Kayıt Tarihi : 18/07/09Mesaj Sayısı : 360Başarı Puanı : 407Rep Puanı : 1
Konu: Gidiyorum... Ptsi Ocak 18, 2010 9:34 pm
Büşracığım, gayeciğim hakkınızı helal edin artık bu sitede 1 dk bile duramam hanife yüzünden ayrılıyorum..
beni yalnış anlıyanlar için birkez daha açıklama yapıyorum sinem hakkında..
ben sinemden vaz geçmedim sadece umutlarımı yitirdim.. şu son çıkan arda haberleri beni ondan iyice soğuttu açıkçası ama arda yüzünden değil sinem ablamızın bize yalan söylemesi yüzünden.. tam 3 sene fanı kaldım her gece dua ettim onu görebilmek için onun için döktüğüm gözyaşlarını kimse benim kadar iyi bilemez.. ama 3 senelik hayranlıkta ne onun adıma bir imzalı fotografını bile alamadım nede konuşabildim.. onun yüzünden birçok kez yalancı sinemlere kandım.. en son istanbulda yaşıyan amcama imza gününde imzasını alması için ne diller döktüm.. ama malesef öyle amca olmaz olsun inş. ben sinem kobalı görmeyi o kadar çok istedimki bunun için herşeyimi verebilirdim... onun için fan sitesi açtım.. imza gününe gidemedim ama o gün gidicekmiş gibi hazırlandım ve annem boşuna umutlanma dedikçe ısrar ettim hep umut ettim onu görmeyi ALLAH'a yalvardım onu bir kere görebilmek için ALLAH şimdiye kadar benim birçok duamı kabul etti ama sinemi görmeyi kabul etmedi demekki benim için hayıtlısı buymuş diyorum artık... onun birçok fanı var zaten bir fanını kayb etse ne çıkar?
Daha sonra birgün televizyonu zaplarken bir dizi çıktı karşıma Bahar Dalları..Yıldız çağrı atiksoy için izledim.. Sonra birine aşık oldum dizideki Seda ve Sadri oyuncularını çok beğendim ve netten başak daşmanı araştırdım ve ona hayran oldum.. ama bu sefer hayalkırıklığına uğramıyacağıma eminim çünkü facebook ta hem onunla konuşuyorum hem akrabalarıyla hemde onu gören birçok arkadaşımla.. Başak Daşman'nı yazın göreceğim allah nasip ederse.. ama onunla konuştuğundan neden bu kadar eminsin diyorsan facebook ta kayıtlı 2 tane başak daşman profili var gerçek başak daşmanı onun 2 senelik hayranı güliz ablamdan kardeşlerinden, teyzesinden ve sumru yavrucuktan öğrendim.. allah aşkına 50 yaşındaki kadın facebok ta başak daşmanın teyzesiyim diye kandırıcak hali yok ya? neyse ben Başak Daşmanı Canımdan çok seviyorum ama hiçbir zaman sinemin yerini tutmucak ve kalbimin bir köşesinde kalıcak..
son olarak bana dönek diyen hanife arkadaşım umarım bu dediği laftan birazcık utanmıştır ve hatasını anladığını umuyorum... Benden Bu kadar bu yazıyı en içten dileklerimle ve kalbimden gelerek yazdım..
Elveda Arkadaşlar !!
En son tuğba* tarafından Çarş. Ocak 20, 2010 5:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 21/12/09Mesaj Sayısı : 105Başarı Puanı : 108Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Gidiyorum... Ptsi Ocak 18, 2010 9:59 pm
içten yazdıgın gerçekten beLLi oluyor burAdaki arkadaşlarda biraz dengesiz konuşmalar yapabiliyolar böyle giderse senin gibi bi çok üye çıkacak ayrıcA başakta güzeL kızmış bende fAnı olsam mı noLsam :p
tuğba*
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Gidiyorum... Ptsi Ocak 18, 2010 10:02 pm
malasef çok dengesiz var...zaten birçok üye kaybetti bu site.. evet çok şirindir başak daşman ve hanife özür dilemeden kararımdan dönmeyeceğim..
