Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

[KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi

+5
sinem.büşra
Sinem.Leyla
SinemHaniFe
esraduygu
ѕιηємвєякє
9 posters
YazarMesaj
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

[KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi Empty
MesajKonu: [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi   [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi Icon_minitimePaz Şub. 28, 2010 10:56 pm

Merhaba sevgili okurlar,
Romantik Komedi filmine gitmek bugüne nasip oldu, filmi öncelikle herkese önermekten kaçınmıyorum; şiddetle öneriyorum bu filmi herkese.

Film beklediğimden daha da harika çıktı, başları Esra ile başladı; jenerik'in tümü Esra'ya aitti, iş hayatı; skandal bir durum, sonra Zeynep'in düğünü ile devam etti, Didem'in saçları başlarda garibime gitti, Sinem'i öyle görmemiştim hiç.

Sonra ise tüm kızlar toplanıp aralarındaki tatlı muhabbet vardı, 'Ya bir daha eve gelmezsen ? Ya görüşmezsek ?' gibi şeker muzurluklar vardı, hele Didem'in o anki yüz şeklini görmeniz lazım [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi 59851 Bir de kameraya bakıyor öyle öyle çok hoş bir sahneydi...

Filmi ilerletirsek, barlara girişleri süperdi Cem Sezgin'lerin.Sonra ufak atışmalar flan [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi 59851 Didem'in sarhoşluğu çok şekerdi ama; en güzel sarhoşluğu aşk sarhoşluğu idi [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi 59851 Aşkından sarhoş olmuş bir kız, sonra kitabı eline almalar ve etkileme yöntemleri bulmalar harikaydı [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi 59851 Sonra Esra'nın haberiyle Türkcell 3G ile uçusu süperdi ! Didem beni şaşırttı açıkcası, Esra ile konuşurken aşk sarhoşu olan kız Cem Sezgin karşısında oldukça ilgisizdi. Bu arada bu sahnede saçlarını kestirmiş, kat kat yaptırmış acayip şekerdi [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi 59851 Sonra Esra işe girer ve hayatları yeniden başlar..

Aslında filmin girişi bence Esra'nın eski sevgilisinin üstüne sıktığı ketçapla film başladı doruklarda, başları beş para etmez diyebilirim. Sinem bu filmde çok makyajsızdı, yanii artık Selena yoktu karşımızda bunu görmüş oldum. Romantik Komedi'de Selena'yı sadece sonlara doğru pembe giysili hâliyle benzettim yoksa yanından bile geçmiyordu, makyajsız çook tatlıydı [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi 59851 Sinem makyajsız neyse, makyajlı da oymuş ya [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi 59851 Bir de müzik sahnesini merak eden arkadaşlara sesleniyorum; müzik diye birşey orta da yok ! Orkestra flan olmayınca gerçekliğini yitirmesin diye; karaokey yapıyor ve Didem'in sesi arka planda kalıyor. En merak ettiğim sahne en hüsrana uğradığım sahneydi..

Esra'nın notu süperdi, notu gizliyorum; merak eden okusun etmeyen, ben izliyeceğim diyen okumasın..

Spoiler:

Yüz şekli bayaa değişmişti ne yalan söliim [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi 59851 Sonra ona mor vakelt üstüne notu daha da güzeldi, imza gününde notu okutması ve öpüşmeleri...Mükkemmeldi...
En güldüğüm sahne ise Gürgen'in sahneleriydi örneğin zihnime kazınan en güzel sahne...

Gürgen sevgilisini aldatırken yakalar ve o erkeğin yanına gider..

Spoiler:

Bu sahnede tüm sinema gülme krizine girmişti [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi 59851 Ceren, Aslı abla ellerinize sağlık cidden muhteşem bir filmdi ! Ama; belli ki 2. çekilecek, Didem-Cem Sezgin aşkının üzerinde pek durulmadı, Romantik Komedi 2'de üstünde durulur diye umuyorum.Film Esra'dan ibadetti..

Filmin sonunda havuz başında öpüşmeleri çok hoştu bence Cem Sezgin ile Didem'in..Aslında dürüst olmak gerekirse Sinem'i öpüşürken görmek beni bozdu.

