Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :))

+5
*DeFne*
arda_gs_cemre
Muro10
nurten*arda*gs
ѕιηємвєякє
9 posters
YazarMesaj
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Empty
MesajKonu: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :))   SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Icon_minitimeC.tesi Ocak 09, 2010 9:30 pm

Merhaba SKFC üyeleri,

Sitemizde birçok ilkler olmakla beraber 10 Ocak 2009 tarihinde Sinem abla'nın teyzesi Gülay Dereci ile konuştuk Smile

Aslında nasıl olduğu pek tartışılır...

Bingo'nun yeni reklamını tebrik etmek için aradım Nuray Teyze'yi Smile

Birden bir ses duyuldu; Sinem abladır diye o kadar heyecanlandım ki anlatamam, kalbimin ritimleri birden hızlanmaya başladı...

Aslında bu heyecan boşa değilmiş, Sinem ablayla birkez konuşmuş olsam da teyzesi Gülay Teyze ile de ilk kez konuştum Smile Bu sefer gerçekten heyecan terleri akıyordu yüzümde...

Nuray Teyze sağolsun kırmadı ve Gülay Teyze'yi verdi; uzunca bir söyleyişi geçti aramızda Smile Aslında pek uzun olmasa da bu da bana yetti Smile

Sağolsun Gülay teyze de kırmadı ve olumlu yanıt verdi ve onunla konuştuk Smile

Aramızda geçen konuşmalar şunlardı Dil Çıkaran Özel bir konuşma olmadığı için zaten sitede paylaşıyorum, özel birkaç kısım olsa da orayı silerim zaten ki yok Göz Kırpan Smile

Öncelikle Nuray KOBAL ile konuştum, reklamı kutladım flaann Smile)

"..........................................

Konuşma başlar, hatır selam sorulur....
Geçmiş olsun denir Smile (Arkadaşlar tüm duâlarınız Gülay Teyze ile olsun, nerdeyse atlatmış olsa da yine de hastalığından birkaç asar var.İyi kalbinizden çıkan duâları Allah Ü'tala eminim ki bu temiz kalpleri geri çevirmez."

G.D : Sen facede ekli misin yawrum ?
C.Y : Ha, evet evet.Hatta Serbay abla (heyecandan dilim pek bi sürştü) ve Elif abide de ekliyim (bayaa mı bayaa sürtmüş yanii Biggrin )
G.D Serbay abla ve Elif abi lafını duyunca duraksadı.
C.Y : Pardon, pardon yaa! Dilmi sürştü, heyecanlandım bir andaa Smile
G.D : Tamam, tamam; sorun değil.. Smile
Konuşma böyle böyle gitti işte, sonra haberlerden yine söz konusu açıldı..
G.D : Sinem hakkında yapılan yorumlara üzülüyorum açıkcası.Ne biçim yorumlar onlar..
C.Y : Yaa, evet. İşte Arda'cılarla kavgaya girdik, laf dalaşına...Kavga sürüyor...Ordaki 'Sinemberke'de benim zaten...
G.D : Evet, evet gördüm Smile) ....

............................................................ "

Vallahi Kobal ailesi ve Dereci ailesi tam bir iyilik meleği; teşekürler herşey için
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
http://www.sinem-kobal.tk
nurten*arda*gs
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
nurten*arda*gs

Başarı Puanı : 306
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :))   SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Icon_minitimeC.tesi Ocak 09, 2010 10:52 pm

tşkrler berke
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Muro10

Başarı Puanı : 108
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :))   SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Icon_minitimeC.tesi Ocak 09, 2010 11:20 pm

ne o lan 2 dklık konusmada hmn ArdacıLar demişsin =) Gülay abla madem bu yazıları okuyo üzüldüğü noktayı bize solesin ya ben kabul etmiyorm Ardacıların sinemi rencide ettiğini xD
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026

MesajKonu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :))   SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Icon_minitimeC.tesi Ocak 09, 2010 11:28 pm

tşkler berke
http://www.ardafanclub.com
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026

MesajKonu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :))   SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Icon_minitimeC.tesi Ocak 09, 2010 11:30 pm

tşkler berke
http://www.ardafanclub.com
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*DeFne*

Başarı Puanı : 70
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :))   SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Icon_minitimePaz Ocak 10, 2010 12:09 am

Muro10 demiş ki:
ne o lan 2 dklık konusmada hmn ArdacıLar demişsin =) Gülay abla madem bu yazıları okuyo üzüldüğü noktayı bize solesin ya ben kabul etmiyorm Ardacıların sinemi rencide ettiğini xD

bncede kendi sitemizde bile kural var,kötü yorum yapmıyoruz daha napalım Allahaşkına yaa Smile
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :))   SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Icon_minitimePaz Ocak 10, 2010 1:46 pm

Rica ederim Göz Kırpan

2 dakikalık konuşma da değil hem Biggrin
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Kiymetlim1O.

