Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
Konu: Magazinciler arası sıkı duyumlar... Çarş. Mart 10, 2010 2:55 pm
ZEYNEP TOKUŞ-ERDEM YILMAZTÜRK:
Geçtiğimiz haftalarda CEMAL REŞİT REY'de İNCESAZ konserini izlerken çıktılar karşımıza. Biz bu ikiliyi ilk defa bir arada gördük. Ama aşkları üniversite yıllarına dayanıyormuş. Bize yeni gibi görünen aşk aslında taaa o zamanlardan başlamış. Bu arada edindiğim bilgilere göre bu aşk 1 ay önce başlamış. Şu anda emin adımlarla giden aşklarını evlilikle süslemek istiyorlarmış. Daha önce sütten ağzı yanan Zeynep Hanım bu sefer daha dikkatli ve aceleci davranmayacakmış. İyi düşünüp kararını öyle verecek olan Zeynep Hanım'a şimdiden yeni aşkı Erdem Bey'le mutluluklar dilerim. Bakalım bunlar dedikodudan mı ibaret olacak hep birlikte göreceğiz.
ARDA TURAN-SİNEM KOBAL:
Arda ve Sinem ikilisi bu aralar pek fazla dışarıya çıkmıyorlar. Boş zamanlarını evde geçirmeyi seven ikiliyi şu aralar farklı bir heycan basmış. Liglerin bitmesiyle birlikte evlenmeyi planlayan Arda ve Sinem yavaş yavaş hazırlıklara başlamışlar. Düğünlerini nerede yapacaklarını konuşan çift henüz bir karar vermiş değiller ama Arda Turan'ın nikah şahidi büyük olasılıkla Acun Ilıcalı olacakmış. Hayırlısı diyelim.
ÖZCAN DENİZ-FAHRİYE EVCEN: Özcan Deniz ile yeniden barışan Fahriye Evcen bu sıralar çok mutluymuş. Aşkına geri dönen Fahriye Hanım yakın arkadaşlarına; 'iyi ki Özcan'la tekrardan bir aradayız, bu ayrılıkta onu nekadar çok sevdiğimi anladım, bir daha gereksiz kıskançlıklar yapmayacağım' diyormuş.
CEM YILMAZ-CANSU DERE:
Cem ve Cansu çifti ayrılığa sadece 5 ay dayanabildiler. İSTİNYE PARK'ta objektiflere yakalan ikilinin barıştığı kanıtlanmış oldu. Nasıl barıştıkları merak edilen ikili barışmaları hakkında ser verip sır vermiyorlar. Bakalım bu ilişkinin sonu nereye varacak.
SERKAN KAZANCI-AYAKLIGAZETE
BU ADAM ŞUANA KADAR NE YAZDIYSA ÇIKTI..BEKLEYİP GÖRELİM BAKALIM...HERKES YAZIYOR BİRŞEYLER AMA...
Chiika
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 06/12/09Mesaj Sayısı : 120Başarı Puanı : 166Rep Puanı : -1
Konu: Geri: Magazinciler arası sıkı duyumlar... Çarş. Mart 10, 2010 2:58 pm
neden fazla disari cikmiorlar diyim arda bi röp. ne demisdi ??? Kaybersek Disari Cikmicaz eeeh kaybettiler cikmior artik ama gala´ya gitmislerdi bide sinemde disari cikior yane Yalan birazciik dünde yeni geldi eskisehirden belki bügün cikarlar
SinemHaniFe
Konu: Geri: Magazinciler arası sıkı duyumlar... Çarş. Mart 10, 2010 3:13 pm
Evlilik Hazırlıkları Falan Yalan..! Sinem Yaşım Daha Küçük Diyor Sinem'in Amcasıda Evlenmeleri 3-4 Yıl'ı Bulur Demişti Sanırım Sinem'n Bu Yaşta Evleneceğini Sanmıyorum...Yinede Teşekkrüler
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Magazinciler arası sıkı duyumlar... Çarş. Mart 10, 2010 3:24 pm
SinemHanife demiş ki:
Evlilik Hazırlıkları Falan Yalan..! Sinem Yaşım Daha Küçük Diyor Sinem'in Amcasıda Evlenmeleri 3-4 Yıl'ı Bulur Demişti Sanırım Sinem'n Bu Yaşta Evleneceğini Sanmıyorum...Yinede Teşekkrüler
banada öyle geliyor canım..bu adam ne yazsa çıkıyor..bekleyip görücezz ligin bitimine ne kaldı ki zaten
SinemHaniFe
Konu: Geri: Magazinciler arası sıkı duyumlar... Çarş. Mart 10, 2010 3:35 pm
Sewqili Olduklarına Zor Alısmıstım Evliliqi Nasıl Kaldırıcam Ki Ben (:
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Magazinciler arası sıkı duyumlar... Çarş. Mart 10, 2010 4:30 pm
SinemHanife demiş ki:
irem2
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 175Başarı Puanı : 183Rep Puanı : 4
Konu: Geri: Magazinciler arası sıkı duyumlar... Çarş. Mart 10, 2010 10:48 pm
olursa güzel olur ama bana biraz erkenmiş gibi geliyor. yine de olursa çok sevinirim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
SinemHaniFe
Konu: Geri: Magazinciler arası sıkı duyumlar... Çarş. Mart 10, 2010 11:19 pm
arda_gs_cemre demiş ki:
SinemHanife demiş ki:
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Magazinciler arası sıkı duyumlar... Perş. Mart 11, 2010 9:53 am
Napalım ALLah mutlu mesut etsin .. Ama ben pek inanmadım bu habere : xD
Emii
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 09/12/09Mesaj Sayısı : 240Başarı Puanı : 279Rep Puanı : 3
Konu: Geri: Magazinciler arası sıkı duyumlar... Perş. Mart 11, 2010 7:30 pm
ya sevgili olmaları güzel ama nedense karı&koca olmaları.. sanki uygun değiller evliliğe gibime geliyor of. bilemiyorum D:D
SinemHaniFe
Konu: Geri: Magazinciler arası sıkı duyumlar... Perş. Mart 11, 2010 8:02 pm
Emii demiş ki:
ya sevgili olmaları güzel ama nedense karı&koca olmaları.. sanki uygun değiller evliliğe gibime geliyor of. bilemiyorum D:D
Yaşlarının Küçük Olmasından Olmasın Ooo xD [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
irem2
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 175Başarı Puanı : 183Rep Puanı : 4
Konu: Geri: Magazinciler arası sıkı duyumlar... Perş. Mart 11, 2010 8:24 pm
aslında çok küçük değiller ama yine de erken gibime geliyor. sevgili olalı o kadar olmadı. yine de tahminim yazın sonuna doğru bir düğün ya da nişan olabilir. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
b_har
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 02/09/09Mesaj Sayısı : 532Başarı Puanı : 548Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Magazinciler arası sıkı duyumlar... Çarş. Mart 17, 2010 10:38 pm