Merhaba arkadaşlar ben özge lakabım stressavar.lakabımdanda belli olduğu gibi etrafta stres falan bırakmıyorum yani espirili biriyim: Hayatımda ilk defa uğruna öleceğim Arda turanın kız arkadaşına ait bir siteye üyeyim nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorum.Ben biraz polyannayım biraz değilde biraz daha fazla Madem arda ile sinem evleniyorlar.Bana ardanın müstakbel eşini sevmek düşer bana sinem kobalı sevdirin.O yüzden bu siteye üye oldum.
hımm anladım.peki bu sitede arda turan ve sinem kobal ilişkisini tartışacak bir bölüm falan var mı?Diğer sinem kobal hayranlarınından ilişki hakkındaki yorumlarını merak ediyorum.
Stressavar
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 31/12/09Mesaj Sayısı : 37Başarı Puanı : 41Rep Puanı : -2
burası tanışma yeri kendime soru sorayım kendim cevaplıyayım.
Adın,soyadın ne? Özge Şahin Ailenden bahset? Annem doktor,babam öğretmen,Bir abim eczacı diğeri doktor. Hobilerin? Futbol oynamak,F1 yarışı seyretmek,uyumak,müzik dinlemek Hangi sitelere üyesin? ardatrn.ailesiyiz.biz.Arda'nın kuzeni Egemen'in sitesi Hayattaki en büyük çılgınlığın ne? 13 yaşımda olmama rağmen 32 adet enerji içeceği içmem En çok hangi filmin etkisinde kaldın? Not:Seni Seviyorum,Esaretinin Bedeli,Benjamin Batlonun Tuhaf hikayesi Yabancı filmlerden hangisini takip ediyorsun? Gossip Girl,How i mat your mather Ne tür müzik dinlersin? Slow Kimi seversin? ArdaTuran'ı da Arda Turan'ı seveni de Adaya düşsen yanına alcağın 5 şey nedir? Sinem Kobal,Bıçak,Kefen,Tabuk,Kürek.Şaka şaka Arda turan,Top,Yorgan,Yastık,Yatak,(şampuan) Aman Sinem GÖRMESİN(!) Sinirli misin?Sinirliysen ne kadar sinirlisin? Çok sinirliyim.Sinirlensem D.Bakır'ın nüfusunu yarıya indiririm.Ama damarıma dokunmadıkça süt dökmüş kediyim.
Sinem.Leyla
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 12/12/09Mesaj Sayısı : 631Başarı Puanı : 799Rep Puanı : 9
Hosgeldin canim. Basligi açarken ne demek istedin? Azerileri seviyomusun?
H.b canım.Başta doğum günün kutlu olsun.Ben her dinden her ırktan her dilden nerden olursa olsun herkesi severim.Ayrım yapmam.Başlıkta ki SALAM bir röportajdan geliyor.Arda turanın bir röportajı azeri dildeydi o herkese salam söyledi ben de pınar salam ve sosis söyliyim dedim.Yani onu vurgulamak istedim.
Sinem.Leyla
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 12/12/09Mesaj Sayısı : 631Başarı Puanı : 799Rep Puanı : 9
özge.Canım benim.Hoşbulduk canım.Sinir sen mi pollanyasın ha otobüste yapmadık bırakmadın bana be.sen iyimser mi bakarsın ağzına kadar su dolu bardağa bile boş bakarsın.Ben sana kedi ağaçta takılı kalmış diyorum sen bana git mezarını kaz diyorsun.Nese tatlı cadım ben yeni üye oldum.sonra nette telde görüşrüüz bu arada hoşgeldin:d
melis21
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 08/05/10Mesaj Sayısı : 4Başarı Puanı : 6Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Herkese SALAM(AZERİCE) C.tesi Mayıs 08, 2010 3:16 pm
aaaaaaaa gözde ablaaaaaaaa.Canım sende buraya üye oldun ha tatlım benim.Selam K.K10'un ki nabersin.Arddan ne haber.?