Kayıt Tarihi : 25/12/09Mesaj Sayısı : 98Başarı Puanı : 128Rep Puanı : 0
Konu: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Çarş. Ocak 20, 2010 9:24 pm
Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı
Bu yaz Arda Turan'la evleneceği konuşulan Sinem Kobal, Arda'nın Baltalimanı'ndaki yeni evi için alışveriş yaptı.
Sürpriz bir şekilde başlayan aşkları evliliğe doğru giden Arda Turan ile Sinem Kobal, düğün hazırlıklarına start verdi. Geçtiğimiz günlerde yıldız futbolcunun aldığı tektaş yüzükle görüntülenen Sinem Kobal, önceki gün de Nişantaşı'ndaydı.
Arda Turan'ın Baltalimanı'nda 3 buçuk milyon dolara satın aldığı yalı dairesinin dekorasyonuyla yakından ilgilenen Sinem Kobal, buradaki lüks bir mağazadan ev alışverişi yaptı. Söylenenlere göre; Prada gibi birçok lüks markanın dekorasyon ürünlerini satın alan Kobal, yaklaşık 30 bin TL ödedi.
hurriyet max
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 05/11/08Mesaj Sayısı : 3417Başarı Puanı : 1030Rep Puanı : -2
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Çarş. Ocak 20, 2010 9:30 pm
Maşallah.
SinemHaniFe
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Çarş. Ocak 20, 2010 9:41 pm
MAŞaLLaH aLLaH DAHa CooK VeRSiN PaPaTYa'Ma
Chiika
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 06/12/09Mesaj Sayısı : 120Başarı Puanı : 166Rep Puanı : -1
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Çarş. Ocak 20, 2010 9:46 pm
evlenecekleri dogru mu ??? ben pek inanmiorumda
SinemHaniFe
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Çarş. Ocak 20, 2010 10:31 pm
DoqRuu Canmmm
gülcan
SinemKobalFan♥Moderatör
Kayıt Tarihi : 21/11/08Mesaj Sayısı : 1071Başarı Puanı : 1295Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Çarş. Ocak 20, 2010 11:03 pm
bence sinem için çok para deil sonuçta selena da bölüm başına 8300 alıyodu yan bu hiç bişi
Chiika
SinemKobalFan Ezik
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Çarş. Ocak 20, 2010 11:23 pm
sinemci_hazom demiş ki:
DoqRuu Canmmm
nerden biliorsunuz ikisiden biri cikip konussa iyi olucak beraber olduklari zaten belli daha uzatmaya gerek yok bnce
SinemHaniFe
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Çarş. Ocak 20, 2010 11:24 pm
SoRDuN BiZ De CeVaPLaDK oLaY ÇıKaRMa iNaNMaYaBiLiRSiN SiNemm iLe iLqİLi SeLeRi SeNDeN ii BiLDiqimiZ KeSiN....
Bu aRaDa TaBii HiÇ BiŞi DeiL (: HAFTa Da 9.000TL BaNa Da GeLSeYDi pFF BeN NeLeR YaPMaZDmm Kii xD NeSe uMaRmm EvLeNDiKLeRiNDe YeNi eVLeRiNDe MuTLu oLuRLaR xD
Chiika
SinemKobalFan Ezik
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Çarş. Ocak 20, 2010 11:28 pm
sinemci_hazom demiş ki:
SoRDuN BiZ De CeVaPLaDK oLaY ÇıKaRMa iNaNMaYaBiLiRSiN SiNemm iLe iLqİLi SeLeRi SeNDeN ii BiLDiqimiZ KeSiN....
Bu aRaDa TaBii HiÇ BiŞi DeiL (: HAFTa Da 9.000TL BaNa Da GeLSeYDi pFF BeN NeLeR YaPMaZDmm Kii xD NeSe uMaRmm EvLeNDiKLeRiNDe YeNi eVLeRiNDe MuTLu oLuRLaR xD
tek sorduk olay cikarmag gibi amacim zaten yok bilsen nolcak kii yane banane
SinemHaniFe
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Çarş. Ocak 20, 2010 11:29 pm
Hemm SoRuoSn HemmDe NeReDeN BiLioSn DioSn MaDemm BiLMioRZ SoRMa aBicimm
Chiika
SinemKobalFan Ezik
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Çarş. Ocak 20, 2010 11:31 pm
bana biraz tuaf gelior 5 sene iliskisi vardi evlenmedi simdi ise 3 ay beraber evlenmek istior umarim ikisde en kisa zamanda anlarlar yanlis oldunu yoksa pisman olurlar
SinemHaniFe
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Çarş. Ocak 20, 2010 11:36 pm
SaNa BiŞi SöLiimm Mi öNemmLi oLaN iLiŞKiNiN Ne KaDaR SüRDüĞü DeiL NaSıL SüRDüĞüDür. Bi iLiŞKiN uZun SüReR FaKaT aRTıK aYRıLMa NoKTaSıNa GeLMiŞSiNDiR BeLKiDe FiKiRLeRiNiZ BaŞıNDAN BeRi HiÇ uYuŞMuoRDu... SiNemmLe aRDa 2-3 aYDıR CıKıo BeLKi De SiNemm MuSTaFaDa BuLaMaDıqı MuTLuLuqu aRDaDa BuLDu Ve eSPiRiLeRi KaFaLaRı HeR ŞeYi uYuŞTu Bu YüZDeN BiRLiKTeLeR ZaTeN...
