Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sinem Kobal, Marilyn Monroe Hayranı

2 posters
YazarMesaj
PaTRocq
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
PaTRocq

Başarı Puanı : 1058
Rep Puanı : 9

Sinem Kobal, Marilyn Monroe Hayranı Empty
MesajKonu: Sinem Kobal, Marilyn Monroe Hayranı   Sinem Kobal, Marilyn Monroe Hayranı Icon_minitimeCuma Mart 05, 2010 7:39 pm

Kendi kazandığı parayla ev aldığını ve fark etmeden burada yaşamaya başladığını anlatan Kobal, ilk hedefinin oturmak değil yatırım olduğunu dile getirdi. Anadolu Yakası'nda oturan genç oyuncu Avrupa Yakası'nın kendisi için iş ve kaos anlamına geldiğini belirtti. Yemek yapmakla ilgili soruya özellikle balık ve makarna yapmakta iddialı olduğunu ifade ederek yanıt veren Kobal, çevresindekilerin genelde ona yemek yaptırmak istediklerini söyledi.

Röportajın en ilginç ayrıntısı ise Kobal'ın hayranlığıyla ilgiliydi. Sinem Kobal Marilyn Monroe hayranlığını şöyle anlattı; 'Marilyn Monroe'yu çok beğeniyorum ve onun çok akıllı olduğunu düşünüyorum. Portrelerden, cüzdandan minik gümüş kutulara kadar Monroe'yla ilgili her objeyi toplarım.'

Arayan buluyor cnm
http://www.oguzhangoc.forumi.biz
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

Sinem Kobal, Marilyn Monroe Hayranı Empty
MesajKonu: Geri: Sinem Kobal, Marilyn Monroe Hayranı   Sinem Kobal, Marilyn Monroe Hayranı Icon_minitimeCuma Mart 05, 2010 8:23 pm

Benim slagon ehehehe Biggrin Sinem Kobal hakkında bölmünde zaten bulunmaktadır; kilit !

Bu arada, 'bilen war mıdır canım.' xD
http://www.sinem-kobal.tk

Sinem Kobal, Marilyn Monroe Hayranı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sinem Kobal ve annesi (Nuray Kobal) ile görülmemiş iki resim
» sinem kobal
» Sinem KOBAL - Nuray KOBAL
» Sinem KOBAL & Kerem KOBAL *2
» sinem kobal