Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Perş. Ocak 21, 2010 6:37 pm
leyla demiş ki:
arkadaşlar her konuda tartışma öğesi olmasına gerek yok.
kapatın artık bu mustafa sirmen muhabbetini, yok 5 sene birliktelerdi onla evlenmediyse arda'yla mı evlenecek diye. insanlar evliliklere yaşadıkları ilişki süresine göre değil, ilişki yaşadığı kişiye olan aşk ve sevgisine göre karar verir. ikincisi de sinem ve mustafa birlikteyken sinem küçüktü şimdi 23 yaşında.
evlenirler, evlenmezler o ayrı konu. ama aralarında ciddi bir ilişki olduğu kesin. arda ilişkileri hakkında konuşan kabul eden biri değildir. veya sevgilisini ailesi ile tanıştıran ama sinem'i kardeşiyle tanıştırdı, basına bu ilişkiye dair "kız arkadaşım" da dedi.
onlar çok mutlu, bizde onlar için mutlu olmaya bakalım. suni tartışmalara gerek yok. arda sinem'e yüzük hediye etmiştir. olabilir, aralarında bir söz yüzüğü olabilir. illa ailecek planlanmış birşey olmasına gerek yok.
evlenirlerse zaten haberimiz olur.
TeŞeKKüRLeR Tamm BeNimm DeDiğimm GiBi iLiŞKi ZaMaNa DeiL KaRaRLaRa FiKiRLeRe Ve DuyQuLaRa BaQLı oLaN BiR ŞeYDiR SüRENiN öNemi YoK BeNCe (:
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 90Başarı Puanı : 92Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Perş. Ocak 21, 2010 6:56 pm
bence var ilk üç ay zaten cicim dönemi o kdr çok gördükkü ee herkes birbirini seviyodu bir kere evlenince hep aynı kişi belki sıkılacaklar belki eğer bir-iki yıl çıkıyolarsa tmm evlensinler hem gençler hyt tecrübeleri az hemde çok az zmn oldu
Emii
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 09/12/09Mesaj Sayısı : 240Başarı Puanı : 279Rep Puanı : 3
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Perş. Ocak 21, 2010 6:56 pm
+ sinem ile arda önceden de tanışıyor zaten.. Yani öyle uzun uzun birbirlerini tanıma olayına girmelerine pek lüzum yok. ama evlilik.. bilemiyorum,magazine dayalı yorum yapmamalıyız bence arkdşlar. Olursa elbet öğreneceğiz
irem2
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 175Başarı Puanı : 183Rep Puanı : 4
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Perş. Ocak 21, 2010 7:11 pm
leyla demiş ki:
arkadaşlar her konuda tartışma öğesi olmasına gerek yok.
kapatın artık bu mustafa sirmen muhabbetini, yok 5 sene birliktelerdi onla evlenmediyse arda'yla mı evlenecek diye. insanlar evliliklere yaşadıkları ilişki süresine göre değil, ilişki yaşadığı kişiye olan aşk ve sevgisine göre karar verir. ikincisi de sinem ve mustafa birlikteyken sinem küçüktü şimdi 23 yaşında.
evlenirler, evlenmezler o ayrı konu. ama aralarında ciddi bir ilişki olduğu kesin. arda ilişkileri hakkında konuşan kabul eden biri değildir. veya sevgilisini ailesi ile tanıştıran ama sinem'i kardeşiyle tanıştırdı, basına bu ilişkiye dair "kız arkadaşım" da dedi.
onlar çok mutlu, bizde onlar için mutlu olmaya bakalım. suni tartışmalara gerek yok. arda sinem'e yüzük hediye etmiştir. olabilir, aralarında bir söz yüzüğü olabilir. illa ailecek planlanmış birşey olmasına gerek yok.
evlenirlerse zaten haberimiz olur.
bence çok güzel açıklamışsın. kesinlikle sana katılıyorum.
Chiika
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 06/12/09Mesaj Sayısı : 120Başarı Puanı : 166Rep Puanı : -1
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Perş. Ocak 21, 2010 7:23 pm
yaniliorsunuz nekadar iyi sürse bile evlendikden sona hersey deisior bn kac kisi gördüm diorlar sakin evlenme EVLILIK COCUK OYUNCA deil hata onlar 3sene beraberlerdi sonra evlendiler 24 yasinda ikiside cok pisman suan hep kavga cogu kiside öle olioir sonuc Bosanma insan iyi düsünmelii bu konuda pek fazla biliginiz yok heral ama yasiniz ilerledikce bunuda göreceksiniz ozm anlarsiniz ne demek istedimi cünkü bir insan 4 duvar arasinda cok farkli bunu hata kendi ailenizde bile fark edebilirniz veya ark.larinizda iyi bi dikkat edin
SinemHaniFe
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Perş. Ocak 21, 2010 7:29 pm
HaıR BeNimm aNNemmLe BaBammDa Kısa SüReDe TaNıSMıs ŞuaN HePimiZDe ÇoK MuTLuYuZ BeN Bi KeRe TaRTıSTıKLaRıNı GöRMeDim SaHSeN
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Cuma Ocak 22, 2010 9:36 am
aRkaDaŞLaR heRkesin iLi$kiSi farkLıDıR ... kimSeyi biLemeyiz ... benim annem ve babamDa çok mutLu meSeLa ... 16 seneDiR evliLer ...