Herşeye rağmen harika bir filmdi.
Didem makyajsız süperdi yaa, mükkemmel !! Ben artık Sinem fanlığını bırakıp Didem fanlığına yoğunlaşsam iyi olacak [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi 59851 Bu filme dayanarak; Selena artık büyüdü !

Yazar : Cemal Yüksel..
http://www.sinem-kobal.tk
esraduygu
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye

Başarı Puanı : 344
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi   [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi Icon_minitimePaz Şub. 28, 2010 11:02 pm

teşekkürler berke bizimle paylaştığı için Smile
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi   [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi Icon_minitimePaz Şub. 28, 2010 11:05 pm

Rica ederimmm..
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi   [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi Icon_minitimePaz Şub. 28, 2010 11:05 pm

TeŞeKKüR eDeRimm aYaKTa KAL^ı iZLeDiqimmDe BeNDe BoZuLMuSTmm HeR Ne KaDaR Bi BaYaNDa oLSamm...(: MuTLaKa GiDiooRmm xD
http://www.sinemfan.net.tc
Sinem.Leyla
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Sinem.Leyla

Başarı Puanı : 799
Rep Puanı : 9

MesajKonu: Geri: [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi   [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi Icon_minitimePaz Şub. 28, 2010 11:15 pm

Tesekkürler Berke Biggrin:
http://www.ayselteymurzadefan.tk
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi   [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi Icon_minitimePtsi Mart 01, 2010 10:45 am

Bizim buraya gelmedi ya Ağla Gerçekten öyle bir anlattın ki meraktan öldüm .. Smile
PaTRocq
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
PaTRocq

Başarı Puanı : 1058

MesajKonu: Geri: [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi   [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi Icon_minitimePtsi Mart 01, 2010 12:35 pm

SaoL berqe
http://www.oguzhangoc.forumi.biz
nurten*arda*gs
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
nurten*arda*gs

Başarı Puanı : 306
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi   [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi Icon_minitimePtsi Mart 01, 2010 9:51 pm

saol berke çok güzel Smile
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi   [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi Icon_minitimePtsi Mart 01, 2010 10:11 pm

Rica ederiim!! Smile
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi   [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi Icon_minitimeSalı Mart 02, 2010 10:23 am

Ya off dün gece rüyamda korsan cd'sini alıyordum .. Biggrin: Rüyaymış izlediklerimide hatırlamıyorum off Kızgın Ağla xD
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
'ѕнєутαηιє●

Başarı Puanı : 1030
Rep Puanı : -2

MesajKonu: Geri: [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi   [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi Icon_minitimeÇarş. Mart 03, 2010 7:26 pm

Ellerine sağlık Berke'cim.
Bende henüz gidemedim. Göz Kırpan
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi   [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi Icon_minitimePerş. Mart 04, 2010 11:17 am

Burda olsaydı gidecektim .. Ağla
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi   [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi Icon_minitimePerş. Mart 04, 2010 2:37 pm

Rica ederim =D
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi   [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi Icon_minitimeCuma Mart 05, 2010 9:49 am

Allah bi daha bi daha gitmeyi nasip eder inşallah Smile
PaTRocq
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
PaTRocq

MesajKonu: Geri: [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi   [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi Icon_minitimeCuma Mart 05, 2010 10:58 am

İnşallah Hihi
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi   [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi Icon_minitimeC.tesi Mart 06, 2010 5:01 pm

Amin Biggrin:
PaTRocq
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
PaTRocq

MesajKonu: Geri: [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi   [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi Icon_minitimeC.tesi Mart 06, 2010 5:23 pm

Biggrin
AZERİ_KİZİ_AYNUR
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
AZERİ_KİZİ_AYNUR

Başarı Puanı : 51
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi   [KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi Icon_minitimeCuma Tem. 16, 2010 7:49 am

bana izlemek nasip olmadı inş tv de verince izliyiciyim

[KÖŞE YAZISI] Romantik Komedi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Romantik KOMEDİ / Özel.
» Romantik Komedi'de Giydiği Giysi
» Romantik Komedi Filminden İki Resim
» Romantik Komedi 300 bin barajını aştı
» Romantik Komedi Filminin Galası Yapıldı.