Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.

+10
Ayshe_-_Oğuzhan
tuğba*
Emii
WampireSs.Cat
sinem.büşra
gülcan
Sinem.Leyla
SinemHaniFe
'ѕнєутαηιє●
ѕιηємвєякє
14 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17  Sonraki
YazarMesaj
gülcan
SinemKobalFan♥Moderatör
SinemKobalFan♥Moderatör
gülcan

Başarı Puanı : 1295
Rep Puanı : 1

Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Empty
MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimePerş. Şub. 18, 2010 3:56 pm

msnde konuşuyodukta ben asitli sudan fln bahsetmiştim
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimePerş. Şub. 18, 2010 6:55 pm

hmm cnm fLood yaSak ... Smile bu aRaDa bn ölmeyeCeğim ... eğeR öLüRSem sonn fena oLur hayaTm Smile Dil Çıkaran
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimePerş. Şub. 18, 2010 9:31 pm

aYNeN HoS FaZLa GeCMioRmmm KoNu Da aMa SiNemi GöRMeDeN öLüRSemm öLDüRüRümm o SeNaRiSTi uLeYNN xD
http://www.sinemfan.net.tc
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 12:24 am

Hepiniz geçceksiniz tek tek Biggrin
http://www.sinem-kobal.tk
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 12:35 am

4. Bölüm - Dokunma bana !

Lamba tepeden yere düşer ve patlar, patlarken çıkardığı hafif ani aydınlanma Büşra'ya bir mektubu gösterir; Büşra mektubu alırken yanındaki el lambasını da alır...Mektubu alır ve el lambasını açarak okumaya başlar; garip bir yazı vardı.Lambanın pilinin gücü azdı...
Büşra : Kahretsin yaaa..Off şimdi söncek lambaa Ağla , der ve okumaya başlar; mektupta herşey az-buz anlatılıyordu zaten...
'Kardeşin için beş adım sağa, üç adım sola gittiğinde elini göğüs mesafesine getirdiğinde bir kapı kolu gelecek, o kapıyı getirdiğinde sağ duvarda karın..." derken lambanın pili biter...
Büşra : Offf, karın ne ya Ağla Offff ol hadii, der ve lambaya vurmaya başlar...
Büşra baktı ki olmuyor, mektupta denilenleri yapmaya başladı...
Büşra : Üff kaç adımdı, beşti dimi beşş ? Evet, beş; bir, iki, üç, dört, beş, diyerek beş adım atar.Sonra soluna döner ve; bir, iki, üç, diyerek üç adım atar; elini göğüs mesafesine getirir ve kapı kolu ile kapıyı açar; kapıyı açtığında kapıkolu herşeyi başlatır; sağ tarafta karın mesafesinde olan ışığı yakar...
Büşra lambayı açtığında gördüğü tablo ile şok olur....

