gülcan SinemKobalFan♥Moderatör
Kayıt Tarihi : 21/11/08 Mesaj Sayısı : 1071 Başarı Puanı : 1295 Rep Puanı : 1
| Konu: Sinem Kobal'dan 6 ayda 16 baskı Çarş. Ocak 06, 2010 8:23 pm | |
| | Mümin Sekman'ın 5 yılda 700.000 baskı yaparak rekor kıran "Her Şey Seninle Başlar" adlı kitap anne babaların ısrarlı isteğiyle çocukça'ya çevrildi. Kitabın yazarı Mümin Sekman ile genç kuşağın başarılı oyuncusu Sinem Kobal, kitabın çocuk versiyonu için bir araya geldiler.Sekman, çocuklara başarısızlık korkusunu yenmek ve özgüveni artırmak için yapılması gerekenleri öykülerle anlattı, Sinem Kobal da fotoğraflarıyla fikirleri canlandırdı. Büyük beğeni toplayan "Her Şey Seninle Başlar 9+" adlı kitap, 6 ayda 16 baskı yaptı. Fotoğraflarıyla kitaba katkıda bulunan başarılı oyuncu kitapla ilgili düşüncelerini ve yazar Mümin Sekman'la tanışma öyküsünü şu sözlerle anlattı: "Her Şey Seninle Başlar'ı ilk okuduğumda, içindeki bazı başarı öykülerini beğenmiş, bir gün ben de başarımla kitaplara konu olabilir miyim acaba diye düşünmüştüm. Bir süre sonra Mümin Sekman ile tanıştık. Bana kitabın çocuk versiyonunu hazırladıklarını, çocuklara öyküler üzerinden kendine güvenmeyi öğreteceklerini anlattı. Öyküleri canlandırmak için seninle bir fotoğraf çalışması yapmak isterim dedi. Kitaptaki öykülere göre, Ersoy Alap ile fotoğraf çekimlerini yaptık. Böylece ilk defa bir kitapta rol almış oldum. Çocukların kitap okumayı sevmesine, katkıda bulunmaktan, çok mutlu oldum."
|
| |
|
arda_gs_cemre SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09 Mesaj Sayısı : 632 Başarı Puanı : 1026 Rep Puanı : 1
| Konu: Geri: Sinem Kobal'dan 6 ayda 16 baskı Perş. Ocak 07, 2010 12:01 am | |
| | |
|
sinem.büşra SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08 Mesaj Sayısı : 8074 Başarı Puanı : 6068 Rep Puanı : 43
| Konu: Geri: Sinem Kobal'dan 6 ayda 16 baskı Perş. Ocak 07, 2010 11:23 am | |
| | |