Arda, takım arkadaşları için Sinem Kobal ile nişan tazeledi
Galatasaraylı futbolcu daha önce aile arasında yüzük takmasına rağmen, geçen hafta sarı-kırmızılı oyunculara Reina’da bir yemek verdi ve “Sizden hediye olarak Madrid’de galibiyet istiyorum” dedi
Masallarda prensler ve prensesler 40 gün 40 gecelik düğünlerle dünya evine girer. Futbol sahalarının prensi Arda Turan ile prensesi Sinem Kobal da 40 gün 40 gece nişan yapıyor!.. Şaka bir yana, sarı-kırmızılı futbolcu aile arasındaki nişan töreninden sonra bir de takım arkadaşları için yüzük taktı.
ARDA TURAN PASTA İKRAM ETTİ
Galatasaray’ın yıldızı, geçen cuma akşamı Reina’da takım arkadaşları ve eşlerine bir yemek vererek, bir nişan töreni düzenledi. Özel gecede nişan yüzüklerini Sarı-Kırmızılı takımın ikinci kaptanı Ayhan Akman ile Emre Aşık taktı. Arda nişan pastasını arkadaşlarına ikram ederken Sinem tebrikleri kabul etti.
ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ REİNA’DA
Bir konuşma yapan Arda, “Nişan için hiçbirinizden özellikle hediye istemedim. Bana vereceğiniz en büyük hediye Avrupa Ligi maçında Atletico Madrid’i yenerek İstanbul’a dönmemiz. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk yemeğini de burada size vereceğim” dedi.