Rabia bir cam fanus'a hapsolmuş, alttaki boşluktan ise yavaş yavaş gaz kabarcıkları geliyordu...Sağ tarafta minik bir televizyon ve kaset vardı; Büşra hemen kaseti alır ve televizyona takar...
Birey : Sadece beş dakikan var, sadece ! Diğer yuvarlak masada gördüğün asitli sudan kardeşini ordan kurtarmak için anahtarı alacaksın, eğer ki beş dakikayı geçer; alamazsan kardeşin gaz kabarcıklarından orada ölecek.Sadece beş dakikan var unutma, süren başladı !
Büşra aceleyle diğer masaya gider ve asitli suya elini batırır; anahtarı elinde hissetmişti ama; bu sağ elini son kullanım dakikalarıydı, asitli su canını acıtmamıştı Büşra'nın kardeşini o hâlde gördüğü için te ki o ana kadar.Anahtarı fırlatmış, diğer eliyle kalmış fakat; elini çektiğinde kemik kaldığı ana kadar.Görüntüsü acıtmıştı...
Büşra : Bu ne yaaa ? :'( , derken bir de koşup fanusun sağ orta tarafında olan anahtar deliğinde on tane anahtar içinden doğru anahtarı bulmayı deniyordu.
Birey : Sadece üç dakikan kaldı...
Kabarcıklar Rabia'nın karın boşluğuna kadar yükselmişti, Büşra sonunda doğru anahtarı bulur ve fanusu açmayı başarır.Kardeşi korkudan tir tir titrerken, karın boşluğundan aşşağısı kanlar içindeydi.Büşra ise o kadar sevmiyorum, nefret ediyorum dediği kardeşini kurtarmak için sağ elini kaybetmişti.Rabia ise birşey diyemiyecek kadar hâlsiz ve yorgundu.Büşra sol eliyle Rabia'yı kucaklamış ve kapıya doğru gitmiştir.Kapı açılır ve Rabia ile içeriye girerler...
Cemre : Büşraa, Büşraa...Büşraa, o kiim ?? İyi misin Şaşıran ?
Büşra kardeşini yere bırakır ve ağlamaya başlar delicesine....Berke, Büşra'nın yanına gelir....
Berke : İyi misin cnm Şaşıran , der ve Büşra'nın omzuna dokunur...
Büşra : Dokunma bana Kızgın Dokunma, dokunma Kızgın :'( ... , diye bağrınarak ayağa kalkar..
Emine ise Rabia'nın nabzını ölçmek için Rabia'nın yanına gider....
Emine : Büşra, bu kim bilmiyorum ama Şaşıran Nabzı durmuş..
Büşra : Neee :'(

YARIM SAAT SONRA

Hopörlerden cızırtılar gelmektedir...Ve 'Birey' konuşmaya başlarr...
Birey : Soluklanan birinin soluğunun kesmesi bu kadar mı zorladı sizi ? Buna alışın demiştim ben, sözümü dinlemeyen toprağı boylayacak.Bu bir oyun, kazanan da olacak kaybeden de!! Şimdi televizyonu açın.Yas tutmanın sırası değil, tutacağınız yaslar için daha çok erken.
Kimseden tık gelmez..
Birey : Açın diyorum size Kızgın
Gülcan yavaş yavaş gider, televizyonun 'Open' düğmesine basar ve koşarak geri geri gelirr...
Televizyonda 'Birey' yine korkunç görünüşlü maskesini takmış onlara birşey anlatmaya çalışırken Gaye, Berke'nin yanına gelir ve ona sarılır...
Berke : N'apıyorsun sen yaaa ??
Gaye : Hiiiç, sarılıyorum; sessiz ol bak birşey anlatıyor canım.
Berke : Bi gitt be! Allah'ım yarrabim...
Gaye : Sevişirken öyle demiyordun ama Kızgın
Berke : Gayee Kızgın
Emine : Susun bii...
Birey : Hepinizi bir kağıtta numaralandırdım, 1- Emine, 2- Berke diye gidiyor...İlk olarak elimdeki iki zarları kızarmış tencereye atacağım ve gelen iki sayıda olan insanları ikişerli grup olarak cezalandıracağım ! Daha part 1'deyiz.Part 1'i geçen oyuncular : Berke, Gaye, Büşra; şimdilik geçemeyen oyuncular: Rabia.Şimdilik zarı tekrardan atıyorum ve gelen numaralara ceza vereceğim,
bu seferki cezamız ağır...

(SLOW [yavaş] BİR ŞEKİLDE] Zarlar atılır, çıkan sonuç nedir??

Arkadaşlar sizleri çok beklettim farkındayım o yüzden özet te yanında gelmiştir..

