Bak Defnecim Daha Kaç Kere Uyarıcam Sen Adminlere Moderetörlere Bişey Söyleyemezsin Uyaramazsın Onlar Seni Uyarır Ayrıca Burası Arda Fan Mı Allah Askına Koskoca www.sinem-kobal.tk Yazıo Yaa Burda Arda Değil Yalnız Sinem Konuşulur
yapma ya moderatörsüzn die sen konuşcan biz dinlicez öle miii hakkımızı savunmıcazz olduu... Rütbeni kullanmadan savun kendini... Gerçi rütben de umrumda deil ama.......
ben asla sineme hakaret etmedim etmemde insan sevdiği insanın sevdiğine değer verir ne arda fanı nede sinem fanı bunu yapmıyor belkide şu anda beraberlerdir yada telefonda konuşuyorlardır hayır da siz niye ardaya kafayı taktınız etmediğiniz hakeret söylemediğiniz kötü söz kalmadı hayır naptı ki arda size iki genç insan birbirlerinden hoşlanır ve denemeye karar verirler sonra arda sinem i yada sinem arda yı üzerse bunlar konuşulur henüz tanıma evresindeki bir ilişkiye fazla yükleniyorsunuz lütfen sınırımızı bilelim ardayı sevenlerde sinemi sevenlerde her ikisini sevenlerde eğer sinem mutluysa bırakın tadını çıkarsın
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 24/11/09Mesaj Sayısı : 68Başarı Puanı : 70Rep Puanı : 2
Ben Moderatör Değil CO Adminim Üye Olurken Kuralları Okumamışsın Sanırım Hakkını Savunabilir Ama Adminleri Uyarmadan Savunabilirsin...
neyse ne ben kımseyı uyarmadım hatanızı soledım sadece... derdım bırılerını savunmakda deil sadece kendinize aynı tutmanız gerektıgını soledım ama ne kadar kızmıssanız yada her neyse en ufak bıseyı hakeret olarak gorup savunmaya gecıyosunuz...
arkadaşlar kavga etmeyin hanifede haklı bence .. sitenin adı www.sinem-kobal.tk ardaturan.com gibi bişi yazmıyor sitede .. evet herkes savunabilir sinemi adı üstünde burası sinem kobal fan .. herkes kendi düşüncesiyle özgürdür .. ama burada ardayı değil sinemi korumak savunmak için varız .. eleştirmek için değil ..
emin olun buranın arda değil sinem fanı olduğundan haberdarım ayrıca ardayı konuşmayın diyosunuz ya sinem kobal haberler bölümünde nerdeyse tamamen sinemle ardanın haberleri var
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 22/12/09Mesaj Sayısı : 75Başarı Puanı : 75Rep Puanı : 0
emin olun buranın arda değil sinem fanı olduğundan haberdarım ayrıca ardayı konuşmayın diyosunuz ya sinem kobal haberler bölümünde nerdeyse tamamen sinemle ardanın haberleri var
(: katiliyorum !
Sinem-Arda SEVER Leyla
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 22/12/09Mesaj Sayısı : 64Başarı Puanı : 68Rep Puanı : 0
kiymetlim onlar ardaya o kadar rahat hakaret ediyorlar ki bide hakaret değil diyorlar ama arda fanlarının sineme hoş şeyler yazmalarını hazzzzzz edemiyorlar bence her iki tarafta boşuna çırpınıyor ne sinem nede arda fanlarının isteklerine göre aşk acısı çekmez ki ben bu ilişkiyi destekliyorum ne ardaya nede sineme aşağılayıcı hakaretler yazmadım yazmamda
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
iste beni deli edende bu durum bizler yapinca kötü oluyoruz ama burda yani her benzetme yapmislar.. sülük gibi yapisma..yalama.. agzina tükürim sonra neymis ARDACilar basmis ARDAcilar fan'larinde sineme nerler diyorlar...
hey ALLAHim ya..
Sinem-Arda SEVER Leyla
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 22/12/09Mesaj Sayısı : 64Başarı Puanı : 68Rep Puanı : 0
onlar hakaret değil eleştiri yaptıklarını sanıyorlar o yüzden çok rahat yazabiliyorlar birinin onlara hakaret ve eleştiri arasındaki farkı anlatması gerek
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye