Kayıt Tarihi : 25/12/09Mesaj Sayısı : 98Başarı Puanı : 128Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Hep Arda'yı Konuşuyor... / 3. fotoğraf eklenmiştir... Paz Ocak 03, 2010 2:53 am
teşekkürler berke. heralde fotoğrafların tümünü ancak 1 aya videoyu da seney görebileceğiz bu gidişle umarım yakın zamanda koyarsın berkecim.
sinemle birlikte çantaları karıştıran ardanın arkadaşı saffet ulusoyun sevgilisi özlem avşar bu arada. ayrıca tatilden muhtemelen bugün döndüler, hayret magazinciler yakalayamadı ki bu kez haber yapmadılar
Sinem.Leyla
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 12/12/09Mesaj Sayısı : 631Başarı Puanı : 799Rep Puanı : 9
Konu: Geri: Hep Arda'yı Konuşuyor... / 3. fotoğraf eklenmiştir... Paz Ocak 03, 2010 12:47 pm
Tesekkurler Berke ve Bencede bu gidisle oyle olucak. Videoyu seneye. Resimleri de 4 aya anca aliriz. :
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Hep Arda'yı Konuşuyor... / 3. fotoğraf eklenmiştir... Paz Ocak 03, 2010 2:13 pm
Yorumlar çoğalsa da bilmiyorum, belki diğer resimleri eklemem [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Hep Arda'yı Konuşuyor... / 3. fotoğraf eklenmiştir... Paz Ocak 03, 2010 2:14 pm
leyla demiş ki:
teşekkürler berke. heralde fotoğrafların tümünü ancak 1 aya videoyu da seney görebileceğiz bu gidişle umarım yakın zamanda koyarsın berkecim.
sinemle birlikte çantaları karıştıran ardanın arkadaşı saffet ulusoyun sevgilisi özlem avşar bu arada. ayrıca tatilden muhtemelen bugün döndüler, hayret magazinciler yakalayamadı ki bu kez haber yapmadılar
1 aya kadar görürseniz iyidir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hayır, dün döndüler 2 Ocak'ta [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Hep Arda'yı Konuşuyor... / 3. fotoğraf eklenmiştir... Paz Ocak 03, 2010 2:14 pm
SinemciLeyla demiş ki:
Tesekkurler Berke ve Bencede bu gidisle oyle olucak. Videoyu seneye. Resimleri de 4 aya anca aliriz. :
Kayıt Tarihi : 21/12/09Mesaj Sayısı : 105Başarı Puanı : 108Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Hep Arda'yı Konuşuyor... / 3. fotoğraf eklenmiştir... Paz Ocak 03, 2010 9:13 pm
nasıl çalınmasın sen mi çektin olm fotoyu ztn sn çaldıgın fotoyu koymuyomusun xD:D
smr
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 26/11/09Mesaj Sayısı : 144Başarı Puanı : 130Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Hep Arda'yı Konuşuyor... / 3. fotoğraf eklenmiştir... Paz Ocak 03, 2010 10:21 pm
ѕιηємвєякє demiş ki:
Yalana ihtiyacım mı warr ??
