SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :))
+5
*DeFne*
arda_gs_cemre
Muro10
nurten*arda*gs
ѕιηємвєякє
9 posters
Yazar
Konu: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) C.tesi Ocak 09, 2010 9:30 pm
Merhaba SKFC üyeleri,
Sitemizde birçok ilkler olmakla beraber 10 Ocak 2009 tarihinde Sinem abla'nın teyzesi Gülay Dereci ile konuştuk
Aslında nasıl olduğu pek tartışılır...
Bingo'nun yeni reklamını tebrik etmek için aradım Nuray Teyze'yi
Birden bir ses duyuldu; Sinem abladır diye o kadar heyecanlandım ki anlatamam, kalbimin ritimleri birden hızlanmaya başladı...
Aslında bu heyecan boşa değilmiş, Sinem ablayla birkez konuşmuş olsam da teyzesi Gülay Teyze ile de ilk kez konuştum Bu sefer gerçekten heyecan terleri akıyordu yüzümde...
Nuray Teyze sağolsun kırmadı ve Gülay Teyze'yi verdi; uzunca bir söyleyişi geçti aramızda Aslında pek uzun olmasa da bu da bana yetti
Sağolsun Gülay teyze de kırmadı ve olumlu yanıt verdi ve onunla konuştuk
Aramızda geçen konuşmalar şunlardı Özel bir konuşma olmadığı için zaten sitede paylaşıyorum, özel birkaç kısım olsa da orayı silerim zaten ki yok
Öncelikle Nuray KOBAL ile konuştum, reklamı kutladım flaann )
"..........................................
Konuşma başlar, hatır selam sorulur.... Geçmiş olsun denir (Arkadaşlar tüm duâlarınız Gülay Teyze ile olsun, nerdeyse atlatmış olsa da yine de hastalığından birkaç asar var.İyi kalbinizden çıkan duâları Allah Ü'tala eminim ki bu temiz kalpleri geri çevirmez."
G.D : Sen facede ekli misin yawrum ? C.Y : Ha, evet evet.Hatta Serbay abla (heyecandan dilim pek bi sürştü) ve Elif abide de ekliyim (bayaa mı bayaa sürtmüş yanii ) G.D Serbay abla ve Elif abi lafını duyunca duraksadı. C.Y : Pardon, pardon yaa! Dilmi sürştü, heyecanlandım bir andaa G.D : Tamam, tamam; sorun değil.. Konuşma böyle böyle gitti işte, sonra haberlerden yine söz konusu açıldı.. G.D : Sinem hakkında yapılan yorumlara üzülüyorum açıkcası.Ne biçim yorumlar onlar.. C.Y : Yaa, evet. İşte Arda'cılarla kavgaya girdik, laf dalaşına...Kavga sürüyor...Ordaki 'Sinemberke'de benim zaten... G.D : Evet, evet gördüm ) ....
Vallahi Kobal ailesi ve Dereci ailesi tam bir iyilik meleği; teşekürler herşey için[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
nurten*arda*gs
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 28/09/09Mesaj Sayısı : 291Başarı Puanı : 306Rep Puanı : 0
Konu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) C.tesi Ocak 09, 2010 10:52 pm
tşkrler berke
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 21/12/09Mesaj Sayısı : 105Başarı Puanı : 108Rep Puanı : 1
Konu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) C.tesi Ocak 09, 2010 11:20 pm
ne o lan 2 dklık konusmada hmn ArdacıLar demişsin =) Gülay abla madem bu yazıları okuyo üzüldüğü noktayı bize solesin ya ben kabul etmiyorm Ardacıların sinemi rencide ettiğini xD
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
Konu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) C.tesi Ocak 09, 2010 11:28 pm
tşkler berke
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
Konu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) C.tesi Ocak 09, 2010 11:30 pm
tşkler berke
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 24/11/09Mesaj Sayısı : 68Başarı Puanı : 70Rep Puanı : 2
Konu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Paz Ocak 10, 2010 12:09 am
Muro10 demiş ki:
ne o lan 2 dklık konusmada hmn ArdacıLar demişsin =) Gülay abla madem bu yazıları okuyo üzüldüğü noktayı bize solesin ya ben kabul etmiyorm Ardacıların sinemi rencide ettiğini xD
bncede kendi sitemizde bile kural var,kötü yorum yapmıyoruz daha napalım Allahaşkına yaa
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Paz Ocak 10, 2010 1:46 pm
Rica ederim
2 dakikalık konuşma da değil hem
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 22/12/09Mesaj Sayısı : 75Başarı Puanı : 75Rep Puanı : 0
Konu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Paz Ocak 10, 2010 7:52 pm
*DeFne* demiş ki:
Muro10 demiş ki:
bncede kendi sitemizde bile kural var,kötü yorum yapmıyoruz daha napalım Allahaşkına yaa
Katiliyorum hatta burda kurallarda bile var o kural ama sanirim pek önemsenmiyorlar yada söz geciremiyorlar.. agzimi acmim diyorum ama actiriyorsunuz ... neyse..
