Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Elveda...~

+2
'ѕнєутαηιє●
ѕιηємвєякє
6 posters
YazarMesaj
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

Elveda...~ Empty
MesajKonu: Elveda...~   Elveda...~ Icon_minitimeÇarş. Şub. 17, 2010 4:07 pm

Merhaba arkadaşlar...

Beraber geçirdiğimiz iyi ya da kötü bir sürü anılarımız olmuştur çünkü; 1 yıl 60 küsür günlük siteyi bırakıyorum, bu 1 yıl 2 ay birbirimizle geçireceğimiz dolu dolu anılara sahiptir.

Belki birinizi kırmış, incitmiş olabilirim kusura bakmayın ama; umuyorum ki incittiğim bir kişi hatrına diğer üyeleri mutlu etmişimdir..

Bazı özel sebeplerden dolayı 'www.Sinem-KOBAL.TK' sitesi artık Sinemberke adlı üyenin değil, sinemci_hazom adlı üyenindir..

Lütfen siteyi bırakmamı Hanife adlı kişiye, yeni adminimize yüklemeyiniz, sebebi o olsa bile onca yükü kaldıramaz diye umuyorum Göz Kırpan Ki zaten ne kadar tanıdıysam artık, neyse..

Gülay teyze, Nuray teyze beni yanlış anlamazsınız umarım. Hanife adlı kişi,beni size arkadan konuşan bir şahıs olarak gösterdi ama; bu kısa süreç zarfında beni zaten az-buz tanımışsınızdır.

Neyse, uzun lafın kısası 'ULK' Smile Şu an da ağlamamak için kendimi zor tutuyorum, çok güzel bir yılımız oldu.Bu site için çok hayallerim vardı ama; artık emekliyim.

Bir istek, görüşünüz flan warsa sinemci_hazom'a bildirirsiniz. Bana gösterdiğiniz saygıyı Hanife adlı kişiye de gösteriniz..

Hepinize iyi günler dilerim, bu site dün kapanmıştı biliyorsunuz bu sitenin açılmasında en çok payı olan (%95) Leyla'dır, ona teşekkür ediyorum az kalsın onca emek boşa gidiyordu ki o beni son anda döndürdü..

İyi günler dilerim hepinize, artık SKFC için yeni bir sayfa açıldı, bu temiz sayfada ben yokum; hayırlı uğurlu olsun..

Elveda...~ CRY

http://www.sinem-kobal.tk
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
'ѕнєутαηιє●

Başarı Puanı : 1030
Rep Puanı : -2

Elveda...~ Empty
MesajKonu: Geri: Elveda...~   Elveda...~ Icon_minitimeÇarş. Şub. 17, 2010 4:21 pm

ßerke'cim.

Acısı ile tatlısı ile koskoca 1 yıl geçti , artık sitemiz 1 yaşındaydı..
Herkes elinden geldiğince paylaştı,paylaştırdı.. Fakat artık her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi bu siteninde bir sonu varmış..

Sitede yollarımızın kesişeceği belliydi. Herkes soğukkanlı tavrını ileri sürmüş kuraldan çıkmış disiplinsiz bir forum olmuştu. Herkes admine yüklenmeye başladı.Fakat adminimizinde yapacağı birşey yoktu.Ve beni tanımadığını VE TANIMAK İSTEMEDİĞİNİ söyleyen yeni adminimiz sana hayırlı olsun . Şunu öncelikle bil ki özentilik nedir.. !

ßerke gidiyosa 1 yıl boyunca bize kattığı o neşeli forumla beraber bende bir çizik atıp gidiyorum..

Elveda..
aLara*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
aLara*

Başarı Puanı : 219
Rep Puanı : 0

Elveda...~ Empty
MesajKonu: Geri: Elveda...~   Elveda...~ Icon_minitimeÇarş. Şub. 17, 2010 4:30 pm

Çooook üzüldüm inan =(((
Ne diyeceğimi bilemiyorum..
Senin gibi ADMİN gelmez artık bu siteye.
Ki artık bende yokum bu sitede,
Arkdaşlığımızın devam etmesini diliyerek Hoşçakal diyorum. Elveda...~ 140795
Sinem.Leyla
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Sinem.Leyla

Başarı Puanı : 799
Rep Puanı : 9

Elveda...~ Empty
MesajKonu: Geri: Elveda...~   Elveda...~ Icon_minitimeÇarş. Şub. 17, 2010 4:47 pm

Berkecim,

Sitenin 1 yasi oldu ve bu süre boyunca her kes elinden geleni yapti bu site için ve siteyi çok büyük ve taninan bir site yapmayi basardik!
Forumda son günlerde çok büyük sorunlar vardi. Her kes saçmaliyodu , disiplin yokdu .

Senin gideceyini bilseydim Siteyi açtirmazdim Ağla Elveda...~ 54037

Bazi nedenlerden dolayi , bende bu siteden gitmeye karar verdim . Yeni Admini Tebrik ederim. Bu sitede üyelerle birlikte mutluluklar .

Elvedaa !!!

Elveda...~ Diyememelvedadilimvarma
http://www.ayselteymurzadefan.tk
Chiika
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
Chiika

Başarı Puanı : 166
Rep Puanı : -1

Elveda...~ Empty
MesajKonu: Geri: Elveda...~   Elveda...~ Icon_minitimeÇarş. Şub. 17, 2010 5:32 pm

Elveda...~ 55786 Elveda...~ 55786
Berke ya niye gidiorsun yeni alismidim zaten senin sayende
bu site sensiz tadi tuzu cikmaz umarim bunuda biliiorsundur
neyse ins kararini en kisa zamanda deistirip aramizda görüz sni
Elveda...~ 293338
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

Elveda...~ Empty
MesajKonu: Geri: Elveda...~   Elveda...~ Icon_minitimeÇarş. Şub. 17, 2010 5:36 pm

BeRKe GeRi DöNüoR

KoNu KiLiT Elveda...~ 202536
http://www.sinemfan.net.tc

Elveda...~
1 sayfadaki 1 sayfası