Kayıt Tarihi : 26/11/09Mesaj Sayısı : 144Başarı Puanı : 130Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Romantik Komedi Oyuncuları Beyaz Show'a Katılıyoor.. Perş. Şub. 04, 2010 5:20 pm
izliycem bu konuklarııı
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Romantik Komedi Oyuncuları Beyaz Show'a Katılıyoor.. Perş. Şub. 04, 2010 5:37 pm
irem2 demiş ki:
sinem.büşra demiş ki:
arda ararsa süper olur ... bir süpriz yapsın canım .. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu arada bencede beyaz sinemi sıkıştırır valla [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beyazdan herşey beklenir ... geçen hafta gizemi nasıl kızdırdı ... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
beyazıt öztürk'ün sitesinde konuklara sormak istediğiniz sorular bölümü var. oradan sinem kobal hakkında merak ettiğimiz soruyu yazabiliriz. eğer sorumuz onaylanırsa cuma günü beyaz o soruyu sinem kobal'a sorabilir. gerçi beyaz çoğumuzun merak ettiği şeyleri soracaktır ama biz yine de hatırlatalım.
beyaz herşeyi soracak ve ugraşacaktı birazcık sinemle merakle bekliyorum
irem2
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 175Başarı Puanı : 183Rep Puanı : 4
Konu: Geri: Romantik Komedi Oyuncuları Beyaz Show'a Katılıyoor.. Perş. Şub. 04, 2010 5:44 pm
sinem kobal hakkında merak ettiğimiz çok şey var. umarım hepsini yarın öğreniriz.
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Romantik Komedi Oyuncuları Beyaz Show'a Katılıyoor.. Perş. Şub. 04, 2010 5:46 pm
umarım
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Romantik Komedi Oyuncuları Beyaz Show'a Katılıyoor.. Perş. Şub. 04, 2010 8:14 pm
go girl dergisinde romantik komedi oyuncuları kapakta yer alıyor..Sinem ve engin altan ı gördüm...röportaj olabilir sanırım
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Romantik Komedi Oyuncuları Beyaz Show'a Katılıyoor.. Perş. Şub. 04, 2010 9:41 pm
Saol canım.
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: Romantik Komedi Oyuncuları Beyaz Show'a Katılıyoor.. Cuma Şub. 05, 2010 3:31 pm
arda_gs_cemre demiş ki:
go girl dergisinde romantik komedi oyuncuları kapakta yer alıyor..Sinem ve engin altan ı gördüm...röportaj olabilir sanırım
evet doqRu biRaz önCe aLDım ..
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Romantik Komedi Oyuncuları Beyaz Show'a Katılıyoor.. Cuma Şub. 05, 2010 5:24 pm
içeriği ne canım
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: Romantik Komedi Oyuncuları Beyaz Show'a Katılıyoor.. Cuma Şub. 05, 2010 5:51 pm
ropörtaj var ... sinem ablanın 2 sayfalık ropörtaJı var .. engin abinin 1 sayfa ...
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Romantik Komedi Oyuncuları Beyaz Show'a Katılıyoor.. Cuma Şub. 05, 2010 6:14 pm
Çok güzel bir programdı...beklediğimiz gibi bir sıkıştırma olmadı...sadece aşk var dedi. konukların hepsine aşk varmıı_diye soruldugunda çok tatlı gülümsemeyle söyledi 2 kez sanırım.. parmagında da bir yüzük vardı megamagazindeki nin aynısıydı galiba ama çok yakın çekmediler...es geçtiler
SinemHaniFe
Konu: Geri: Romantik Komedi Oyuncuları Beyaz Show'a Katılıyoor.. C.tesi Şub. 06, 2010 12:14 pm
SaoL iZLeDmm SoNuNDa öLümmDe oLSa iZLiCeKTmm (: DerqiYi GeCeN HaFTa aLDımm *** GüZeL FoToLaRı VaaaR (:
leyla
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 25/12/09Mesaj Sayısı : 98Başarı Puanı : 128Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Romantik Komedi Oyuncuları Beyaz Show'a Katılıyoor.. C.tesi Şub. 06, 2010 2:10 pm
sinem'in parmağındaki yüzün inci yüzüktü yani daha önce görüntülenen yüzüğü değildi. en iyisini yapmış takmamış.
ama ben bu programdan sonra sinem'in gerçekten arda hakkında konuşmak istemediğini anladım çünkü program sonunda üç çocuk çıktı amerikaya kim gidecek kısmı için orada çocuğa sordular sinem kobal hangisi tanıyormusun diye çocukta e heralde arda turan yani dedi. sinem de ne olur lütfen sus gibi hareketler yaptı. tekrar görürseniz veya izlerseniz bir bakın.
ciddi olarak konuşulmasını istemedikleri belli artık basında rahat bıraksın onları yazıktır.
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: Romantik Komedi Oyuncuları Beyaz Show'a Katılıyoor.. C.tesi Şub. 06, 2010 2:33 pm
evet benCeDe ... zaTen eL eLenin ropörTaJınDa okuDum ... biz iŞimizLe gündemDe oLmak iSTiyoRuz ... a$k hayaTımız iLe değiL giBiSinDen konu$mu$ ... benCe hakLı ...
aleynam
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 18/12/09Mesaj Sayısı : 78Başarı Puanı : 83Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Romantik Komedi Oyuncuları Beyaz Show'a Katılıyoor.. C.tesi Şub. 06, 2010 4:16 pm
o yüzüktüüüü eminim hatta ben resmini görüncede dedim hiç tektaşa benzeiyo diyee
irem2
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 175Başarı Puanı : 183Rep Puanı : 4
Konu: Geri: Romantik Komedi Oyuncuları Beyaz Show'a Katılıyoor.. C.tesi Şub. 06, 2010 4:20 pm
güzel bir programdı. sinem kobal gülşen şarkı söylerken sürekli engin altan ve cemal hünal ile konuşuyordu. en çok ne konuştuklarını merak ettim.
Romantik Komedi Oyuncuları Beyaz Show'a Katılıyoor..