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Paz Ocak 10, 2010 7:59 pm
Nevin sen söyle biz uygularız
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Ptsi Ocak 11, 2010 11:23 am
teşekkürLer senin adına sevindim cnm
damLaRda10
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 15/01/10Mesaj Sayısı : 17Başarı Puanı : 19Rep Puanı : 2
Konu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Cuma Ocak 15, 2010 12:47 am
Arda'cılar olarak hiç birimiz Sinem'i rencide etmioruz etmicezde ! Arda mutluysa bizde mutluyuz! Arda Sinemi seviosa bizde sevioruz! Ayrıca kim neye üzülüosa gelip sölesin ! AMA BİZ SİNEM'İ RENCİDE ETMEYİZ! SİZİN ARDAYA DEDİKLERİNİZİDE GÖRÜYORM!
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) C.tesi Ocak 16, 2010 4:49 pm
biz arTık arDaya bir$ey demiyoruz .. damLaCm ... bazı arDanın siteLerindeki üyeLerDe demiyor ... ama nevinin siteSinDe bunLar haLa dewam ediyo ... ?
nurten*arda*gs
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 28/09/09Mesaj Sayısı : 291Başarı Puanı : 306Rep Puanı : 0
Konu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) C.tesi Ocak 16, 2010 9:34 pm
damLaRda10 demiş ki:
Arda'cılar olarak hiç birimiz Sinem'i rencide etmioruz etmicezde ! Arda mutluysa bizde mutluyuz! Arda Sinemi seviosa bizde sevioruz! Ayrıca kim neye üzülüosa gelip sölesin ! AMA BİZ SİNEM'İ RENCİDE ETMEYİZ! SİZİN ARDAYA DEDİKLERİNİZİDE GÖRÜYORM!
aynen damla
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) C.tesi Ocak 16, 2010 10:07 pm
Arkadaşlar bu konuyu da dağıtmayın yeter bu nee...??
Sinem öyle laylaylom bir iki günlük aşkı olan kişilerden değil
15-18 yaşları arasında Can Ulus ile alakası oldu ve bitti; gündemde pek yoktu ama Can ile fotoları war bende
Sonra 18'den 22'e kadar Mustafa ile sevgili oldular ki ayrılma sebepleri o kadar saçma ki; Mustafa teklif ediyor, Sinem yaşım erken diyor ve bitiyor..
Mustafa için Sinem var yok farketmiyor zaten, sonraki gün arkasına atmış Sinem'e benzeyen sarışın kız, magazine; "Biz evleniyoruz." diyor..
Benim bildiğim Sinem evlenme teklifini kibar bir dille, incitmeden reddeder; çünkü; biz gibi Sinem de bir öğrenci..
Beykent Üniversitesinde unutmayın, son yılı Sinem'in.Bir öğrencinin evlenmesi saçma olmaz mı sizce ?? Bence çok saçma.
Herşey vakit sıraatına göre arkadaşlar, Sinem'in anne; Nuray Teyze'nin anneanne olduğu günleri de yakında göreceğiz inşallah...
leyla
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 25/12/09Mesaj Sayısı : 98Başarı Puanı : 128Rep Puanı : 0
Konu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) C.tesi Ocak 16, 2010 11:41 pm
sinemi seviyorsak mutluluğunu isteriz. sinem mutluysa yeter bize zaten. aynısı arda içinde geçerli, ardayı sevenlerde ardanın mutlu olduğunu görsünler bu yeter zaten.
damLaRda10
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 15/01/10Mesaj Sayısı : 17Başarı Puanı : 19Rep Puanı : 2
Konu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Paz Ocak 17, 2010 3:09 am
sinem.büşra demiş ki:
biz arTık arDaya bir$ey demiyoruz .. damLaCm ... bazı arDanın siteLerindeki üyeLerDe demiyor ... ama nevinin siteSinDe bunLar haLa dewam ediyo ... ?
Nevin'in sitesinde olanlarıda demn bi konudada dedim şahısların yaptıklarını kca siteye yüklemeyn Allah aşkına ! Sinem fanlardada Arda'ya paso yardırıyolar sz olmasanızda başkaları olmş işte yapmayın bu kdr ya
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Salı Ocak 19, 2010 11:47 am
anLaTamaDım qaLiBa arTık biz LaF etmioruz dedim ... kaÇ keRe diCem ... mutLuLuk biLe diLeDiK ... inanDıRmak iÇin daha ne bekLiyorSun ya ...
SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :))