Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ünlü sanatçılardan Haiti'ye yardım konseri

2 posters
YazarMesaj
nurten*arda*gs
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
nurten*arda*gs

Başarı Puanı : 306
Rep Puanı : 0

Ünlü sanatçılardan Haiti'ye yardım konseri Empty
MesajKonu: Ünlü sanatçılardan Haiti'ye yardım konseri   Ünlü sanatçılardan Haiti'ye yardım konseri Icon_minitimeÇarş. Mart 03, 2010 10:20 pm

<TABLE style="WIDTH: 100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0>

<TR>
<td style="PADDING-BOTTOM: 10px" vAlign=top align=left>Tarihinin en büyük depremini yaşayan Haiti'ye yardım amacıyla, ünlü sanatçıların katılımıyla konser düzenlendi.</TD></TR></TABLE>
Kızılay, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Lamia Tanıtım'ın desteğiyle Beyoğlu XLarge'da düzenlenen ''Haiti İçin El Ele'' konserinde, sanatçılar Mustafa Ceceli, Soner Sarıkabadayı, Hadise, Murat Boz, Atiye, Ayşe Özyılmazel, Emir, Gökhan Tepe, Ceynur, Seda Bağcan ve Gülşen, Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası eşliğinde Haitili depremzedeler yararına sahneye çıktı.

Elde edilecek gelirin Haiti'deki depremzedeler yararına kullanılacağı konser öncesi duygularını dile getiren sanatçılar, böyle bir yardım organizasyonunda yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Sevilen şarkılarını söyleyen sanatçılar, konserin sonunda da Haiti için özel olarak bir parçayı hep birlikte seslendirdiler.

Kral TV'den canlı yayınlanan konser sırasında, vatandaşlar da kısa mesaj yollayarak Haiti'deki depremzedelere yardımda bulundu.

Sinem Kobal 'da konserde sunuculuk yapmıştı . Ünlü sanatçılardan Haiti'ye yardım konseri 666737
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

Ünlü sanatçılardan Haiti'ye yardım konseri Empty
MesajKonu: Geri: Ünlü sanatçılardan Haiti'ye yardım konseri   Ünlü sanatçılardan Haiti'ye yardım konseri Icon_minitimePerş. Mart 04, 2010 1:49 pm

Haber sitemizde mevcut Smile
http://www.sinem-kobal.tk

Ünlü sanatçılardan Haiti'ye yardım konseri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Haiti Yardım Konseri.. Sinem Kobal Sunucu
» YARDIM EDİN!!!!
» üstekiüye bu forumda ne ile ünlü ?
» Üstteki üyeye bir ünLü ayarLayaLımm..
» Görülmemiş Selena Dizisi Kamera Arkası Resimleri