Merhaba sevgili okurlar, Romantik Komedi filmine gitmek bugüne nasip oldu, filmi öncelikle herkese önermekten kaçınmıyorum; şiddetle öneriyorum bu filmi herkese.
Film beklediğimden daha da harika çıktı, başları Esra ile başladı; jenerik'in tümü Esra'ya aitti, iş hayatı; skandal bir durum, sonra Zeynep'in düğünü ile devam etti, Didem'in saçları başlarda garibime gitti, Sinem'i öyle görmemiştim hiç.
Sonra ise tüm kızlar toplanıp aralarındaki tatlı muhabbet vardı, 'Ya bir daha eve gelmezsen ? Ya görüşmezsek ?' gibi şeker muzurluklar vardı, hele Didem'in o anki yüz şeklini görmeniz lazım Bir de kameraya bakıyor öyle öyle çok hoş bir sahneydi...
Filmi ilerletirsek, barlara girişleri süperdi Cem Sezgin'lerin.Sonra ufak atışmalar flan Didem'in sarhoşluğu çok şekerdi ama; en güzel sarhoşluğu aşk sarhoşluğu idi Aşkından sarhoş olmuş bir kız, sonra kitabı eline almalar ve etkileme yöntemleri bulmalar harikaydı Sonra Esra'nın haberiyle Türkcell 3G ile uçusu süperdi ! Didem beni şaşırttı açıkcası, Esra ile konuşurken aşk sarhoşu olan kız Cem Sezgin karşısında oldukça ilgisizdi. Bu arada bu sahnede saçlarını kestirmiş, kat kat yaptırmış acayip şekerdi Sonra Esra işe girer ve hayatları yeniden başlar..
Aslında filmin girişi bence Esra'nın eski sevgilisinin üstüne sıktığı ketçapla film başladı doruklarda, başları beş para etmez diyebilirim. Sinem bu filmde çok makyajsızdı, yanii artık Selena yoktu karşımızda bunu görmüş oldum. Romantik Komedi'de Selena'yı sadece sonlara doğru pembe giysili hâliyle benzettim yoksa yanından bile geçmiyordu, makyajsız çook tatlıydı Sinem makyajsız neyse, makyajlı da oymuş ya Bir de müzik sahnesini merak eden arkadaşlara sesleniyorum; müzik diye birşey orta da yok ! Orkestra flan olmayınca gerçekliğini yitirmesin diye; karaokey yapıyor ve Didem'in sesi arka planda kalıyor. En merak ettiğim sahne en hüsrana uğradığım sahneydi..
Esra'nın notu süperdi, notu gizliyorum; merak eden okusun etmeyen, ben izliyeceğim diyen okumasın..
Spoiler:
'Bu yazıyı okurken yüzünde gülücük oluşuyorsa,
Aşıksın demektir. Bu aşık olduğun kızı kaybetmiş isen Salaksın demektir.'
Yüz şekli bayaa değişmişti ne yalan söliim Sonra ona mor vakelt üstüne notu daha da güzeldi, imza gününde notu okutması ve öpüşmeleri...Mükkemmeldi... En güldüğüm sahne ise Gürgen'in sahneleriydi örneğin zihnime kazınan en güzel sahne...
Gürgen sevgilisini aldatırken yakalar ve o erkeğin yanına gider..
Spoiler:
Gürgen : Merhaba, sizi bir yerden çıkaracağım ama..
Adam : Vallahi öyle bir tipim var ki, herkes başkasına benzetiyor.Siz kime benzettiniz ? Gürgen : GÖTÜME !
Bu sahnede tüm sinema gülme krizine girmişti Ceren, Aslı abla ellerinize sağlık cidden muhteşem bir filmdi ! Ama; belli ki 2. çekilecek, Didem-Cem Sezgin aşkının üzerinde pek durulmadı, Romantik Komedi 2'de üstünde durulur diye umuyorum.Film Esra'dan ibadetti..
Filmin sonunda havuz başında öpüşmeleri çok hoştu bence Cem Sezgin ile Didem'in..Aslında dürüst olmak gerekirse Sinem'i öpüşürken görmek beni bozdu.
Herşeye rağmen harika bir filmdi. Didem makyajsız süperdi yaa, mükkemmel !! Ben artık Sinem fanlığını bırakıp Didem fanlığına yoğunlaşsam iyi olacak Bu filme dayanarak; Selena artık büyüdü !
Yazar : Cemal Yüksel..
esraduygu
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 27/02/10Mesaj Sayısı : 203Başarı Puanı : 344Rep Puanı : 1