Beraber geçirdiğimiz iyi ya da kötü bir sürü anılarımız olmuştur çünkü; 1 yıl 60 küsür günlük siteyi bırakıyorum, bu 1 yıl 2 ay birbirimizle geçireceğimiz dolu dolu anılara sahiptir.
Belki birinizi kırmış, incitmiş olabilirim kusura bakmayın ama; umuyorum ki incittiğim bir kişi hatrına diğer üyeleri mutlu etmişimdir..
Bazı özel sebeplerden dolayı 'www.Sinem-KOBAL.TK' sitesi artık Sinemberke adlı üyenin değil, sinemci_hazom adlı üyenindir..
Lütfen siteyi bırakmamı Hanife adlı kişiye, yeni adminimize yüklemeyiniz, sebebi o olsa bile onca yükü kaldıramaz diye umuyorum Ki zaten ne kadar tanıdıysam artık, neyse..
Gülay teyze, Nuray teyze beni yanlış anlamazsınız umarım. Hanife adlı kişi,beni size arkadan konuşan bir şahıs olarak gösterdi ama; bu kısa süreç zarfında beni zaten az-buz tanımışsınızdır.
Neyse, uzun lafın kısası 'ULK' Şu an da ağlamamak için kendimi zor tutuyorum, çok güzel bir yılımız oldu.Bu site için çok hayallerim vardı ama; artık emekliyim.
Bir istek, görüşünüz flan warsa sinemci_hazom'a bildirirsiniz. Bana gösterdiğiniz saygıyı Hanife adlı kişiye de gösteriniz..
Hepinize iyi günler dilerim, bu site dün kapanmıştı biliyorsunuz bu sitenin açılmasında en çok payı olan (%95) Leyla'dır, ona teşekkür ediyorum az kalsın onca emek boşa gidiyordu ki o beni son anda döndürdü..
İyi günler dilerim hepinize, artık SKFC için yeni bir sayfa açıldı, bu temiz sayfada ben yokum; hayırlı uğurlu olsun..
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 05/11/08Mesaj Sayısı : 3417Başarı Puanı : 1030Rep Puanı : -2
Acısı ile tatlısı ile koskoca 1 yıl geçti , artık sitemiz 1 yaşındaydı.. Herkes elinden geldiğince paylaştı,paylaştırdı.. Fakat artık her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi bu siteninde bir sonu varmış..
Sitede yollarımızın kesişeceği belliydi. Herkes soğukkanlı tavrını ileri sürmüş kuraldan çıkmış disiplinsiz bir forum olmuştu. Herkes admine yüklenmeye başladı.Fakat adminimizinde yapacağı birşey yoktu.Ve beni tanımadığını VE TANIMAK İSTEMEDİĞİNİ söyleyen yeni adminimiz sana hayırlı olsun . Şunu öncelikle bil ki özentilik nedir.. !
ßerke gidiyosa 1 yıl boyunca bize kattığı o neşeli forumla beraber bende bir çizik atıp gidiyorum..
Elveda..
aLara*
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 31/08/09Mesaj Sayısı : 190Başarı Puanı : 219Rep Puanı : 0
Çooook üzüldüm inan =((( Ne diyeceğimi bilemiyorum.. Senin gibi ADMİN gelmez artık bu siteye. Ki artık bende yokum bu sitede, Arkdaşlığımızın devam etmesini diliyerek Hoşçakal diyorum.
Sinem.Leyla
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 12/12/09Mesaj Sayısı : 631Başarı Puanı : 799Rep Puanı : 9
Sitenin 1 yasi oldu ve bu süre boyunca her kes elinden geleni yapti bu site için ve siteyi çok büyük ve taninan bir site yapmayi basardik! Forumda son günlerde çok büyük sorunlar vardi. Her kes saçmaliyodu , disiplin yokdu .
Senin gideceyini bilseydim Siteyi açtirmazdim Bazi nedenlerden dolayi , bende bu siteden gitmeye karar verdim . Yeni Admini Tebrik ederim. Bu sitede üyelerle birlikte mutluluklar .
Elvedaa !!!
Chiika
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 06/12/09Mesaj Sayısı : 120Başarı Puanı : 166Rep Puanı : -1
Berke ya niye gidiorsun yeni alismidim zaten senin sayende bu site sensiz tadi tuzu cikmaz umarim bunuda biliiorsundur neyse ins kararini en kisa zamanda deistirip aramizda görüz sni