Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sinem Kobal Faktörü

+3
*DeFne*
SinemHaniFe
leyla
7 posters
YazarMesaj
leyla
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
leyla

Başarı Puanı : 128
Rep Puanı : 0

Sinem Kobal Faktörü Empty
MesajKonu: Sinem Kobal Faktörü   Sinem Kobal Faktörü Icon_minitimeCuma Şub. 12, 2010 7:37 pm

Son dönemlerde gerek başarılı oyunculuğu ile gerekse Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan’la olan birlikteliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Genç yaşına rağmen yaptığı her işte başarıyı yakalaması bir tesadüf müdür yoksa aklın başarısı mıdır Sinem Kobal’ın?.

İlk olarak 13 yaşında dadı dizisiyle oyunculuk hayatına başlayan Sinem Kobal peş peşe bulunduğu projelerde oyunculukta ki başarısından ve adından sıkça söz ettirmeyi başardı.Benim Sinem Kobal da dikkatimi çeken oyunculukta genç yaşta başarıyı yakalamasına rağmen çizgisini bozmadan yoluna devam etmesidir. Son dönemin genç oyuncularının ne kadar havalı ne kadar ben oldum havalarında olduklarını daha önce ki yazılarımda yazmıştım. Sinem Kobal da bu kendini bilmez bir çok oyuncumuz gibi genç ve başarılı ama sinem i onlardan ayıran özelliği hanımefendiliğidir.

Gün geçmiyor ki hakkında çıkan bunca haberler karşısında ve içinde bulunduğu projeler bu denli başarıya ulaşmasına rağmen kendisini ve kişiliğini bozmadan yaşantısına devam edebilmesi ne kadar doğru aile terbiyesi aldığının göstergesidir. Ben hiçbir dönem bir gazeteciye karşı bir terbiyesizliğini ya da ukalalığını görmedim. Çıkan haberlerden dolayı canı yanmasına rağmen her zaman mesafesini büyük dinginlikle korumasını bildi.

Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan gibi önemli biriyle aşk yaşıyor. Bu aşkın bir başka ünlü olsa reklam amaçlı o kadar güzel kullanırdı ki.. Göz önünde yaşayarak zevk yapardı. Sinem Kobal kişiliğinin ve başarısının genç yaşına rağmen ne kadar oturduğunu gösteriyor. Tabii Arda Turan’da Sinem Kobal gibi gayet düzgün ve bir o kadar da başarılı.

Aslında tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş diye biliriz. Ben bu iki insanı eski Galatasaray futbolcusu Emre Belezoğlu ve dönemin başarılı modeli Nihan Akkuş’a çok benzetiyorum. Emre Belezoğlu ve Nihan Akkuş gerek başarıları ile gerekse düzgün kişilikleriyle çok beğendiğim iki kişidir. Bugün her ikisi de birbirleriyle evli ve çok mutlular.

Sinem Kobal ve Arda Turan da bunu yakalaya bilirler mi onu önümüzdeki dönemlerde yaşayarak göreceğiz. Son söz olarak; Sinem Kobal inşallah yakaladığı bu çizgiyi hiçbir dönem bozmadan devam eder ve bizler onu çok daha iyi yerlerde görme imkanı buluruz.

Sevgi ve hoş görü ile kalın..

yazar: hüseyin hatun
kaynak: ayaklıgazete

- çok güzel yazmış da okan buruk ve emre belözoğlu'nu karıştırmış Biggrin:
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Sinem Kobal Faktörü   Sinem Kobal Faktörü Icon_minitimeCuma Şub. 12, 2010 7:39 pm

TeŞeKKüRLeR CnmmCmm
http://www.sinemfan.net.tc
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*DeFne*

Başarı Puanı : 70
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Sinem Kobal Faktörü   Sinem Kobal Faktörü Icon_minitimeCuma Şub. 12, 2010 7:59 pm

emre belözoğluyla nıhan akkus mu evliiii???? emrenın karısının adı tuğba ve manken deil ki...
nurten*arda*gs
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
nurten*arda*gs

Başarı Puanı : 306

MesajKonu: Geri: Sinem Kobal Faktörü   Sinem Kobal Faktörü Icon_minitimeCuma Şub. 12, 2010 9:33 pm

tşkrler
ARDA_İREM
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
ARDA_İREM

Başarı Puanı : 204
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Sinem Kobal Faktörü   Sinem Kobal Faktörü Icon_minitimeC.tesi Şub. 13, 2010 1:33 pm

evet ya emre'ni eşi reklamcı tuğba gürevin
pelinnn
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
pelinnn

Başarı Puanı : 12

MesajKonu: Geri: Sinem Kobal Faktörü   Sinem Kobal Faktörü Icon_minitimeC.tesi Şub. 13, 2010 4:05 pm

nihan akkus'la okan buruk evli.
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Sinem Kobal Faktörü   Sinem Kobal Faktörü Icon_minitimeC.tesi Şub. 13, 2010 5:18 pm

te$kkürLer Smile

Sinem Kobal Faktörü
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sinem Kobal ve annesi (Nuray Kobal) ile görülmemiş iki resim
» Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı!
» Sinem KOBAL - Nuray KOBAL
» Sinem KOBAL & Kerem KOBAL *2
» Sinem KOBAL Davetti