"Romantik Komedi" ekibi Kanaltürk'te [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
‘Romantik Komedi’ filmin oyuncuları İster Dinle İster Seyret’te!
Dilara Endican’ın sunduğu “İster Dinle İster Seyret” bu haftada konu ve konuklarıyla olay yaratmaya devam ediyor…
‘Romantik Komedi’ filmi oyuncuları İster Dinle İster Seyret’te!
Oyunculuk kariyerine dadı dizisi ile başlayıp,şimdilerde romantik komedi filmi ile karşımıza çıkan güzel oyuncu Sinem Kobal..
Sempatik güler yüzlü, başarılı, azimli, sunucu – oyuncu, romantik ve Burcu Kara
Ekranların son keşfi, güzel yüzlü başarılı manken-oyuncu Sedef Avcı
Son günlerin parlayan yıldızlarından tiyatro ve TV oyuncusu, Engin Altan Düzyatan, İster Dinle Ister Seyret her cuma gecesi olduğu gibi 00.30’da Radyo Kanaltürk ve ailenizin televizyonu Kanaltürk’te cuma gecelerinin eğlence anlayışını değiştirmeye devam ediyor. Sakın kaçırmayın…
aLara*
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 31/08/09Mesaj Sayısı : 190Başarı Puanı : 219Rep Puanı : 0
dün gece kanakturkte ister dinle ister seyret programında idi..dilara endican programı(erkek tekerlekli basket takımının sorumlusu imiş)..çok güzel bir program oldu.gişe oldukça iyiymiş.2 cisini çekmeyi düşünüyorlarmış..dilara endican ahifif hafif sinemi sıkıştırdı..kardeşim le berabersin görümcen oluyorum ben senin dedi...SİNEME HANGİ TAKIMLI OLDUGUNU SORDU..GALATASARAYLIYIM DEDİ...ARTIK KİMSE DEMEZ SİNEM FB Lİ DİYE...diğer konuklar sedef avcı ve burcu kara idi.dilara endican onlara da maç severmisiniz dedi ikiside pek değil dedi Sinem ben severim dedi...sineme habire mesdaj geliyordu programda...dilara endicanda mesaj mı geliyor sinemde vete gülerek annem atmış.program çok güzel gidsiyor yazmış dedi..kamera bakarak annecim seni çok seviyorum dedi...filmden bahsettiler didem karakterinden bahsettiler
Gişe çok iyi gidiyormuş.bunun üzerine sinem gala dışında bizde gittik ayrı ayrı arkadaşalrımız aradı salon son derece doluduydu..hepimiz oley yapıoduk burcu kara bende ayrıca gittim çok az boşluk vardı sinem bende gittim ...dilara endican da SEN GİTTİĞİNDE DE DOLUMUYDU SİNEM DEDİ? SİNEM DE GÜLDÜ..sedef kurtardı onu o durumdan...daha okan bayulgenın programında oldugu gibi boşluk doldurma sordu..Sinema tv de en çok hangi sporu izliosun dedi. sinemde NBA MAÇLARINI İZLMEYİSEVİYORUM DEDİ...(ARDAYLA BERABER İZLİYORLAR SDANIRIM GALATASARAY DERGİSİNDE ARDA NBA MAÇALRINI İZLEMEYİ SEVİYORUM DEMİŞTİ..
Aşk konusalım dedi biraz direk sineme dönerek mutlumuusn dedi sinemde gülerek mutluyum dedi...sedef avcıya(kıvanç kasabalı ile evliymiş) çocuk düşünüyormusnuz dedi.şuan zor ezel bitince anca dedi..daha sonra sineme de sordu selenayla çok çocuk hayranın var dedi.sinemde vete çocuk kitlesi çok sağlam bi kitle sevdiler mi sizi kolay kolay bırakmıyorlar dedi..peki çocuk sever misin dedi..severim dedi..Düşünüyormusun dedi peki bir hafif affalladı...zamanı geldiğinde isaterim tabiki çok seviyorum çocukalrı bende güzl bir aile kurmak isterim dedi.filmde nilin şarkısınuı sölemiş...dilara endican da 10 BUMARAYA SORDUM SÖYLER Mİ DİYE..10 NUMARA DA ARKADAŞ ORTAMALRIMIZDA SÖYLER DEDİ...ama söyletemedi dilara endcan sinem öyle bir iddiam yok dedi..SİNEM GS OLDUGUNU SÖYLEDİĞİNDE DİLARA ENDİCAN OHH OH OĞLAN BİZİM KIZ BİZİM DEDİ...GEÇEN HAFTA AŞK TANIMLAMIŞ METİN ÖZÜLKÜ..DİLARA ENDİCAN DA SİNEMİN ANLAYACAĞI ŞEKİLDE SÖYLİYİM DEDİ. AŞK FUTBOL GİBİDİR 1-0 OLDUGUNDA SİZDEN MUTLUSU YOKTUR AŞKIN GÖZÜ KÖRÜDÜR 1-1 OLDUGUNDA BİR BURKULMA OLUR KAYBETTİĞİNİZDE DE ACI ÇEKERSİNİZ DEDİ...SİNEMDE GÜLDÜ..PROGRAM ESNASINDA SİNEME HABİRE MESAJ GELİYORDU BİLMİYORUM ARTIK..
PaNToLoN BeYaZ T-ShiR BoYNuNDa aTKI GiBi CiCeKLi BiR ŞaL SaCıNDa CiCeKLi TaCı VaRDı Ve KuLaqıNDa Da KuRDeLaLıı KüPeLeRi D.B.O.S De TaKTıqı KüPeLeR... (:
Chiika
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 06/12/09Mesaj Sayısı : 120Başarı Puanı : 166Rep Puanı : -1