5. Bölüm Özet

Seçilen bireyler birbirine zıt iki kutupturlar fakat; iki kutupta bir kutup yıldızları birleşecektir. Birey'in sözünü dinleyen arkadaşlarımızı büyük zorluklar beklemektedir aslında birini zorluk beklemektedir. Diğeri kardeşini menejerliği sayesinde hayatta dururken diğeri ise hayattan kopmaya sürükleniyordur. İlkte boş ihtilatlarda bulunan Leyla (birinin ismini verdim işte, çatlamayın Smile), sonra ise hoş iltifatlarda bulunmaktadır. Büşra ile Berke bir köşeye sokulmuş dertleşirken Gaye ise nefret dolu bakışlarla onları izlemektedir ve artık et kemiğe dayanmışken, Büşra ile Berke'nin romantizm vaktini kim bozmuştur ? Leyla ve yanındaki ise Birey'in yaptığı hatalarla buradan çıkış yolu bulmuştur fakat; burdan onları kurtaracak tek bir kişi vardır. Kaçış planı tam hazırlanmışken sürpriz bir felaket grubumuzu beklemektedir, bu felaket herkesi ölüme adım adım yaklaştıran bir felakettir; belki de herkesin sonudur...
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 12:56 am

Bu BiReY BeN Mii oLuooRmm xD
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 1:04 am

BiLinmez xD
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 11:16 am

neee kaRdeşim öLdü mü Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 940133 gerÇekten dokunma bana Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 625925 piSLik iyiki ben öLmiyem deDim .. kaRDeŞimi öLdüRDün ... xD geRçek öLSeYDi senDen biLiRDim .. Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 23852 ben bu biReyi var ya Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 625925 piSLik kaRdeşim öLmüŞ haLa tv aÇın dio ... hiç mi inSaf yok senDe Lan .. xD

Gaye : Sevişirken öyle demiyordun ama Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 625925 ohaa kızın kozuna bak Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 23852 geRÇekTe olsayDı fena oLuRdu sonunuz .. Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 205712

Büşra ile Berke bir köşeye sokulmuş dertleşirken Gaye ise nefret dolu bakışlarla onları izlemektedir ve artık et kemiğe dayanmışken, Büşra ile Berke'nin romantizm vaktini kim bozmuştur ?

keSin gaye ... Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 23852 yaDa biRey ... Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 920507 Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 23852
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 12:38 pm

sinem.büşra demiş ki:
neee kaRdeşim öLdü mü Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 940133 gerÇekten dokunma bana Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 625925 piSLik iyiki ben öLmiyem deDim .. kaRDeŞimi öLdüRDün ... xD geRçek öLSeYDi senDen biLiRDim .. Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 23852 ben bu biReyi var ya Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 625925 piSLik kaRdeşim öLmüŞ haLa tv aÇın dio ... hiç mi inSaf yok senDe Lan .. xD

Yas tutmak için vaktiniz yok.

Gaye : Sevişirken öyle demiyordun ama Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 625925 ohaa kızın kozuna bak Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 23852 geRÇekTe olsayDı fena oLuRdu sonunuz .. Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 205712

Ehehe Biggrin

Büşra ile Berke bir köşeye sokulmuş dertleşirken Gaye ise nefret dolu bakışlarla onları izlemektedir ve artık et kemiğe dayanmışken, Büşra ile Berke'nin romantizm vaktini kim bozmuştur ?

keSin gaye ... Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 23852 yaDa biRey ... Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 920507 Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 23852

BiLmem..
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 12:55 pm

üFFF Biggrin: merakTa bırakıon inSanı Dil Çıkaran
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 12:59 pm

yaS tutumayın aman Biggrin çokTa fiFi xD
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 2:46 pm

LaN BüŞRa öLe DeMe KaNKa BeLKi De BiReY BeNimmDiR Ağla uZuN ZaMaNDıR aDımm GeCMio Yaa SeNaRYoDa KeNDimmDeN SüPeLeNiormm eqeR BeNSemm SiNemmDe BuNu DuYsaa KaHReTSnnn xD BeN iYi BiRiYimmDiR aSLıNDa VaLLaa xD
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 9:28 pm

sinem.büşra demiş ki:

Dimi Biggrin Giden kardeşin oLsun xD
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 9:29 pm

sinemci_hazom demiş ki:
LaN BüŞRa öLe DeMe KaNKa BeLKi De BiReY BeNimmDiR Ağla uZuN ZaMaNDıR aDımm GeCMio Yaa SeNaRYoDa KeNDimmDeN SüPeLeNiormm eqeR BeNSemm SiNemmDe BuNu DuYsaa KaHReTSnnn xD BeN iYi BiRiYimmDiR aSLıNDa VaLLaa xD