Başarı Puanı : 75

MesajKonu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :))   SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Icon_minitimePaz Ocak 10, 2010 7:52 pm

*DeFne* demiş ki:
Muro10 demiş ki:

bncede kendi sitemizde bile kural var,kötü yorum yapmıyoruz daha napalım Allahaşkına yaa Smile

Katiliyorum
hatta burda kurallarda bile var o kural ama sanirim pek önemsenmiyorlar
yada söz geciremiyorlar..
agzimi acmim diyorum ama actiriyorsunuz ...
neyse..
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :))   SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Icon_minitimePaz Ocak 10, 2010 7:59 pm

Nevin sen söyle biz uygularız Göz Kırpan
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :))   SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Icon_minitimePtsi Ocak 11, 2010 11:23 am

teşekkürLer senin adına sevindim cnm Smile
damLaRda10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
damLaRda10

Başarı Puanı : 19

MesajKonu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :))   SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Icon_minitimeCuma Ocak 15, 2010 12:47 am

Arda'cılar olarak hiç birimiz Sinem'i rencide etmioruz etmicezde !
Arda mutluysa bizde mutluyuz!
Arda Sinemi seviosa bizde sevioruz!
Ayrıca kim neye üzülüosa gelip sölesin !
AMA BİZ SİNEM'İ RENCİDE ETMEYİZ! SİZİN ARDAYA DEDİKLERİNİZİDE GÖRÜYORM!
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :))   SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Icon_minitimeC.tesi Ocak 16, 2010 4:49 pm

biz arTık arDaya bir$ey demiyoruz .. damLaCm ... Göz Kırpan bazı arDanın siteLerindeki üyeLerDe demiyor ... ama nevinin siteSinDe bunLar haLa dewam ediyo ... ?
nurten*arda*gs
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
nurten*arda*gs

Başarı Puanı : 306

MesajKonu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :))   SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Icon_minitimeC.tesi Ocak 16, 2010 9:34 pm

damLaRda10 demiş ki:
Arda'cılar olarak hiç birimiz Sinem'i rencide etmioruz etmicezde !
Arda mutluysa bizde mutluyuz!
Arda Sinemi seviosa bizde sevioruz!
Ayrıca kim neye üzülüosa gelip sölesin !
AMA BİZ SİNEM'İ RENCİDE ETMEYİZ! SİZİN ARDAYA DEDİKLERİNİZİDE GÖRÜYORM!
aynen damla
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :))   SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Icon_minitimeC.tesi Ocak 16, 2010 10:07 pm

Arkadaşlar bu konuyu da dağıtmayın yeter bu nee...??

Sinem öyle laylaylom bir iki günlük aşkı olan kişilerden değil Göz Kırpan

15-18 yaşları arasında Can Ulus ile alakası oldu ve bitti; gündemde pek yoktu ama Can ile fotoları war bende Göz Kırpan

Sonra 18'den 22'e kadar Mustafa ile sevgili oldular ki ayrılma sebepleri o kadar saçma ki; Mustafa teklif ediyor, Sinem yaşım erken diyor ve bitiyor..

Mustafa için Sinem var yok farketmiyor zaten, sonraki gün arkasına atmış Sinem'e benzeyen sarışın kız, magazine; "Biz evleniyoruz." diyor..

Benim bildiğim Sinem evlenme teklifini kibar bir dille, incitmeden reddeder; çünkü; biz gibi Sinem de bir öğrenci..

Beykent Üniversitesinde unutmayın, son yılı Sinem'in.Bir öğrencinin evlenmesi saçma olmaz mı sizce ?? Bence çok saçma.

Herşey vakit sıraatına göre arkadaşlar, Sinem'in anne; Nuray Teyze'nin anneanne olduğu günleri de yakında göreceğiz inşallah...
leyla
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
leyla

Başarı Puanı : 128

MesajKonu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :))   SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Icon_minitimeC.tesi Ocak 16, 2010 11:41 pm

sinemi seviyorsak mutluluğunu isteriz. sinem mutluysa yeter bize zaten. aynısı arda içinde geçerli, ardayı sevenlerde ardanın mutlu olduğunu görsünler bu yeter zaten.
damLaRda10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
damLaRda10

Başarı Puanı : 19

MesajKonu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :))   SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 3:09 am

sinem.büşra demiş ki:
biz arTık arDaya bir$ey demiyoruz .. damLaCm ... Göz Kırpan bazı arDanın siteLerindeki üyeLerDe demiyor ... ama nevinin siteSinDe bunLar haLa dewam ediyo ... ?

Nevin'in sitesinde olanlarıda demn bi konudada dedim şahısların yaptıklarını kca siteye yüklemeyn Allah aşkına ! Sinem fanlardada Arda'ya paso yardırıyolar sz olmasanızda başkaları olmş işte yapmayın bu kdr ya
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :))   SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :)) Icon_minitimeSalı Ocak 19, 2010 11:47 am

anLaTamaDım qaLiBa Şaşıran arTık biz LaF etmioruz dedim ... Kızgın kaÇ keRe diCem ... mutLuLuk biLe diLeDiK ... inanDıRmak iÇin daha ne bekLiyorSun ya ... Şaşıran

SKFC'de bir ilkk :)) Sinem'in Teyzesiyle de konuştukk :))
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sinemin iyi çocukluk arkadasi
» Sinemin Çook Özel Fotoğrafı
» Trendy sinemin posterini veriyor