Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yüzükler Ayhan ve Emre'den

+3
ѕιηємвєякє
Chiika
arda_gs_cemre
7 posters
YazarMesaj
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

Yüzükler Ayhan ve Emre'den Empty
MesajKonu: Yüzükler Ayhan ve Emre'den   Yüzükler Ayhan ve Emre'den Icon_minitimeSalı Şub. 16, 2010 12:22 pm

Arda, takım arkadaşları için Sinem Kobal ile nişan tazeledi

Galatasaraylı futbolcu daha önce aile arasında yüzük takmasına rağmen, geçen hafta sarı-kırmızılı oyunculara Reina’da bir yemek verdi ve “Sizden hediye olarak Madrid’de galibiyet istiyorum” dedi

Masallarda prensler ve prensesler 40 gün 40 gecelik düğünlerle dünya evine girer. Futbol sahalarının prensi Arda Turan ile prensesi Sinem Kobal da 40 gün 40 gece nişan yapıyor!.. Şaka bir yana, sarı-kırmızılı futbolcu aile arasındaki nişan töreninden sonra bir de takım arkadaşları için yüzük taktı.

ARDA TURAN PASTA İKRAM ETTİ
Galatasaray’ın yıldızı, geçen cuma akşamı Reina’da takım arkadaşları ve eşlerine bir yemek vererek, bir nişan töreni düzenledi. Özel gecede nişan yüzüklerini Sarı-Kırmızılı takımın ikinci kaptanı Ayhan Akman ile Emre Aşık taktı. Arda nişan pastasını arkadaşlarına ikram ederken Sinem tebrikleri kabul etti.

ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ REİNA’DA
Bir konuşma yapan Arda, “Nişan için hiçbirinizden özellikle hediye istemedim. Bana vereceğiniz en büyük hediye Avrupa Ligi maçında Atletico Madrid’i yenerek İstanbul’a dönmemiz. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk yemeğini de burada size vereceğim” dedi.
http://www.ardafanclub.com
Chiika
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
Chiika

Başarı Puanı : 166
Rep Puanı : -1

MesajKonu: Geri: Yüzükler Ayhan ve Emre'den   Yüzükler Ayhan ve Emre'den Icon_minitimeSalı Şub. 16, 2010 2:41 pm

arda bu haberi yalanlamisdi videoda var
ama gerci belli olmaz onda
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Yüzükler Ayhan ve Emre'den   Yüzükler Ayhan ve Emre'den Icon_minitimeSalı Şub. 16, 2010 5:27 pm

Tazelemek mi puahaha xD Nişan diye birşey ortada yok da tazelicekler Smile Bu medya ne kadar komik oluyor böyle ya Biggrin
http://www.sinem-kobal.tk
aLara*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
aLara*

Başarı Puanı : 219
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Yüzükler Ayhan ve Emre'den   Yüzükler Ayhan ve Emre'den Icon_minitimeSalı Şub. 16, 2010 5:39 pm

Katılıyorum Berke Biggrin
sinemdyg
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
sinemdyg

Başarı Puanı : 39
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Yüzükler Ayhan ve Emre'den   Yüzükler Ayhan ve Emre'den Icon_minitimeÇarş. Şub. 17, 2010 2:36 am

aa nişan yok dıe bılıorum ben..daha 2 gun önce izledım magazınde arda herşey yolunda ama nişan yok dedi...
Sinem.Leyla
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Sinem.Leyla

Başarı Puanı : 799
Rep Puanı : 9

MesajKonu: Geri: Yüzükler Ayhan ve Emre'den   Yüzükler Ayhan ve Emre'den Icon_minitimeÇarş. Şub. 17, 2010 12:12 pm

ѕιηємвєякє demiş ki:
Tazelemek mi puahaha xD Nişan diye birşey ortada yok da tazelicekler Smile Bu medya ne kadar komik oluyor böyle ya Biggrin
Katiliyorum Berkecim
http://www.ayselteymurzadefan.tk
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Yüzükler Ayhan ve Emre'den   Yüzükler Ayhan ve Emre'den Icon_minitimePerş. Şub. 18, 2010 7:01 pm

ѕιηємвєякє demiş ki:
Tazelemek mi puahaha xD Nişan diye birşey ortada yok da tazelicekler [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bu medya ne kadar komik oluyor böyle ya Biggrin

katıLıyoRm hayaTm .. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Yüzükler Ayhan ve Emre'den
1 sayfadaki 1 sayfası