Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

arkadaşlar bni kovmuŞLar ..

+5
Muro10
gülcan
ѕιηємвєякє
Emii
sinem.büşra
9 posters
YazarMesaj
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Empty
MesajKonu: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimePtsi Ocak 11, 2010 7:08 pm

çokTa FiFi .. xD kovarSanız kovun .. sizin sitenize kaLmaDm .. arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Wink ben sinemciyim ardaCı değiLim .. vayy be susmayınCa kovuLuomuŞuz demkki .. bu senin üyeLerini uyarman nevin ? uyarmışsın beLLi .. sinemi bi dövmedikleri kaLdı .. ayrıca siz ardayı savunurken iyide biz sinemi savunurken kötü mü ? bu mu sizin adeLeTLi siteniz .. arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Biggrinarkadaşlar bni kovmuŞLar .. Biggrin tebrik ederim .. arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Biggrin ayrıca hiç farkında değilSiniz yada farkına varmıyoSnuuz ama şunu söyleyim ki .. siz sineme laf atıosnuz ama sinem ardanın sevgilisi .. arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Wink ardanın canının bir parçası gibi .. siz napıosunuz ardanın canına laf atıosunuz .. bravo tebrik ederim .. şimdilik hoşçakalın ve eSen kaLın .. arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Biggrinarkadaşlar bni kovmuŞLar .. Biggrin
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

Başarı Puanı : 279
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimePtsi Ocak 11, 2010 7:11 pm

Göz Kırpan bencede katılıyorum.
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimePtsi Ocak 11, 2010 7:48 pm

Bu ezikçe ifadeler hangi siteden arkadaşlar bni kovmuŞLar .. 666737
http://www.sinem-kobal.tk
gülcan
SinemKobalFan♥Moderatör
SinemKobalFan♥Moderatör
gülcan

Başarı Puanı : 1295
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimePtsi Ocak 11, 2010 8:05 pm

katılıyorum
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Muro10

Başarı Puanı : 108

MesajKonu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimePtsi Ocak 11, 2010 8:23 pm

ѕιηємвєякє demiş ki:

bu ezikçe ifadeLeri senin üyen yazmış pot kırdın xD
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimeSalı Ocak 12, 2010 11:18 am

ѕιηємвєякє demiş ki:

ifade buLamadım kuLLanayım bari dedim .. arkadaşlar bni kovmuŞLar .. 667501 3-5 ifade var .. ama hepsini topLaSan 1 tane etmez .. arkadaşlar bni kovmuŞLar .. 23852 saoL qüLCan^m .. saoL emine^m .. saoL berke^m .. ayrıCa bu sitede senin üyen benim üyem yok .. hemde bu site herkeSe açıktıR .. ardaCılara bile .. ama nevinin siteSi nedenSe değiL ..
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimeSalı Ocak 12, 2010 3:52 pm

Muro10 demiş ki:
ѕιηємвєякє demiş ki:

bu ezikçe ifadeLeri senin üyen yazmış pot kırdın xD

Pot kırdığım yok, böyle ezikçe ifadeler benim ifadeler klasörüm de yok da o yüzden arkadaşlar bni kovmuŞLar .. 89342
http://www.sinem-kobal.tk
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Muro10

MesajKonu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimeÇarş. Ocak 13, 2010 9:49 pm

bn lafları manasında algıladım o ifadeLeri bea: D ifadeLEri ne yapacaksınız zaten düz konuşun yeter derdinz anlaşılsn maksat o xD
damLaRda10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
damLaRda10

Başarı Puanı : 19
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimeCuma Ocak 15, 2010 12:54 am

sinem.büşra demiş ki:
çokTa FiFi .. xD kovarSanız kovun .. sizin sitenize kaLmaDm .. arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Wink ben sinemciyim ardaCı değiLim .. vayy be susmayınCa kovuLuomuŞuz demkki .. bu senin üyeLerini uyarman nevin ? uyarmışsın beLLi .. sinemi bi dövmedikleri kaLdı .. ayrıca siz ardayı savunurken iyide biz sinemi savunurken kötü mü ? bu mu sizin adeLeTLi siteniz .. arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Biggrinarkadaşlar bni kovmuŞLar .. Biggrin tebrik ederim .. arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Biggrin ayrıca hiç farkında değilSiniz yada farkına varmıyoSnuuz ama şunu söyleyim ki .. siz sineme laf atıosnuz ama sinem ardanın sevgilisi .. arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Wink ardanın canının bir parçası gibi .. siz napıosunuz ardanın canına laf atıosunuz .. bravo tebrik ederim .. şimdilik hoşçakalın ve eSen kaLın .. arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Biggrinarkadaşlar bni kovmuŞLar .. Biggrin