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 90Başarı Puanı : 92Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Gidiyorum... Ptsi Ocak 18, 2010 10:14 pm
üzüldüm ama bu ilk değil nedense bir kişinin herkesle sorunu var kusuruma bakmasın o kişi ben ne ardayı tanırım ne de sinemii ama fanlık onun kusuru ilede onu kabul etmektir bu sitede espiri bile yapamazsın yalnış anlaşılır yanına açıklamasını yazmak zorundasın çünkü kimse anlamıyo arda fanlarına kızıyorlar ama arda fanları olmassa kimsse girmeyecek zaten giren kişiler belli(düzenli olarak) toplasan iki elin parmakları etmez biraz ndn böyle olduğunu düşünseler iyi olacak ben bir kaç sebeb sayarımmmm
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 21/12/09Mesaj Sayısı : 105Başarı Puanı : 108Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Gidiyorum... Ptsi Ocak 18, 2010 11:21 pm
bende solüyormda onlar işini iyi biliyolar bi sorun yok onlar açısından =)
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Gidiyorum... Salı Ocak 19, 2010 6:44 pm
çok üzüLDüm canım ... hakkım sonuna kaDar heLaL oLSn ..
SinemHaniFe
Konu: Geri: Gidiyorum... Çarş. Ocak 20, 2010 1:06 pm
TaMaM SöYLeDiKLeRimm iÇiN öZüR DiLioRmm aMa HaLa SaNa KıZqıNımm HaBeRiN oLSnn eVeT FaN SiTeLeRi aCTınn FaRKıNDaYSaN BeRKeLeRLe BaRIŞMaNı saĞLaYaNDa BeNdmm DeiL Mi SiNemi SeVioRDnn sENiN YaPTıqıNa DöNeKLiK DeNMeZ Mi ŞimmDi NeYSee SiTe HiÇ üYe KaYBeTMeDi BR TeK SeN GiDioRSunN MaDemm GiDioRSn HaKKıNı HeLaL eT öZüR DiLermm uMaRmm siNemmDeN VaZGeCTiqiN GiBi BaŞaqıNDaN Da VaZ GeÇMeZSiN
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 05/11/08Mesaj Sayısı : 3417Başarı Puanı : 1030Rep Puanı : -2
Konu: Geri: Gidiyorum... Çarş. Ocak 20, 2010 3:43 pm
Tubiş'm Şimdi bana çok saçma bir mantık geldi tamam haklısın Büşra bilir kaç kere tartıştık Ama şimdi kankayız bence her insana bir hak daha tanılır ama eğer gitmek istiyosun .. O zaman hakkım helal olsun .
tuğba*
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Gidiyorum... Çarş. Ocak 20, 2010 5:04 pm
sinemci_hazom demiş ki:
TaMaM SöYLeDiKLeRimm iÇiN öZüR DiLioRmm aMa HaLa SaNa KıZqıNımm HaBeRiN oLSnn eVeT FaN SiTeLeRi aCTınn FaRKıNDaYSaN BeRKeLeRLe BaRIŞMaNı saĞLaYaNDa BeNdmm DeiL Mi SiNemi SeVioRDnn sENiN YaPTıqıNa DöNeKLiK DeNMeZ Mi ŞimmDi NeYSee SiTe HiÇ üYe KaYBeTMeDi BR TeK SeN GiDioRSunN MaDemm GiDioRSn HaKKıNı HeLaL eT öZüR DiLermm uMaRmm siNemmDeN VaZGeCTiqiN GiBi BaŞaqıNDaN Da VaZ GeÇMeZSiN
herhalde yazdığım yazıyı okumadın hala dönek diyorsun?.. neyse.. ayrıca sinem abladan vaz geçmiş olsam bu sitede ne işim var? madem özür diliyosun gitmiyorum siteden
SinemHaniFe
Konu: Geri: Gidiyorum... Çarş. Ocak 20, 2010 9:17 pm
ii GiTMe KaL öZüR DiLeDmm FaKaT KaLBiNi KıRMaMaK iÇiNDi öZeL Bi NeDeNimm VaR Ne ZaMaN öLüCeqimiZ BeLLi DeiL BiRiYLe KüS KaLaRaK öLMeK iSTeMeM DoqRuSu
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 05/11/08Mesaj Sayısı : 3417Başarı Puanı : 1030Rep Puanı : -2
Konu: Geri: Gidiyorum... Çarş. Ocak 20, 2010 9:28 pm