Kayıt Tarihi : 25/12/09Mesaj Sayısı : 98Başarı Puanı : 128Rep Puanı : 0
Konu: Sinem'e 10 numara jest Salı Şub. 09, 2010 2:52 am
Galatasaray'ın 10 numarası Arda Turan, sevgilisi Sinem Kobal'ın filmi 'Romantik Komedi'nin galasına gidemeyince, filmi izlemek için sinema salonunu kapattı. İki sevgili, filmi baş başa izledi... 19.45 seansını kapattı Sinemada romantizm! Galatasaray kaptanı Arda Turan, sevgilisi Sinem Kobal'ın başrol oynadığı 'Romantik Komedi' isimli filminin geçen haftaki galasına, şehirdışında olduğu için katılamamıştı. O gece sevgilisini yalnız bırakmak zorunda kalan ünlü futbolcu, yaptığı jestle gönül aldı. Turan, önceki akşam Kobal'la Bakırköy Capacity'ye gidip, 140 kişilik sinema salonunun 19.45 seansını kapattı.
Fener beraberliği mi? Filmi baş başa izleyen sevgililer, sinemadan da el ele çıktı. Turan, "Beraberliğiniz nasıl gidiyor?" sorusuna 1-1 berabere biten Fenerbahçe- Diyarbakırspor maçını kastederek, esprili yanıt verdi: "Fenerbahçe beraberliği mi?" Sevgililer, AVM çıkışı ünlü futbolcunun otomobiliyle Yeşilköy'e gitti.
Sinem eve gitti Filmin ardından Arda Turan Yeşilköy'de arkadaşlarıyla buluştu. Sinem'i ise ünlü futbolcunun şoförü evine bıraktı.
kaynak: sabah. not: fotoğraflar haber sitesinde mevcut. ilk defa elele
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Sinem'e 10 numara jest Salı Şub. 09, 2010 1:07 pm
teşekkürler canımm
SinemHaniFe
Konu: Geri: Sinem'e 10 numara jest Salı Şub. 09, 2010 1:23 pm
5 TaNe GaZeTe aLDmm 4 TaNeSiNDe SiNemm VaRDı KoPaRDmm HeR YeRe YaPıSTıRDmm (:
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Sinem'e 10 numara jest Salı Şub. 09, 2010 2:07 pm
Ben de bir gazete de gördüm eveet El ele..
Artık Arda-Sinem aşkını sewiyorum ya !
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Sinem'e 10 numara jest Salı Şub. 09, 2010 2:17 pm
ѕιηємвєякє demiş ki:
Ben de bir gazete de gördüm eveet [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] El ele..
Artık Arda-Sinem aşkını sewiyorum ya !
ne güzel berke...
Chiika
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 06/12/09Mesaj Sayısı : 120Başarı Puanı : 166Rep Puanı : -1
Konu: Geri: Sinem'e 10 numara jest Salı Şub. 09, 2010 2:50 pm
eeeh yuuh bu kadarda sanmazdim gercekden arda bey nekadar delikanli oldun anlasildi
SinemHaniFe
Konu: Geri: Sinem'e 10 numara jest Salı Şub. 09, 2010 3:12 pm
ѕιηємвєякє demiş ki:
Ben de bir gazete de gördüm eveet [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] El ele..