cnm son yazdın cümlelere çok güldüm ya Deminden beri sitenizi geziorum her yerde Ardaya bi yardırma her yerde bi Ardaya laflar Sinemi Ardacılar sevio çünkü Ardamızı mutlu edio ! Gelin sizde kabullenin Arda ve Sinem gayetttt mutlular maşallahhh !! Ben Kovuldun siteye üye değilim ama kmse Sinemi rencide etmio Arda fanlarından emin ol!
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimeCuma Ocak 15, 2010 9:42 am

canım ona bi sözümüz yoktu artık bizim ama onLarın sözLerini tutmamaLarı ayıp biŞe ... Göz Kırpan hani artık laf yoktu .. hiç birimizde ne ardaya nede sineme laf söyLemeyecektik .. biz diLimizi tutmuŞtuk .. ama onlar sinem abLaya beyinSiz dediler Kızgın
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
sweetbaby

Başarı Puanı : 92
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimePtsi Ocak 18, 2010 10:18 pm

nevinin sitesi hangisiii
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimePtsi Ocak 18, 2010 10:31 pm

damLaRda10 demiş ki:
sinem.büşra demiş ki:

DammLa aBLa öLe DioSnn aMa SiZiN SiTeYi De GöRDüK SiNeMe SaYDıRMıŞLaR BiRDe Bi KaÇ KiŞi DeiL Tümm üYeLeR 3-5 KiŞi KoRuo SiNeMi ( öZeLLiKLe CemmRe aBLa ) Bizimm SiNeMi SaVuNMaMıZ eN DoĞaL HaKKıMız Göz Kırpan
oNLaRDa aRDaı SaVuNuoo SiNemi SiqaRa iÇeRKeN FoToSuNu KoYMuSLaR DioLaR Ki ''PiS iÇiCi aRDaı Da PaSiF iÇiCi YaPıp KeNDiLeRiNe BeNZeTCeK''... Ne ŞimmDi Bu YaNii aYıP DeiL Mi SoRuoRmm aRKaDaSLaR SiNeMe LaF aTaNa BiZDe LaF aTaRıZ... arkadaşlar bni kovmuŞLar .. 753208

cnm son yazdın cümlelere çok güldüm ya Deminden beri sitenizi geziorum her yerde Ardaya bi yardırma her yerde bi Ardaya laflar Sinemi Ardacılar sevio çünkü Ardamızı mutlu edio ! Gelin sizde kabullenin Arda ve Sinem gayetttt mutlular maşallahhh !! Ben Kovuldun siteye üye değilim ama kmse Sinemi rencide etmio Arda fanlarından emin ol!
http://www.sinemfan.net.tc
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Muro10

MesajKonu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimePtsi Ocak 18, 2010 10:49 pm

istediğin kadar çırpın o sitede böyle şeylerin olmasına izin vermem.herkesi takip edemem ya bi kaç kişi oyle yazıyo onlarıda ben gerekli şekilde uyardım senn gönderdiin msj ne zamana ait bilmiyorum ama gözden kaçmışta olabilir sonuçta orda burdaki gibi 5 tane üye yok sürekli aktif site takip etmek zor oluyo
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
sweetbaby

MesajKonu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimePtsi Ocak 18, 2010 10:50 pm

nevin sen msn
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Muro10

MesajKonu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimePtsi Ocak 18, 2010 11:16 pm

bana diyosan eger hyr ben neviN deiLim
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
sweetbaby

MesajKonu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimePtsi Ocak 18, 2010 11:21 pm

o siteyi bana özel msj ile gönder
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Muro10

MesajKonu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimePtsi Ocak 18, 2010 11:29 pm

hangi siteyi ya nevinn siteyi mi bnm siteyi mi
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimeSalı Ocak 19, 2010 11:14 am

biz laFı orTaya koyDuk canım ... beqenen aLıR ... beqenmeyen aLmaz ... Göz Kırpan
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
sweetbaby

MesajKonu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimeSalı Ocak 19, 2010 12:19 pm

iki siteyide at
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimeSalı Ocak 19, 2010 6:39 pm

bn arTık nevinin sitesinDe yokum ... o yüzDen umrumDa biLe değiL ... Göz Kırpan
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
sweetbaby

MesajKonu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimeSalı Ocak 19, 2010 6:43 pm

şu siteyi çok merak ettim
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
'ѕнєутαηιє●

Başarı Puanı : 1030
Rep Puanı : -2

MesajKonu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar ..   arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Icon_minitimeÇarş. Ocak 20, 2010 9:34 pm

Büşra'cığım anlıyorum bu mesajdan sonra anlayan anladı foruma gereksiz bir başlık hayatım Smile +Kilit .

arkadaşlar bni kovmuŞLar ..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Mrb arkadasLar :))
» aRkadasLar qiDiorm ..
» merhaba arkadaşlar :))
» mbr arkadaşlar ben burak
» Merhaba Arkadaslar....