Evet o zaman yalancıyım, koymuyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ben sana yalancısın demedimm koymassan o duruma düşersin dedimm koyup koymamakta senin kararım ama burda okadar insanı bekletmeye meraklandırmaya oyalatmaya hakkın yokk [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
naz_
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 21/11/09Mesaj Sayısı : 25Başarı Puanı : 25Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Hep Arda'yı Konuşuyor... / 3. fotoğraf eklenmiştir... Paz Ocak 03, 2010 10:34 pm
bncde yani koymuckasın öle fotolar olduğnu açıklamasaydın kimseyi meraklandırmaya hakkın yok
smr
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Hep Arda'yı Konuşuyor... / 3. fotoğraf eklenmiştir... Paz Ocak 03, 2010 11:02 pm
cnm koycaksan koy koymuycaksan koymıycam de artık herkesi meraklandırmaa
Jeweet
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 25/11/09Mesaj Sayısı : 35Başarı Puanı : 35Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Hep Arda'yı Konuşuyor... / 3. fotoğraf eklenmiştir... Paz Ocak 03, 2010 11:50 pm
Böyle yaparak bence üye kaybedersin. Direk butun resimleri koysan üye kazanirsin. "Bu sitede baya sey var" deyip insanlar daha cok gelip gider. Böyle yapinca "amaaaaaaan fazla uzatiyor/nazlaniyor" dedirtip kaybedersin uyelerini
leyla
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 25/12/09Mesaj Sayısı : 98Başarı Puanı : 128Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Hep Arda'yı Konuşuyor... / 3. fotoğraf eklenmiştir... Ptsi Ocak 04, 2010 6:30 am
bazı eleştirilere bende katılıyorum. yani şöyle ki en baştan koymayacağım deseydin veya belki koyarım denilseydi tamam ama koyacağım demişsin. şimdi koymazsan ayıp olmaz mı takip eden o kadar kişiye berkecim? ama tabi senin bileceğin iş. ama kendini bizim yerimize koyabilrisin. aynı durumda sen olursan, sende merak etmez misin? hemde çok edersin. biz sinemseverler olarak merak ediyoruz.
ama dediğim gibi sen bilirsin tabi ki...
Emii
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 09/12/09Mesaj Sayısı : 240Başarı Puanı : 279Rep Puanı : 3
Konu: Geri: Hep Arda'yı Konuşuyor... / 3. fotoğraf eklenmiştir... Ptsi Ocak 04, 2010 4:31 pm
Berkecim vala bende katılıyorum burdaki yorumlara. Bu siteye insanlar sinem kobal hakkkında resim & bilgi vs bulmak görmek için giriyor sen belki koyarım belki koymam parça parça koyuosun herşeyi. İnsanlar seni kırmamış o kadar yorum yazmış ve hala kem küm yapıyosun ayrıca çalmayınız bana aittir olayını abartıyosun bi yazı geçsen yeter zaten. bencede bu gidişle üye kaybediceksin.. Bence bir admine yakışmıyor böyle şeyler.
irem2
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 175Başarı Puanı : 183Rep Puanı : 4
Konu: Geri: Hep Arda'yı Konuşuyor... / 3. fotoğraf eklenmiştir... Ptsi Ocak 04, 2010 4:34 pm
Emii demiş ki:
Berkecim vala bende katılıyorum burdaki yorumlara. Bu siteye insanlar sinem kobal hakkkında resim & bilgi vs bulmak görmek için giriyor sen belki koyarım belki koymam parça parça koyuosun herşeyi. İnsanlar seni kırmamış o kadar yorum yazmış ve hala kem küm yapıyosun ayrıca çalmayınız bana aittir olayını abartıyosun bi yazı geçsen yeter zaten. bencede bu gidişle üye kaybediceksin.. Bence bir admine yakışmıyor böyle şeyler.
katılıyorum...
smr
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Hep Arda'yı Konuşuyor... / 3. fotoğraf eklenmiştir... Ptsi Ocak 04, 2010 4:36 pm
hem ben videoyu buldum ve resimlerii
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 90Başarı Puanı : 92Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Hep Arda'yı Konuşuyor... / 3. fotoğraf eklenmiştir... Ptsi Ocak 04, 2010 5:09 pm
o zmn sen ekle
nurten*arda*gs
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 28/09/09Mesaj Sayısı : 291Başarı Puanı : 306Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Hep Arda'yı Konuşuyor... / 3. fotoğraf eklenmiştir... Ptsi Ocak 04, 2010 5:40 pm
3.resmi merakla bekliyoruz
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Hep Arda'yı Konuşuyor... / 3. fotoğraf eklenmiştir... Ptsi Ocak 04, 2010 8:08 pm
Tesekkkurleeeeeeeeeeer yorumlar coşmuş
Resmi hazırlıyorum üstüne site adı flan yazıp koyuyorum
Hep Arda'yı Konuşuyor... / 3. fotoğraf eklenmiştir...