Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Arda'nın çok güzel hareketi!

+3
SinemHaniFe
Emii
arda_gs_cemre
7 posters
YazarMesaj
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

Arda'nın çok güzel hareketi! Empty
MesajKonu: Arda'nın çok güzel hareketi!   Arda'nın çok güzel hareketi! Icon_minitimePerş. Şub. 11, 2010 4:43 am

Ne? Görgüsüzlük mü? Hadi canım. Eğer Arda'nın (Turan) bu eylemi görgüsüzlükse, bütün kadınlar bu görgüsüzlüğe kurban olur, kurban! Sözüm sana Sayın Ahmet Hakan (kafiyeyi tutturduk rahatladık). Şimdi futbolcu Arda Turan, sevgilisi Sinem Kobal'ın yeni filmi 'Romantik Komedi'yi arkadaşlarıyla izlemek için sinema salonu kapatmış ya; köşe yazarı Ahmet Hakan dünkü yazısında aşık Arda'ya dalmış. Ben size başlığı söyleyeyim, siz anlayın; 'Arda'nın Görgüsüzlüğü'. Arda'nın sevgilisine yaptığı bu jestin karşılığı Ahmet Hakan'ın sözlüğünde 'görgüsüzlük'müş. Vayyy! Bir kadın olarak bana sorarsanız da, bu olsa olsa çok romantik bir harekettir. Sinem'in filmi vizyona girmiş, sevgilisi de rahat rahat arkadaşlarıyla izlemek için sinema salonu kapatmış. Ne tatlı, ne hoş, ne aşk kokan bir davranıştır bu. Bütün kadınların da bu sevgili hareketini böyle değerlendireceğine eminim. Keşke bütün sevgililer Arda gibi olsa, değil mi canım. Neyse, güzel Sinem'le romantik Arda'ya mutluluklar diliyorum. "Sen korkma e mi Arda, aynen böyle devam et. Biz kızlar bu işe bayıldık" diyerek yazımı bitiriyorum.

AYŞE ÖZYILMAZEL
http://www.ardafanclub.com
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

Başarı Puanı : 279
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Arda'nın çok güzel hareketi!   Arda'nın çok güzel hareketi! Icon_minitimePerş. Şub. 11, 2010 12:44 pm

Haber için teşekkürler.. Ayşe Özyılmazel'de sıkı bi sinem&arda fanı galiba Biggrin
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Arda'nın çok güzel hareketi!   Arda'nın çok güzel hareketi! Icon_minitimePerş. Şub. 11, 2010 1:31 pm

BaNa CeKMiiiS (:
http://www.sinemfan.net.tc
irem2
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
irem2

Başarı Puanı : 183
Rep Puanı : 4

MesajKonu: Geri: Arda'nın çok güzel hareketi!   Arda'nın çok güzel hareketi! Icon_minitimePerş. Şub. 11, 2010 1:35 pm

zaman içinde arda-sinem fanları çoğalıyor. arda'nın sinem'in filmini izlemek için sinema kapattırmasında sonra arda'nın fanları bu durumu kabullenmiş gibiler. artık çoğu kişi bu ilişkiyi destekliyor.
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Arda'nın çok güzel hareketi!   Arda'nın çok güzel hareketi! Icon_minitimePerş. Şub. 11, 2010 7:02 pm

eveT benCeDe önceDenDe yoRum yapmıŞTı böyLe ... (:
ARDA_İREM
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
ARDA_İREM

Başarı Puanı : 204
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Arda'nın çok güzel hareketi!   Arda'nın çok güzel hareketi! Icon_minitimePerş. Şub. 11, 2010 7:40 pm

sinme çok tatlı bi kız zaten bu zamana kadar arda'nın sevgililerinden nefret etmiş birisi olarak sinem çok seviyorum başta sadece arda'nın sevgilisi ii tatlı kız falan diyordum ama artık sinem kobal'ın da hayranıyım
mutlukluklar Smile
ayrıca arda'nın bu davranışı çok güzel olmuş Smile
nurten*arda*gs
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
nurten*arda*gs

Başarı Puanı : 306
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Arda'nın çok güzel hareketi!   Arda'nın çok güzel hareketi! Icon_minitimePerş. Şub. 11, 2010 9:22 pm

çok güzel konuşmuş tşkr

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ardanin Sineme öpücük yagmuru
» En güzel ask sozleri
» Güzel bir kız arkadaşım var
» En güzel hediyeyi o verdi!
» Benden güzel kızlar var!