 Rep Puanı : 1
| Konu: Tüm salonları bile kapatırım Ptsi Mart 15, 2010 10:34 am | |
| Sevgilisi Sinem Kobal için 140 kişilik bir sinema salonunu kapatan Arda Turan, "Sinem'e her şey feda. Onun için bütün salonları kapatırım" dedi.Takı fuarında soruları yanıtladı[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'ın genç kaptanı [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], geçtiğimiz ay sevgilisi Sinem Kobal'ın başrol oynadığı "Romantik Komedi" adlı filmi onunla baş başa izleyebilmek için Bakırköy Capacity'deki 140 kişilik bir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] salonunu kapatmıştı. Önceki gün CNR Expo'daki Uluslararası Mücevher, Takı, Gümüş, [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve Malzemeleri Fuarı'na katılan ünlü futbolcu, konuyla ilgili merak edilenleri anlattı: Romantik matinenin perde arkası"Kampta olduğum için Romantik Komedi'nin galasına katılamamıştım. Bu yüzden Sinem'e bir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] vermek istedim. Onun da hoşuna gideceğini düşünerek [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] salonu kapatmaya karar verdim. Aslında öğlen seansını kapatmak istemiştim ama filmi izlemeye gelen üç, dört kişi vardı. Ben de akşam seansını tercih ettim. Yine aynı şey olursa, bu defa bütün salonları kapatırım. Ona her şey feda!" Evlenmeyi düşünmüyoruzSinem Kobal'a evlenme [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ettiği haberleriyle gündeme gelen Arda Turan, "Evliliği henüz düşünmüyoruz" dedi. | |
|
| |
arda_gs_cemre SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09 Mesaj Sayısı : 632 Başarı Puanı : 1026 Rep Puanı : 1
| Konu: Geri: Tüm salonları bile kapatırım Ptsi Mart 15, 2010 2:13 pm | |
| Galatasaray'ın 22 yaşındaki kaptanı Arda Turan, son günlerde Sinem Kobal aşkıyla spordan sonra magazin gündemine yerleşti. Harcadığı parayla da konuşulan futbolcu, en son Sinem Kobal için sinema kapatarak olay olmuştu. Arda Turan, "Filminin galasına katılmadığım için böyle bir şey yaptım, ama yine de yaranamadım" dedi.
BABA PARASI DEĞİL
Harcadığı parayı kendisinin kazandığını söyleyen yıldız oyuncu, şöyle konuştu: "Para benim, sevgilim benim. Bunlar kimseyi ilgilendirmez. Baba parası yemiyorum, aileme de bakıyorum." CNR'da düzenlenen 30. Mücevher Fuarı'ndaki Dost Grup'un Dice Kayek ve Jeep markalarını tanıttığı standı ziyaret eden Arda Turan, Sinem Kobal için sınırlı sayıda üretilmiş porselen bir saat beğendi. Turan, "Bırakın, güzel şeyler almak benim de hakkım olsun" dedi. | |
|
| |
Kiymetlim1O. SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 22/12/09 Mesaj Sayısı : 75 Başarı Puanı : 75 Rep Puanı : 0
| Konu: Geri: Tüm salonları bile kapatırım Ptsi Mart 15, 2010 2:19 pm | |
| Para benim, sevgilim benim. Bunlar kimseyi ilgilendirmez. Baba parası yemiyorum, aileme de bakıyorum ** Böyle bir Cümle ARDANIN agzindan cikacagina hayatta inanmam... =/ | |
|
| |
arda_gs_cemre SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09 Mesaj Sayısı : 632 Başarı Puanı : 1026 Rep Puanı : 1
| Konu: Geri: Tüm salonları bile kapatırım Ptsi Mart 15, 2010 2:29 pm | |
| dün akşam telegol programında gösterildi bu açıklamalr | |
|
| |
Chiika SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 06/12/09 Mesaj Sayısı : 120 Başarı Puanı : 166 Rep Puanı : -1
| Konu: Geri: Tüm salonları bile kapatırım Ptsi Mart 15, 2010 3:04 pm | |
| | |
|
| |
Jeweet SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 25/11/09 Mesaj Sayısı : 35 Başarı Puanı : 35 Rep Puanı : 0
| Konu: Geri: Tüm salonları bile kapatırım Ptsi Mart 15, 2010 5:20 pm | |
| - Kiymetlim1O. demiş ki:
- Para benim, sevgilim benim. Bunlar kimseyi ilgilendirmez. Baba parası yemiyorum, aileme de bakıyorum
** Böyle bir Cümle ARDANIN agzindan cikacagina hayatta inanmam... =/ Evet buna benzer bisey soyledi. Baba parasi yemiyorum dedikden hemen sonrada "haa baba parasini yiyenlerde sozum yok, olabilir babasi zengindir" dedi | |
|
| |
Chiika SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 06/12/09 Mesaj Sayısı : 120 Başarı Puanı : 166 Rep Puanı : -1
| Konu: Geri: Tüm salonları bile kapatırım Ptsi Mart 15, 2010 5:48 pm | |
| | |
|
| |
sinem.büşra SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08 Mesaj Sayısı : 8074 Başarı Puanı : 6068 Rep Puanı : 43
| Konu: Geri: Tüm salonları bile kapatırım Ptsi Mart 15, 2010 7:42 pm | |
| Teşekkürler : | |
|
| |
esraduygu SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 27/02/10 Mesaj Sayısı : 203 Başarı Puanı : 344 Rep Puanı : 1
| Konu: Geri: Tüm salonları bile kapatırım Ptsi Mart 15, 2010 8:11 pm | |
| sağolun arkadaslar sinem ablanızla ilgili bir haber buldummu paylaşcam hemen sizi yoksun bırakmam | |
|
| |
leyla SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 25/12/09 Mesaj Sayısı : 98 Başarı Puanı : 128 Rep Puanı : 0
| Konu: Geri: Tüm salonları bile kapatırım Salı Mart 16, 2010 5:31 am | |
| arda herkese gider yapmış | |
|
| |
b_har SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 02/09/09 Mesaj Sayısı : 532 Başarı Puanı : 548 Rep Puanı : 0
| Konu: Geri: Tüm salonları bile kapatırım Çarş. Mart 17, 2010 10:34 pm | |
| Bence arda baya havalandı.Paylaşım için teşekkürler. | |