Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sinem Kobal:İlk Çıktığımda Nasıl Dans Edeceğim Diye Düşündüm

3 posters
YazarMesaj
ARDA_İREM
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
ARDA_İREM

Başarı Puanı : 204
Rep Puanı : 2

Sinem Kobal:İlk Çıktığımda Nasıl Dans Edeceğim Diye Düşündüm Empty
MesajKonu: Sinem Kobal:İlk Çıktığımda Nasıl Dans Edeceğim Diye Düşündüm   Sinem Kobal:İlk Çıktığımda Nasıl Dans Edeceğim Diye Düşündüm Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 8:31 pm

Filmdeki o sahnede 5 saat aynı şarkıyı söyledi!
Bir barın üstüne çıkıp şarkı söylediği sahnenin 4,5-5 saat gibi bir sürede çekildiğini anlattı.
Genel olarak filmi çok merak ettiğini ama en çok da o sahneyi merak ettiğini söyleyen Sinem Kobal, "Ne siz sorun ne ben söyleyeyim!" diyerek saatlerce süren çekimin zorluklarından bahsetti.
"En son barın tepesinde 4,5-5 saati bulmuştu. Yine sabahladığımız setlerden biriydi. İlk çıktığımda 'ne yapacağım, nasıl dans edeceğim', bir yandan da bir tedirginlik var. Kamera bunu nasıl görecek, nasıl doğal olabilirim diye düşünürken, bir kaç saat geçtikten sonra baktım hiç bir şey umurumda değildi" diye konuşan Sinem Kobal, o sahnenin alt yapısının çok güzel olduğunu belirterek saatlerce Nil Karaibrahimgil'in "Seviyorum, Sevmiyorum" şarkısını söylediğini anlattı.
Şarkıyı çok sevdiğini de belirten Sinem Kobal, "O şarkı zaten benim favori şarkımdı. Onu söyleyip dans edeceğimi öğrenince çok sevindim. Nil'e parçasını kullanmamıza izin verdiği için. O kadar dinledikten sonra bıkmadıysam, Nil'i buradan bir kere daha tebrik ediyorum" dedi.
nurten*arda*gs
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
nurten*arda*gs

Başarı Puanı : 306
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Sinem Kobal:İlk Çıktığımda Nasıl Dans Edeceğim Diye Düşündüm   Sinem Kobal:İlk Çıktığımda Nasıl Dans Edeceğim Diye Düşündüm Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 9:35 pm

haber için saol cnm Smile
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Sinem Kobal:İlk Çıktığımda Nasıl Dans Edeceğim Diye Düşündüm   Sinem Kobal:İlk Çıktığımda Nasıl Dans Edeceğim Diye Düşündüm Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 9:40 pm

Haber sitede bulunmaktadır..
Sinem Kobal:İlk Çıktığımda Nasıl Dans Edeceğim Diye Düşündüm 202536
http://www.sinem-kobal.tk

Sinem Kobal:İlk Çıktığımda Nasıl Dans Edeceğim Diye Düşündüm
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sinem Kobal Dans fotolari
» kanatlı sinem diye bağırmalarından korktum
» Sinem Kobal ve annesi (Nuray Kobal) ile görülmemiş iki resim
» Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı!
» sinem kobal