Sinem Kobal:İlk Çıktığımda Nasıl Dans Edeceğim Diye Düşündüm
3 posters
Yazar
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 29/01/10Mesaj Sayısı : 153Başarı Puanı : 204Rep Puanı : 2
Konu: Sinem Kobal:İlk Çıktığımda Nasıl Dans Edeceğim Diye Düşündüm Perş. Şub. 04, 2010 8:31 pm
Filmdeki o sahnede 5 saat aynı şarkıyı söyledi! Bir barın üstüne çıkıp şarkı söylediği sahnenin 4,5-5 saat gibi bir sürede çekildiğini anlattı. Genel olarak filmi çok merak ettiğini ama en çok da o sahneyi merak ettiğini söyleyen Sinem Kobal, "Ne siz sorun ne ben söyleyeyim!" diyerek saatlerce süren çekimin zorluklarından bahsetti. "En son barın tepesinde 4,5-5 saati bulmuştu. Yine sabahladığımız setlerden biriydi. İlk çıktığımda 'ne yapacağım, nasıl dans edeceğim', bir yandan da bir tedirginlik var. Kamera bunu nasıl görecek, nasıl doğal olabilirim diye düşünürken, bir kaç saat geçtikten sonra baktım hiç bir şey umurumda değildi" diye konuşan Sinem Kobal, o sahnenin alt yapısının çok güzel olduğunu belirterek saatlerce Nil Karaibrahimgil'in "Seviyorum, Sevmiyorum" şarkısını söylediğini anlattı. Şarkıyı çok sevdiğini de belirten Sinem Kobal, "O şarkı zaten benim favori şarkımdı. Onu söyleyip dans edeceğimi öğrenince çok sevindim. Nil'e parçasını kullanmamıza izin verdiği için. O kadar dinledikten sonra bıkmadıysam, Nil'i buradan bir kere daha tebrik ediyorum" dedi.
nurten*arda*gs
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 28/09/09Mesaj Sayısı : 291Başarı Puanı : 306Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Sinem Kobal:İlk Çıktığımda Nasıl Dans Edeceğim Diye Düşündüm Perş. Şub. 04, 2010 9:35 pm
haber için saol cnm
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Sinem Kobal:İlk Çıktığımda Nasıl Dans Edeceğim Diye Düşündüm Perş. Şub. 04, 2010 9:40 pm
Haber sitede bulunmaktadır..
Sinem Kobal:İlk Çıktığımda Nasıl Dans Edeceğim Diye Düşündüm