(SLOW [yavaş] BİR ŞEKİLDE] Zarlar atılır, çıkan sonuç nedir??
Birey : Beş, Üç ! Emine ve Leyla, şimdi kapı '10 saniye' sürecinde açık olacak ve ordan çıkacaksınız... Kapı açılır, on saniyeye kadar Emine ve Leyla, hiçbir zarar ve koşul olmadan kapıdan çıkar; onların oyunları şimdi başlar...
Emine : Çok korkunç burası Oldukça karanlık. Leyla : Karanlıkta aydınlık mı bulacağız n'apacağız ya, zaten bir tek senin o iğrenç gözlerini görüyorum. Emine : Leylaa Bu durumda bile tatsızlık çıkarmasana. Leyla : Tamam yaaa, n'apacağız ? Orda bir televizyon waar... Emine : Büşra'nın dediklerini hatırlasana; bir kaset ve bir televizyon, bulacağımız şeyler sadece bunlar ! Sonra ise yapmasını istediklerimiz... Leyla : Bu karanlıkta birşey göremeyiz kii , derken ayağını kaset'in üstüne basar... Leyla : Ahhhhh!!! Emine : N'oldu, Leyla; birşey mi var, Leylaa ! Nolduu, ses verseneee... Leyla : Ayağıma birşey battı :'( Emine : Ne battıı ? Versene onuu... Leyla yavaşca eğilerek kaseti alır ve Emine'ye verir, Emine gözünün yakınına getirince kaset olduğu belli olur.... Emine : Kasett bu, harikassııınn !! Şimdi kaseti televizyona takalım, der ve kaset yerine takar; kaset oynamaya başlarr... Birey : Emine - 5 , Leyla - 3 numara ! İki numara'nın toplamı : 8 . Ceza kanunu 8. sayfasında size seçtiğim en uygun ceza; 'Hopöraterlik' . Anlamamış olabilirsiniz çünkü; hepiniz kıt kafalısınız. Şöyle anlatayım ki; ikinizin önüne de bir tavşan vereceğim, onun da bir yaşamı olacak.Yanii oyuncak bir tavşan gibi gerçek bir tavşan anlıyacağınız, şimdi onu kan olmadan öldürmenizi istiyorum, unutmayın; kan olursa sizin kanınızla gider.Tavşanlarınız rafta; beş dakikanız var !
Berke ve Büşra bir kenara çekilmiş konuşurken, Gaye ise onlara nefret dolu bakışlarla bakıyordur... Berke : Rabia değil miydi o ? Büşra : Evet :'( Kardeşimdi o :'( Berke : Ama neden ? O neden burada ? Büşra : Bilmiyorum :'( Beni takip etmiş olabilir veyatta...Aklıma hiçbir şey gelmiyorr :'( Berke : Emine de İstanbul'a geldi, o da gelmek istiyordu ama; hayır dedim ! Biz arkadaş grubumuzla gideceğiz, seninle sonra olur dedim Kalbini çok kırdım ama; ne kadar iyi yaptım biliyor musun Şimdi burda o da olabilirdi :'( Büşra : Bari sen ağlama Sizin cezanız nasıldı ya anlatsana ? Berke : Sorma ya, geldi bize soyunun ve sevişin, dedi.Hayır dedim ölmek istiyorum dedim olmadı, Gaye tam beni öldürcekken soymaya başladı yavaş yavaş, sonra öpmeler, öpüşmeler derken iş bayaa bir büyüdü, anlayacağın o an kendimden geçmişim cümlesini kursam yeri mi olur bilmem ama öyle oldu Büşra : Hmmm İstemiyerek yanii Berke : Evet ne biliim, istemiyorum dedim ama....N'apıyım Büşra yaa, tamam ölüyorsun dese bile canıma kıyamazdım ki; kabul etmek zorundaydım. Büşra : O an için Gaye'nin yerinde olmak isterdim Berke : Benim yerimde olmak istemezdin, emin ol Büşra : Seni anlamak, seni öpmek, seninle öpüşmek attaha sevişmek; der ve Berke'nin çenesini tutar, öpüşme pozisyonunu alır gibi... Cemre : Öhööm öhöööm...