Belki sen olabilirsin, o birey kimse siteden banlanacak; bize kurduğu düzenbazlıklar için Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 160376
gülcan
SinemKobalFan♥Moderatör
SinemKobalFan♥Moderatör
gülcan

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 9:50 pm

pelin mi?
Sinem.Leyla
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Sinem.Leyla

Başarı Puanı : 799
Rep Puanı : 9

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 10:07 pm

Leyla ve yanındaki ise Birey'in yaptığı hatalarla buradan çıkış yolu bulmuştur fakat; burdan onları kurtaracak tek bir kişi vardır.

Yanimdaki kim??? xD

Hazo'm belkide kurtaracak kisi sensindir Biggrin:
http://www.ayselteymurzadefan.tk
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 2:48 am

ѕιηємвєякє demiş ki:
sinemci_hazom demiş ki:
LaN BüŞRa öLe DeMe KaNKa BeLKi De BiReY BeNimmDiR Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 55786 uZuN ZaMaNDıR aDımm GeCMio Yaa SeNaRYoDa KeNDimmDeN SüPeLeNiormm eqeR BeNSemm SiNemmDe BuNu DuYsaa KaHReTSnnn xD BeN iYi BiRiYimmDiR aSLıNDa VaLLaa xD

Belki sen olabilirsin, o birey kimse siteden banlanacak; bize kurduğu düzenbazlıklar için Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 160376

Aaa SuNa Da BaKınnn SiTeDeN göNDeRMeYe De MeRaKLı KaRDeSiNi HıH iSTeNMeDiqimm YeRDe DuRaMaM BeN ZaTeN GiDiooRmm eLVeDa.... xD Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 89342
gülcan
SinemKobalFan♥Moderatör
SinemKobalFan♥Moderatör
gülcan

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 10:11 am

yok cnm sen değilsindir sanmam
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 10:41 am

BeN Bu KaDaR KöTü oLaMaM ZaTenn xD
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 1:07 pm

sinemci_hazom demiş ki:
LaN BüŞRa öLe DeMe KaNKa BeLKi De BiReY BeNimmDiR Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 55786 uZuN ZaMaNDıR aDımm GeCMio Yaa SeNaRYoDa KeNDimmDeN SüPeLeNiormm eqeR BeNSemm SiNemmDe BuNu DuYsaa KaHReTSnnn xD BeN iYi BiRiYimmDiR aSLıNDa VaLLaa xD

yok kanka sen değiLSinDir ya ... inSan kankaSına kazık aTaR mı Biggrin
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 1:10 pm

ѕιηємвєякє demiş ki:
sinem.büşra demiş ki:

Dimi Biggrin Giden kardeşin oLsun xD

taBi cnm söLemeSi kolay Biggrin idiLSu oLsaydı Biggrin Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 205712
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 1:11 pm

Tövbe dee !! Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 625925
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 1:12 pm

sinemci_hazom demiş ki:
ѕιηємвєякє demiş ki:
sinemci_hazom demiş ki:

Aaa SuNa Da BaKınnn SiTeDeN göNDeRMeYe De MeRaKLı KaRDeSiNi HıH iSTeNMeDiqimm YeRDe DuRaMaM BeN ZaTeN GiDiooRmm eLVeDa.... xD Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 89342

*** Biggrin yok kıyamaz o bize kanka Smile
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 1:12 pm

sinemci_hazom demiş ki:
BeN Bu KaDaR KöTü oLaMaM ZaTenn xD

O kadar emin olma Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 89342
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

gülcan demiş ki:
pelin mi?

Gülcan suuuuusss Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 11 89342

Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.
11 sayfadaki 17 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17  Sonraki
 Similar topics
-
» Selena Senaryosu
» Msn'de Başlayan Aşkın Sonu...
» KaLp yangını ~6. Eklendi !
» Pinokyo'nun Çalışmaları :) {yenileri ekLendi}
» 90. bölüm