Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Filmdeki o sahnede 5 saat aynı şarkıyı söyledi!

3 posters
YazarMesaj
gülcan
SinemKobalFan♥Moderatör
SinemKobalFan♥Moderatör
gülcan

Başarı Puanı : 1295
Rep Puanı : 1

Filmdeki o sahnede 5 saat aynı şarkıyı söyledi! Empty
MesajKonu: Filmdeki o sahnede 5 saat aynı şarkıyı söyledi!   Filmdeki o sahnede 5 saat aynı şarkıyı söyledi! Icon_minitimeÇarş. Şub. 03, 2010 11:08 pm

Bir barın üstüne çıkıp şarkı söylediği sahnenin 4,5-5 saat gibi bir sürede çekildiğini anlattı.
Genel olarak filmi çok merak ettiğini ama en çok da o sahneyi merak ettiğini söyleyen Sinem Kobal, "Ne siz sorun ne ben söyleyeyim!" diyerek saatlerce süren çekimin zorluklarından bahsetti.
"En son barın tepesinde 4,5-5 saati bulmuştu. Yine sabahladığımız setlerden biriydi. İlk çıktığımda 'ne yapacağım, nasıl dans edeceğim', bir yandan da bir tedirginlik [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. Kamera bunu nasıl görecek, nasıl doğal olabilirim diye düşünürken, bir kaç saat geçtikten sonra baktım hiç bir şey umurumda değildi" diye konuşan Sinem Kobal, o sahnenin alt yapısının çok güzel olduğunu belirterek saatlerce Nil Karaibrahimgil'in "Seviyorum, Sevmiyorum" şarkısını söylediğini anlattı.
Şarkıyı çok sevdiğini de belirten Sinem Kobal, "O şarkı zaten benim favori şarkımdı. Onu söyleyip dans edeceğimi öğrenince çok sevindim. Nil'e parçasını kullanmamıza izin verdiği için. O kadar dinledikten sonra bıkmadıysam, Nil'i buradan bir kere daha tebrik ediyorum" dedi.
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Filmdeki o sahnede 5 saat aynı şarkıyı söyledi!   Filmdeki o sahnede 5 saat aynı şarkıyı söyledi! Icon_minitimeÇarş. Şub. 03, 2010 11:54 pm

Teşekkürler, biliyordum.
http://www.sinem-kobal.tk
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Filmdeki o sahnede 5 saat aynı şarkıyı söyledi!   Filmdeki o sahnede 5 saat aynı şarkıyı söyledi! Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 12:52 pm

teşekkürLer Smile yoruLmuştur ablam o kadar saat =)

Filmdeki o sahnede 5 saat aynı şarkıyı söyledi!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Aynı sette, aynı mekandaydılar...
» Onlarla aynı kulvarda değilim
» Johnny Depp'le aynı filmde rol almak isterim !
» Saat : 02.18 | Music Time.
» Şuan saat kaç?