Emine ve Leyla raftan tavşanları almış, lazım olacak malzemeleri de almış ve beyaz mermere tavşanı koymuşlardır.Kansız bir biçimde nasıl öldüreceklerini düşünmektedirler...Leyla tavşanın kalp olan kısmına sıkıca bir tokat indirmeyi düşünüyordur ama; ya kan çıkarsa ?? Leyla : Üfff yaa...N'apacağız Emine ablacığım, bir bildiğin var mıı ??? Emine : Dur bii, hatırlamaya çalışıyorum!!Kardeşim tıpta okuyor ve hastahanede menejerlik görüyordu, bu tavşanı kan akmadan hayatta öldüremeyiz ama; başka bir yolu var.. Leyla : Nedirr ooo ?? Emine : Sanane yaa ! , der ve işleme koyulur; öncelikle elini tavşanın sol gövdesinde gezdirir ve kalbini belirler, kalbinin üstüne işaret parmağını koyar ve kalemle kalbinin olduğu yeri işaretler.Ameliyat çakısı ile önce tüylerini yüzer, tüysüzdür kalp kısmı ve etrafı. Leyla : N'apıyorsunn ? , derken yaptıklarını tekrar etmektedir... Emine ise cevap vermemiş, içine devam etmektedir.. Tüylerini yüzdükten sonra çarpı işaretinin tam ortasına ameliyat makasını batırır ve kan durdurucunu kanın yerine batırır.Kan diye birşey yoktur, ne akmış ne de etrafına dolaşmıştır...Kalbinden gelen kan damarını kısa süreliğine durdurmuş ve oraya serum bağlamıştır; artık kalbindeki kanlar serum paketine gidiyordu, şuncacık tavşanın bir serum paketi kadar ömrü vardı!!
Leyla : Emine ablacığım yaa Ben tüyünü kestim, biçtim ama; o kadarr Devamını sen yapar mısın lütfeen? Birey : Son 2 dakikanız... Emine : Ben n'apayım yaaa Her koyun kendi bacağından asılır cicim, içerdeki davranışlarını unutmadık Leyla : Lütfeeenn Ölmek istemiyorum burda :'( Emine : Pekiyi pekiyi, getir tavşanını, der ve elini tavşanın sol gövdesinde gezdirir ve kalbini belirler, kalbinin üstüne işaret parmağını koyar ve kalemle kalbinin olduğu yeri işaretler.Ameliyat çakısı ile önce tüylerini yüzer, tüysüzdür kalp kısmı ve etrafı. Tüylerini yüzdükten sonra çarpı işaretinin tam ortasına ameliyat makasını batırır ve kan durdurucunu kanın yerine batırır.Kan diye birşey yoktur, ne akmış ne de etrafına dolaşmıştır...Kalbinden gelen kan damarını kısa süreliğine durdurmuş ve oraya serum bağlamıştır; artık kalbindeki kanlar serum paketine gidiyordu. Leyla : Çook teşekkür ederim, karşılığını kısa sürede vereceğimmm... Emine : Karşılık istemiyorum zaten... Birey : Dakikanız bitti, şimdi kapının altındaki boşluktan tavşanlarınızı bırakın... Emine : Pekiyi, der ve tavşanları kapının altındaki boşluktan bırakırlar, Birey onları almaya geldiklerinde Emine ve Leyla ise bir köşeye çekilmiş, sessizce, duyulmuyacak bir şekilde fısıldaşıyordular...Sonuçta onlar gözlemdeydi fakat; ilk defa gözlemde olmadığından bu fırsatı kaçıramazdılar... Emine : Kapının altında boşluk varmış, gördün mü ??? Leyla : Eeee ?? Emine : Yanii, ordan birimiz çıkarsa belki çıkış yolu bulabilir ve hepimiz kurtulabiliriz... Leyla : Güzel fikirr...Ama; ya bulamazsa veyatta ne bileyim kaçıp giderse ? Emine : Vallah ordan bir tek Büşra sığar miyon bir kişilğe sahip. Leyla : Haklısın da..Bunu nasıl söylüyeceğiz Büşra'ya??? Birey fısıltıları işitir ama; konuşulanları anlamaz... Birey : Ne konuşuyorsunuz sizz ?? Susun... Leyla : Tamam tamam, olmuş değil mi Birey : Evet, operasyon başarılı bir şekilde olmuş; şimdi üst kata gidip kapınızı açacağım... Emine : Üst kat, bunu da aklında tut... Leyla : Hıhı...
YARIM SAAT SONRA
Emine ve Leyla içeriye sanki kırk yıldır yük taşımış gibi hâlsiz gelirler, terler içinde.Emine ve Leyla ise gelmeden önce aralarında bir şifreli konuşma ayarlamıştır ama; nasıl yapacaklardır bu işi ?
Leyla : Büşracığım, bir gelir misin sana birşey söylüyeceğim? Büşra : Bi gitt yaa !! Emine : Büşra'cığım, önemli diyoruz, gitsene biiii Büşra meraklı bakışlar ile Leyla'nın yanına gider, Leyla ise fısıltıyla birşeyler anlatmaya çalışır Büşra'ya ama; Büşra anlamamıştır... Büşra : Ne diyorsun yaa ??? An-la-mı-yo-ruum.... Berke ise Gaye ile birlikte duvara uzanmış, konuşuyorlardı... Gaye : Burda benim ölümü bulacaklar, kemiklerim ayrılacak pança pança; kimsenin haberi olmuyacak Kim bilir belki dinazorlar gibi sonradan kemiklerimiz, iskeletlerimiz bulunacak; ölümümün seninle olması çok güzel...Seninle beraber ölmek için dualar etmiştim ama; böyle olacağını düşünememiştim ki... Berke : Takma kafana Gaye ya, sana tek birşey söylüyeceğim; aşk diye birşey yokk !! Var da bu yaşta ne bileyim, gönlünü eğlendircen, derken Berke ve Gaye duvar tarafından biraz itelenmiştir.... Berke : N'oluyorr yaaaa??? Gaye : Bilmiyorum, duvar itikledi , derken dediğini düşünür ve anlamını anlar... Gaye : Nasıl yaa ?? Duvar nasıl itikleyecek bizi ??
