Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tüm salonları bile kapatırım

+4
Chiika
Kiymetlim1O.
arda_gs_cemre
esraduygu
8 posters
YazarMesaj
esraduygu
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye

Başarı Puanı : 344
Rep Puanı : 1

Tüm salonları bile kapatırım Empty
MesajKonu: Tüm salonları bile kapatırım   Tüm salonları bile kapatırım Icon_minitimePtsi Mart 15, 2010 10:34 am

Sevgilisi Sinem Kobal için 140 kişilik bir sinema salonunu kapatan Arda Turan, "Sinem'e her şey feda. Onun için bütün salonları kapatırım" dedi.
Takı fuarında soruları yanıtladı
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'ın genç kaptanı [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], geçtiğimiz ay sevgilisi Sinem Kobal'ın başrol oynadığı "Romantik Komedi" adlı filmi onunla baş başa izleyebilmek için Bakırköy Capacity'deki 140 kişilik bir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] salonunu kapatmıştı. Önceki gün CNR Expo'daki Uluslararası Mücevher, Takı, Gümüş, [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve Malzemeleri Fuarı'na katılan ünlü futbolcu, konuyla ilgili merak edilenleri anlattı:
Romantik matinenin perde arkası
"Kampta olduğum için Romantik Komedi'nin galasına katılamamıştım. Bu yüzden Sinem'e bir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] vermek istedim. Onun da hoşuna gideceğini düşünerek
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] salonu kapatmaya karar verdim. Aslında öğlen seansını kapatmak istemiştim ama filmi izlemeye gelen üç, dört kişi vardı. Ben de akşam
seansını tercih ettim. Yine aynı şey olursa, bu defa bütün salonları kapatırım. Ona her şey feda!"
Evlenmeyi düşünmüyoruz
Sinem Kobal'a evlenme [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ettiği haberleriyle gündeme gelen Arda Turan, "Evliliği henüz düşünmüyoruz" dedi.
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026

MesajKonu: Geri: Tüm salonları bile kapatırım   Tüm salonları bile kapatırım Icon_minitimePtsi Mart 15, 2010 2:13 pm

Galatasaray'ın 22 yaşındaki kaptanı Arda Turan, son günlerde Sinem Kobal aşkıyla spordan sonra magazin gündemine yerleşti. Harcadığı parayla da konuşulan futbolcu, en son Sinem Kobal için sinema kapatarak olay olmuştu. Arda Turan, "Filminin galasına katılmadığım için böyle bir şey yaptım, ama yine de yaranamadım" dedi.

BABA PARASI DEĞİL

Harcadığı parayı kendisinin kazandığını söyleyen yıldız oyuncu, şöyle konuştu: "Para benim, sevgilim benim. Bunlar kimseyi ilgilendirmez. Baba parası yemiyorum, aileme de bakıyorum."
CNR'da düzenlenen 30. Mücevher Fuarı'ndaki Dost Grup'un Dice Kayek ve Jeep markalarını tanıttığı standı ziyaret eden Arda Turan, Sinem Kobal için sınırlı sayıda üretilmiş porselen bir saat beğendi. Turan, "Bırakın, güzel şeyler almak benim de hakkım olsun" dedi.
http://www.ardafanclub.com
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Kiymetlim1O.

Başarı Puanı : 75
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Tüm salonları bile kapatırım   Tüm salonları bile kapatırım Icon_minitimePtsi Mart 15, 2010 2:19 pm

Para benim, sevgilim benim. Bunlar kimseyi ilgilendirmez. Baba parası yemiyorum, aileme de bakıyorum

**
Böyle bir Cümle ARDANIN agzindan cikacagina hayatta inanmam... =/
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026

MesajKonu: Geri: Tüm salonları bile kapatırım   Tüm salonları bile kapatırım Icon_minitimePtsi Mart 15, 2010 2:29 pm

dün akşam telegol programında gösterildi bu açıklamalr
http://www.ardafanclub.com
Chiika
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
Chiika

Başarı Puanı : 166
Rep Puanı : -1

MesajKonu: Geri: Tüm salonları bile kapatırım   Tüm salonları bile kapatırım Icon_minitimePtsi Mart 15, 2010 3:04 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] buna tek gülerim
Jeweet
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Jeweet

Başarı Puanı : 35

MesajKonu: Geri: Tüm salonları bile kapatırım   Tüm salonları bile kapatırım Icon_minitimePtsi Mart 15, 2010 5:20 pm

Kiymetlim1O. demiş ki:
Para benim, sevgilim benim. Bunlar kimseyi ilgilendirmez. Baba parası yemiyorum, aileme de bakıyorum

**
Böyle bir Cümle ARDANIN agzindan cikacagina hayatta inanmam... =/

Evet buna benzer bisey soyledi. Baba parasi yemiyorum dedikden hemen sonrada "haa baba parasini yiyenlerde sozum yok, olabilir babasi zengindir" dedi
Chiika
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
Chiika

Başarı Puanı : 166
Rep Puanı : -1

MesajKonu: Geri: Tüm salonları bile kapatırım   Tüm salonları bile kapatırım Icon_minitimePtsi Mart 15, 2010 5:48 pm

bu arda baya havalandi
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Tüm salonları bile kapatırım   Tüm salonları bile kapatırım Icon_minitimePtsi Mart 15, 2010 7:42 pm

Teşekkürler Biggrin:
esraduygu
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye

Başarı Puanı : 344

MesajKonu: Geri: Tüm salonları bile kapatırım   Tüm salonları bile kapatırım Icon_minitimePtsi Mart 15, 2010 8:11 pm

sağolun arkadaslar sinem ablanızla ilgili bir haber buldummu paylaşcam hemen sizi yoksun bırakmam
leyla
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
leyla

Başarı Puanı : 128

MesajKonu: Geri: Tüm salonları bile kapatırım   Tüm salonları bile kapatırım Icon_minitimeSalı Mart 16, 2010 5:31 am

arda herkese gider yapmış Smile
b_har
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
b_har

Başarı Puanı : 548

MesajKonu: Geri: Tüm salonları bile kapatırım   Tüm salonları bile kapatırım Icon_minitimeÇarş. Mart 17, 2010 10:34 pm

Bence arda baya havalandı.Paylaşım için teşekkürler.

Tüm salonları bile kapatırım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ruhu bile duymaz.. xD
» Aptal Sarışın İmajı bile gerçek değil..
» Birileri sizin gözbebeğinizden bile sakındığınız sevdiğiniz kadına küfür ediyor.Buna Dayanamam