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Çarş. Ocak 20, 2010 11:38 pm
Sinem ve Arda evlenmiyor Hanife, nerenden çıkarıyorsun bunu ?
Haber kesinlikle yalan bence, Sinem ev alışverişi yaparsa 3.000 ile çıkmaz, %100 eminim =)
Neyse, saçmalayın bakalım nereye kadar saçmalıyacaksınız acaba ?
Chiika
SinemKobalFan Ezik
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Çarş. Ocak 20, 2010 11:42 pm
yaniliorsun cnm insanlarin yüzü sonradan cikior hele bide erkeklerin bu konuda cok tecüberliyimdir erkekler evlendiklerinde 180°C deisiorlar bunu git herekese sor aynisini sana der evlilik öle oyuncak isi deil 2-4 ay cicim aylaridir sonra bak nolior bide ikiside gencler hayatlari simdi baslior cok pisman olurlar valla ardada böle tip var sinemi disari göndermez evlendikden sonra
SinemHaniFe
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Çarş. Ocak 20, 2010 11:45 pm
ѕιηємвєякє demiş ki:
Sinem ve Arda evlenmiyor Hanife, nerenden çıkarıyorsun bunu ?
Haber kesinlikle yalan bence, Sinem ev alışverişi yaparsa 3.000 ile çıkmaz, %100 eminim =)
Neyse, saçmalayın bakalım nereye kadar saçmalıyacaksınız acaba ?
Ne Demek İstiosn Sen Berke Sacmalıorm Öle Mi Sen Yüzüğü Görmedin Galibaaa Off Bundan Sonra Bişide Yorum Yazarsam Neyim Yaa pFF
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Perş. Ocak 21, 2010 12:03 am
Hanife yorum yazma demedim.
O sadece bir yüzük, Nuray Teyze'ye de sordum sadece yüzük
Jeweet
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 25/11/09Mesaj Sayısı : 35Başarı Puanı : 35Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Perş. Ocak 21, 2010 1:34 am
Biri yazmis iliskinin ne kadar surdugu degil, nasil surdugu onemli diye. Pshhhtt sen onu benim kulahima anlat. Tecruben burdan belli oluyor. Cocuk oyuncagi degil evlilik. Umarim ikiside en kisa surede aklini basina toplar, kii boyle bisey varsa tabi.
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 90Başarı Puanı : 92Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Perş. Ocak 21, 2010 10:21 am
berke ben sana hak veriyorum
ama mutlu olsunlarda başka biş istemem
ki haber kaynağı hürriyet max ne kdr doğru olur tartışılır bir de nerden biliyorlar yanındamıymışlar yanındalarsa çekselermiş fotolarını
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Perş. Ocak 21, 2010 11:00 am
evLenmioLarSa Da soRn değiL ... bize eLe$TRi yapmak değiL ... mutLuLukLar diLemek dü$er ...
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Perş. Ocak 21, 2010 1:19 pm
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Perş. Ocak 21, 2010 1:37 pm
Jeweet demiş ki:
Biri yazmis iliskinin ne kadar surdugu degil, nasil surdugu onemli diye. Pshhhtt sen onu benim kulahima anlat. Tecruben burdan belli oluyor. Cocuk oyuncagi degil evlilik. Umarim ikiside en kisa surede aklini basina toplar, kii boyle bisey varsa tabi.
o BiRiSi DeiL CaNmm BeNDimm üYe aDıNa BaK öLe YoRumm YaZ aYRıCa SeNDeN ÇoK TeCRüBemm oLduqu KeSiN BuNu BeN uYDuRMaDmm pSiKiYaTR DoKToRmm SöLeDi SeNDeN uZMaN oLDuqu KeSiN...
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Perş. Ocak 21, 2010 4:21 pm
teşekkürler haber için
leyla
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 25/12/09Mesaj Sayısı : 98Başarı Puanı : 128Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Perş. Ocak 21, 2010 5:20 pm
arkadaşlar her konuda tartışma öğesi olmasına gerek yok.
kapatın artık bu mustafa sirmen muhabbetini, yok 5 sene birliktelerdi onla evlenmediyse arda'yla mı evlenecek diye. insanlar evliliklere yaşadıkları ilişki süresine göre değil, ilişki yaşadığı kişiye olan aşk ve sevgisine göre karar verir. ikincisi de sinem ve mustafa birlikteyken sinem küçüktü şimdi 23 yaşında.
evlenirler, evlenmezler o ayrı konu. ama aralarında ciddi bir ilişki olduğu kesin. arda ilişkileri hakkında konuşan kabul eden biri değildir. veya sevgilisini ailesi ile tanıştıran ama sinem'i kardeşiyle tanıştırdı, basına bu ilişkiye dair "kız arkadaşım" da dedi.
onlar çok mutlu, bizde onlar için mutlu olmaya bakalım. suni tartışmalara gerek yok. arda sinem'e yüzük hediye etmiştir. olabilir, aralarında bir söz yüzüğü olabilir. illa ailecek planlanmış birşey olmasına gerek yok.
evlenirlerse zaten haberimiz olur.
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 90Başarı Puanı : 92Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Perş. Ocak 21, 2010 6:05 pm
ewt üç ay sabredin yln olduğu ortaya çıkacak
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı Perş. Ocak 21, 2010 6:27 pm