Grup, başına gelen tehlikeden habersiz kimisi gülüyorken kimisi ağlamaktadır...Duvarın itelenmesinin sebebi nedir, bunun sebebi herşeyi değiştirecek midir ? Herşeyin sonu mu geldi ?
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Berke ve Büşra bir kenara çekilmiş konuşurken, Gaye ise onlara nefret dolu bakışlarla bakıyordur...
gaye soRaRm bn snaa :
Büşra : Seni anlamak, seni öpmek, seninle öpüşmek attaha sevişmek; der ve Berke'nin çenesini tutar, öpüşme pozisyonunu alır gibi... Cemre : Öhööm öhöööm...
pFF cemRe abLa3m ya :
Leyla : Büşracığım, bir gelir misin sana birşey söylüyeceğim? Büşra : Bi gitt yaa !!
LeyLa^m hiç bekLemezDm senden :
Gaye : Burda benim ölümü bulacaklar, kemiklerim ayrılacak pança pança; kimsenin haberi olmuyacak Kim bilir belki dinazorlar gibi sonradan kemiklerimiz, iskeletlerimiz bulunacak; ölümümün seninle olması çok güzel...Seninle beraber ölmek için dualar etmiştim ama; böyle olacağını düşünememiştim ki... Berke : Takma kafana Gaye ya, sana tek birşey söylüyeceğim; aşk diye birşey yokk !! Var da bu yaşta ne bileyim, gönlünü eğlendircen, derken Berke ve Gaye duvar tarafından biraz itelenmiştir....
gaye coŞmuŞ ya xD
Duvarın itelenmesinin sebebi nedir, - keSin bn yaptm .. xD
bunun sebebi herşeyi değiştirecek midir ? - ne qBi şeyLeRi xD
Berke ve Büşra bir kenara çekilmiş konuşurken, Gaye ise onlara nefret dolu bakışlarla bakıyordur...
gaye soRaRm bn snaa :
Büşra : Seni anlamak, seni öpmek, seninle öpüşmek attaha sevişmek; der ve Berke'nin çenesini tutar, öpüşme pozisyonunu alır gibi... Cemre : Öhööm öhöööm...
pFF cemRe abLa3m ya :
Leyla : Büşracığım, bir gelir misin sana birşey söylüyeceğim? Büşra : Bi gitt yaa !!
LeyLa^m hiç bekLemezDm senden :
Gaye : Burda benim ölümü bulacaklar, kemiklerim ayrılacak pança pança; kimsenin haberi olmuyacak Kim bilir belki dinazorlar gibi sonradan kemiklerimiz, iskeletlerimiz bulunacak; ölümümün seninle olması çok güzel...Seninle beraber ölmek için dualar etmiştim ama; böyle olacağını düşünememiştim ki... Berke : Takma kafana Gaye ya, sana tek birşey söylüyeceğim; aşk diye birşey yokk !! Var da bu yaşta ne bileyim, gönlünü eğlendircen, derken Berke ve Gaye duvar tarafından biraz itelenmiştir....
gaye coŞmuŞ ya xD
Duvarın itelenmesinin sebebi nedir, - keSin bn yaptm .. xD
bunun sebebi herşeyi değiştirecek midir ? - ne qBi şeyLeRi xD
Herşeyin sonu mu geldi ? - geLmeSn :
Şakaya alın siz, gebereceğiiizzzz.... Gaye : 'urda benim ölümü bulacaklar, kemiklerim ayrılacak pança pança; kimsenin haberi olmuyacak Kim bilir belki dinazorlar gibi sonradan kemiklerimiz, iskeletlerimiz bulunacak'
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Güzel bir bölüm . Aklimdan geçenleri yapmamissin! Senaryoya yeni biri gelecek demistin : Çok sükür gelmemis : Duvarlar neden iteleniyor Biliyorum : Odanin duvarlari yaklasacak ve her kes ezilerek ölecek xD .
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 05/11/08Mesaj Sayısı : 3417Başarı Puanı : 1030Rep Puanı : -2
Güzel bir bölüm . Aklimdan geçenleri yapmamissin! Senaryoya yeni biri gelecek demistin : Çok sükür gelmemis : Duvarlar neden iteleniyor Biliyorum : Odanin duvarlari yaklasacak ve her kes ezilerek ölecek xD .
Senaryoya yeni biri gelecek. Bu arada duvar neden itikleniyor sorusunun cevabı yanlış ama; yaklaştın az-buz...