Konu: Artık Sıkıcı Bi Durum Oldu Bu.... Paz Mart 07, 2010 8:48 am
Arkadaşlar Şu Nevin Mi Ne Denen Bi Kızın Sitesine Üye Oldum Ki Gördüklerime İnanamadım Resmen Ardayı Sewgilisi Sanıyo Sinemden Kıskanıyo Bazı Şahıslar Sitede Sineme Bişiler Söylemişler İçimmdekileri Azda Olsa Döktüm...
Newin:ARDA'ya sorulduguna en güzel hediyeyi kimden aldin diye belki Ailem, Sevdiklerim ve sinem diyebilir .. ama Sinemden Benim Sevgim kadar Sevgi Alamaz ! (:
SinemHanife:Sen Öyle Zannet Bu Hayatta Belkide Ardayı Senin Kadar Seven Bi Fanı Veya Başka Birisi Olduğunu Düşünmüyor Olabilirsin Bu Senin Burnunun Bi Karış Havada Olmasından Ve Kibirliliğinden Kaynaklanıyor Ama Şunu Bil Senden Çok Ardayı Sevenlerde VAR...! Başta Ailesi Sonra SEVGİLİSİ Sinem KOBAL
Newin:vAllahi Bahadir abi sinem diyince hic evet sinem diye kabullenmiyor artik bende bu sekilde avuturum kendimi .. "Kız arkadaşımdan aldım" su 3 cümle ne kadar insanin canini yakabiliyor ya...
SinemHanife:Kendini Awutmana Gerek Yok Olduğu Gibi Kabulleneceksin İstesende İstemesende Fanlık Nedir Anlatmamı İstermisin... Fanlık Birine Karşılıksız Hayranlık Duyup Ona İyi-Kötü Gününde Verebileceğin En Büyük Desteği Vermektir... Sen Şimdi Ardadan Aşkına Karşılık Bekleme Bence Canım İstediğin Kadar Kabullenme Onlar ÇOK MUTLULAR VE ÇOK YAKIŞIYORLAR... İnşallah Evlenir Mutlu Olurlar...(:
ynn:onu görmeye tahammülüm yok ama beyazı izlicem.. bakalım neler dicek... !
Ne Demek Tahammülüm Yok Ya Size İnanamıyorum Arkadaşlar Cidden Sinemi mi Kıskanıyorsunuz Ardadan Yapmayın Yaa Sinem Ardanın Sevgilisi Siz İse Fanısınız Arda Sinemle Çıkmasaydı Başka Biriyle Çıkacaktı Arda Sizin Gibi Sevgilisini Sevmeyen Fanları Olduğunu Öğrense Emin Olun Size Çok Kızardı....
SybeL:Demekki Sinem'i Sadece ayağına Uygun görüyo
SinemHanife:Heh Çok Komiksin Sen Canım Ya Valla Öldüm Gülmekten Ne Demek İstiyosun Kızım Sen Hala Arda-Sinem Aşkını Kabullenemediniz Mi Ardacılar Bizim Siteye Geliyor İlk Başlarda Çok Kızdık Ama Kabullnedik Sonradan Sorun Bakiyim Ardaya Hakaret Ediyomuyuz Sizin Bu Davranışınızı Sineme Büyük Bi Hakaret Olarak Görüyorum Arda Sinemle Çıkmasa İlllaki Başka Biriyle Çıkıcaktı Hep Bekar Kalcak Hali Yok Ya Evlenecek Bi Gün Ona da Mı Engel Olacaksınız Veya Newin Sen Ardaya Aşıkmısın ? Senin Sewgilin Yokmu Ardanın Sewgilisi Olmasa Bile Sana Bakmaz Emin oL Ardayı Azcık Tanıdıysam Arda Ne Fanlarıyla Çıkar Ne De Fanlarıyla Bi İlişki Düşünür Yok Böyle Bişi Sinem Sizin Yengeniz Sayılır Ardada Bizim Eniştemiz Biz Sinemin Mutluluğunu Gördük Ve Kabulleniyoruz Çünkü Sinemi Çok Seviyoruz Ama Siz Ardanın Mutluluğunu Görmüyosunuz... Son Maçlarda Ardayı Görün Nasıl Da Çosturuyo Özellikle Sinemin Maça Geldiği Günler...Neyse Dediklerimi Dikkate Alırsanız Sevinirim Aksi Taktirde Kötü Sonuçlar Doğabilir..
gülcan
SinemKobalFan♥Moderatör
Kayıt Tarihi : 21/11/08Mesaj Sayısı : 1071Başarı Puanı : 1295Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Artık Sıkıcı Bi Durum Oldu Bu.... Paz Mart 07, 2010 12:35 pm
bu kız bayağı uçmuş fena çakılacak ama yere kesin siteside kendisi gibi bir sitedir
PaTRocq
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 02/01/10Mesaj Sayısı : 1057Başarı Puanı : 1058Rep Puanı : 9
Konu: Geri: Artık Sıkıcı Bi Durum Oldu Bu.... Paz Mart 07, 2010 12:41 pm
gülcan demiş ki:
bu kız bayağı uçmuş fena çakılacak ama yere kesin siteside kendisi gibi bir sitedir
SinemHaniFe
Konu: Geri: Artık Sıkıcı Bi Durum Oldu Bu.... Paz Mart 07, 2010 12:55 pm
Biraz Daha Devam Ederse Hesabını Verecek ...
