çokTa FiFi .. xD kovarSanız kovun .. sizin sitenize kaLmaDm .. ben sinemciyim ardaCı değiLim .. vayy be susmayınCa kovuLuomuŞuz demkki .. bu senin üyeLerini uyarman nevin ? uyarmışsın beLLi .. sinemi bi dövmedikleri kaLdı .. ayrıca siz ardayı savunurken iyide biz sinemi savunurken kötü mü ? bu mu sizin adeLeTLi siteniz .. tebrik ederim .. ayrıca hiç farkında değilSiniz yada farkına varmıyoSnuuz ama şunu söyleyim ki .. siz sineme laf atıosnuz ama sinem ardanın sevgilisi .. ardanın canının bir parçası gibi .. siz napıosunuz ardanın canına laf atıosunuz .. bravo tebrik ederim .. şimdilik hoşçakalın ve eSen kaLın ..
Emii
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 09/12/09Mesaj Sayısı : 240Başarı Puanı : 279Rep Puanı : 3
bu ezikçe ifadeLeri senin üyen yazmış pot kırdın xD
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Salı Ocak 12, 2010 11:18 am
ѕιηємвєякє demiş ki:
Bu ezikçe ifadeler hangi siteden
ifade buLamadım kuLLanayım bari dedim .. 3-5 ifade var .. ama hepsini topLaSan 1 tane etmez .. saoL qüLCan^m .. saoL emine^m .. saoL berke^m .. ayrıCa bu sitede senin üyen benim üyem yok .. hemde bu site herkeSe açıktıR .. ardaCılara bile .. ama nevinin siteSi nedenSe değiL ..
bn lafları manasında algıladım o ifadeLeri bea: D ifadeLEri ne yapacaksınız zaten düz konuşun yeter derdinz anlaşılsn maksat o xD
damLaRda10
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 15/01/10Mesaj Sayısı : 17Başarı Puanı : 19Rep Puanı : 2
Konu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Cuma Ocak 15, 2010 12:54 am
sinem.büşra demiş ki:
çokTa FiFi .. xD kovarSanız kovun .. sizin sitenize kaLmaDm .. ben sinemciyim ardaCı değiLim .. vayy be susmayınCa kovuLuomuŞuz demkki .. bu senin üyeLerini uyarman nevin ? uyarmışsın beLLi .. sinemi bi dövmedikleri kaLdı .. ayrıca siz ardayı savunurken iyide biz sinemi savunurken kötü mü ? bu mu sizin adeLeTLi siteniz .. tebrik ederim .. ayrıca hiç farkında değilSiniz yada farkına varmıyoSnuuz ama şunu söyleyim ki .. siz sineme laf atıosnuz ama sinem ardanın sevgilisi .. ardanın canının bir parçası gibi .. siz napıosunuz ardanın canına laf atıosunuz .. bravo tebrik ederim .. şimdilik hoşçakalın ve eSen kaLın ..
cnm son yazdın cümlelere çok güldüm ya Deminden beri sitenizi geziorum her yerde Ardaya bi yardırma her yerde bi Ardaya laflar Sinemi Ardacılar sevio çünkü Ardamızı mutlu edio ! Gelin sizde kabullenin Arda ve Sinem gayetttt mutlular maşallahhh !! Ben Kovuldun siteye üye değilim ama kmse Sinemi rencide etmio Arda fanlarından emin ol!
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: arkadaşlar bni kovmuŞLar .. Cuma Ocak 15, 2010 9:42 am
canım ona bi sözümüz yoktu artık bizim ama onLarın sözLerini tutmamaLarı ayıp biŞe ... hani artık laf yoktu .. hiç birimizde ne ardaya nede sineme laf söyLemeyecektik .. biz diLimizi tutmuŞtuk .. ama onlar sinem abLaya beyinSiz dediler
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 90Başarı Puanı : 92Rep Puanı : 0
DammLa aBLa öLe DioSnn aMa SiZiN SiTeYi De GöRDüK SiNeMe SaYDıRMıŞLaR BiRDe Bi KaÇ KiŞi DeiL Tümm üYeLeR 3-5 KiŞi KoRuo SiNeMi ( öZeLLiKLe CemmRe aBLa ) Bizimm SiNeMi SaVuNMaMıZ eN DoĞaL HaKKıMız oNLaRDa aRDaı SaVuNuoo SiNemi SiqaRa iÇeRKeN FoToSuNu KoYMuSLaR DioLaR Ki ''PiS iÇiCi aRDaı Da PaSiF iÇiCi YaPıp KeNDiLeRiNe BeNZeTCeK''... Ne ŞimmDi Bu YaNii aYıP DeiL Mi SoRuoRmm aRKaDaSLaR SiNeMe LaF aTaNa BiZDe LaF aTaRıZ...
cnm son yazdın cümlelere çok güldüm ya Deminden beri sitenizi geziorum her yerde Ardaya bi yardırma her yerde bi Ardaya laflar Sinemi Ardacılar sevio çünkü Ardamızı mutlu edio ! Gelin sizde kabullenin Arda ve Sinem gayetttt mutlular maşallahhh !! Ben Kovuldun siteye üye değilim ama kmse Sinemi rencide etmio Arda fanlarından emin ol!
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 21/12/09Mesaj Sayısı : 105Başarı Puanı : 108Rep Puanı : 1
istediğin kadar çırpın o sitede böyle şeylerin olmasına izin vermem.herkesi takip edemem ya bi kaç kişi oyle yazıyo onlarıda ben gerekli şekilde uyardım senn gönderdiin msj ne zamana ait bilmiyorum ama gözden kaçmışta olabilir sonuçta orda burdaki gibi 5 tane üye yok sürekli aktif site takip etmek zor oluyo
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 90Başarı Puanı : 92Rep Puanı : 0