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 22/12/09Mesaj Sayısı : 75Başarı Puanı : 75Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Artık Sıkıcı Bi Durum Oldu Bu.... Paz Mart 07, 2010 3:36 pm
vAllahi siz kafayi benle bozmusunuz ha Ben ARDAyi ne sevgilim olarak görüyorum nede baska bisey olarak ! Siz nasil bir Sinem Faniysaniz bende öyle asiri bir derecede ARDA TURAN FAniyim ve gelip sitede böyle ters ters yorum yapanlar olursa bende ayni sekilde cevap veririm !
Ayrica o dedigimde ne var ?! onu ARDA TURAN dedi bende sadece hatirlattim o cümlesini.. Berke benle ugrasmayi birakin bence
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 05/11/08Mesaj Sayısı : 3417Başarı Puanı : 1030Rep Puanı : -2
Konu: Geri: Artık Sıkıcı Bi Durum Oldu Bu.... Paz Mart 07, 2010 4:17 pm
Tartışmayı çıkaran kişi ! Forumda ki yeni kural..
*Arda Veya Sinem'i kötüleyince mi ne ban yiyosunuz !
PaTRocq
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 02/01/10Mesaj Sayısı : 1057Başarı Puanı : 1058Rep Puanı : 9
Konu: Geri: Artık Sıkıcı Bi Durum Oldu Bu.... Paz Mart 07, 2010 7:26 pm
Yürü kim tutar seni
SinemHaniFe
Konu: Geri: Artık Sıkıcı Bi Durum Oldu Bu.... Ptsi Mart 08, 2010 1:07 am
Kiymetlim1O. demiş ki:
vAllahi siz kafayi benle bozmusunuz ha Ben ARDAyi ne sevgilim olarak görüyorum nede baska bisey olarak ! Siz nasil bir Sinem Faniysaniz bende öyle asiri bir derecede ARDA TURAN FAniyim ve gelip sitede böyle ters ters yorum yapanlar olursa bende ayni sekilde cevap veririm !
Ayrica o dedigimde ne var ?! onu ARDA TURAN dedi bende sadece hatirlattim o cümlesini.. Berke benle ugrasmayi birakin bence
Bence Sen Bizimle Uqraşmayı Bırak Biz Sinemi Çok Seviyoruz Ablamız Gibi O Bizim Onun Mutluluğu İçin Herşeyi Ama Herşeyi Yaparım Sen Kiminle Dans Ettiğini Bilmiyorsun Newincim Yavaş Yavaş Herşey..(:
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Artık Sıkıcı Bi Durum Oldu Bu.... Ptsi Mart 08, 2010 11:31 am
Boşver kankam takma .. Ardayı kötüledim diye değil Sinemi korudum diye siteden atıldım ben ..
SinemHaniFe
Konu: Geri: Artık Sıkıcı Bi Durum Oldu Bu.... Ptsi Mart 08, 2010 1:08 pm
Cevap Yazıosun Bir Şeye Cevap Veremeyecek Duruma Geldimi Siliyo Mesajları Hemen İstediği Kadar Siteden Yasaklasın Mesajlarımı Silsin Tahmin Edemeyecekleri Kadar Msn Adresim Var Üyelik Açarım Yine Ama Mutlaka Cevap Yazarım Ceavp Vermek Yemiyo Silioo xD
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Artık Sıkıcı Bi Durum Oldu Bu.... Ptsi Mart 08, 2010 5:07 pm
Yo alakasi yok ama size cevap vermekle ugrasacak vaktim yok degerli zamanimi böyle seylerle geciremem.. ve o tür mesajlari hep silerim ayrica benimle ne alip veremedigin var anlamisda degilim.. sanki tüm herkesden ! sineme karsi olanlardan ben sorumlumusum gibisine bana salliyorsun herseyi .. neyse salla gitsin ..
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 05/11/08Mesaj Sayısı : 3417Başarı Puanı : 1030Rep Puanı : -2
Konu: Geri: Artık Sıkıcı Bi Durum Oldu Bu.... Ptsi Mart 08, 2010 5:32 pm
Hazo. Arda'yı çok sevdiğinden sevgilisi gibi görüyor. Yani ben pek sakınca görmediim
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Artık Sıkıcı Bi Durum Oldu Bu.... Ptsi Mart 08, 2010 7:45 pm
'ѕнєутαηιє● demiş ki:
Hazo. Arda'yı çok sevdiğinden sevgilisi gibi görüyor. Yani ben pek sakınca görmediim
Eger ki beni diyorsan Evet'te .. ama kesinlikle Sevgilimi gibi görmüyorum neyin Benim oldugunu ve olmadigini daha ayirt edebiliyorum
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Artık Sıkıcı Bi Durum Oldu Bu.... Ptsi Mart 08, 2010 8:00 pm
Allah Allah, böyle usülsüz konuları başka sitede açın kardeşim ! Burası tartışma platformu değil, istediğiniz her konuyu açamazsınız burda; tartışma platformu hazırlayın kendinize orda yazın istediğinizi. Bu site, benden, Hanifeden ve Mine abla'dan sorulur ve Hanife sen de kendine artık çeki düzen ver ! Bu platformları kimi şikayetçi buluyorsanız onun sitesinde açın. Bu size son ikazım; yoksa bu platformda bulunan tüm üyeler banlanacaktır.