Aşk iddialarını yalanlayan ama sık sık birlikte görüntülenen Arda Turan ile Sinem Kobal yeni yıla baş başa girecek. Sinem'in babasından izni koparan ikili Maldivler yolcusu
Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan ile oyuncu Sinem Kobal, 2010'a baş başa girecek. Aşk iddialarını her fırsatta inkar eden ikili, yeni evlilerin balayı adresi olan Maldivler'e gidiyor. Hafta sonunu Swissotel'de baş başa olan ve pazar günü otelde arkadaşlarıyla birlikte 'brunch' yapan Turan ve Kobal, lige verilen arayı birlikte geçirme kararı aldı. Romantik bir tatil için tüm hazırlıklarını tamamlayan çift , Maldivler'in ardından Dubai'ye gidecek, Arda'nın kampa girecek olmasından dolayı 2 Ocak'ta Türkiye'ye dönecek.
EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM Arda ile Sinem'in yakın çevresinde ilişkilerini ciddi bir zemine taşıdıkları ve evlilik yolunda adım attıkları konuşuluyor. Genç futbolcunun, Sinem'in ailesiyle tanıştığı ve tatil için izin aldığı söyleniyor. Arda'nın, arkadaşlarına 'Müstakbel kayınpederimle çok iyi anlaşıyorum. Bizimkiler de Sinem'i çok seviyor' dediği söyleniyor...
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Ben O Ardanın Azına Tükürürm Herkes Birbiriyle Çıkınca Anne Babalarına Kayınvalidem Kayıpederim Derse Ohooo Paylaşım İçin Saol Bu Benim İçin Cidden Son Noktaydıı
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 22/12/09Mesaj Sayısı : 75Başarı Puanı : 75Rep Puanı : 0
ARDA'Ya niye tükürüyorsun bencede sinemin evet gidelim demesi yanlis bi kiz olarak !
Asıl Ardanın Teklif Etmesi Yanlış Ne Diye Teklif Ediyor Terbiyesiz... Neyse Umarım Yalandır Nuray Teyze Söylemişti Zaten Biz Daha Ardanın Ailesini Tanımıyoruz... Nuray Teyzenin Prensipleri Vardır Ve Sinem De Prensiplere Uymak Zorundadır Nuray Teyzenin Sözünden Dışarı Çıkacaqını Sanmam Haklısınız Berkecm Ve Büşracmm
Arkadaşlar, bu haberi yayınlayan gerizekalı muhabirin yüzünden birbirineze girmeniz garip ??
Sizce, Sinem böyle birşey yapar mı ?? Ha, diyelim ki yaptı; tamam normal, yılbaşına Arda ile girsin, bu kötü birşey değil kii ?? Bu bize demek olur ki tüm yılının Arda ile geçmesini istiyor..
Hani derler yha yılbaşında kiminle, nerdeysen hep öyle olursun o vaabda.Ayrıca artık kabullenmemiz lazım ki Arda ve Sinem sevgililer, bu durumu ne biz ne de başkası değiştirebilir..
Ama; Arda'yı sevemiyorum nedense, itici bir yanı var internetteki fotoğraflarından sonra...
Yok onu demedim.. Haber de 2ocakta arda döncek yazıo maldivlere ordan dubai bilmemne hepsni 2günde mi yapcaklar diorum biraz abartmışlar gibime geldi =)
Sinem-Arda SEVER Leyla
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 22/12/09Mesaj Sayısı : 64Başarı Puanı : 68Rep Puanı : 0
yHa bn seFqiLi olmaLarına bişi demiorm arkadaŞLar .. bi ara googLeda dolaşıodum sinem'in haberLerine bakmak için .. arda turan fan'a qirDim .. bi baktım ne qörDüm ayy qörmez oLayDm .. sinem abLayı hep kötüLemişLer sinir oLdum .. ben bunDan önCede seFmioDm arDayı .. artık kendi sitesinDe bilekötüLettirmeye izin veriyoSa bu arDaya yuh .. hiç seFmiorm arTık bu arDayı .. sinem abLa o siteye qirSeDe qörSe keŞke .. aHH abLam bnm yha .. yorum yapmıCm dedim iLLa yaptırDınız .. arDayı savunanLar bana öm atSın qöstereyim bu sinem' olan hakaret dolu sözLeri ..
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 24/11/09Mesaj Sayısı : 68Başarı Puanı : 70Rep Puanı : 2
ya oLabilir en azınDan sinem kobaL fanDa sinem abLamı kötüLemiyorum hiÇ bi yerDeDe kötüLemem.. sinem abLamızın diqer ünLüLerDen farkı çok iyi kaLpLi oLmaSı .. arDada öyLe oLabiLir ama burası Arda Turan Fan cLub deqiL sinem kobaL fan cLub .. yeter artık hep ben mi konuŞCam .. arkadaşlar neLer oLuo bize ya .. arDaCılara karŞı suSaCak mıyız ALLaH aŞkına .. biŞiLer yapaLım arTık berke ..
Bak Defnecim Biz Ardayı Kötülemiyoruz Haa Kötülüyoruz Ama O Bize Acı Cektiriyo Canımızdan Cok Sevdiqimiz Ablamıza Yapışmış Sıqır Gibi Yalıo Ardanın Bize Zararı Çok Hayatımızı Kararttı Ama Sinemin Arda Fana Hiç Bi Zararı Yok Boşuna Kötülemesinler Papatyamı Üzmesinler Arda Sinemle Çıkmayı İsteyip Sülük Gibi Yapıştı Kızaaa
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 22/12/09Mesaj Sayısı : 75Başarı Puanı : 75Rep Puanı : 0
yHa bn seFqiLi olmaLarına bişi demiorm arkadaŞLar .. bi ara googLeda dolaşıodum sinem'in haberLerine bakmak için .. arda turan fan'a qirDim .. bi baktım ne qörDüm ayy qörmez oLayDm .. sinem abLayı hep kötüLemişLer sinir oLdum .. ben bunDan önCede seFmioDm arDayı .. artık kendi sitesinDe bilekötüLettirmeye izin veriyoSa bu arDaya yuh .. hiç seFmiorm arTık bu arDayı .. sinem abLa o siteye qirSeDe qörSe keŞke .. aHH abLam bnm yha .. yorum yapmıCm dedim iLLa yaptırDınız .. arDayı savunanLar bana öm atSın qöstereyim bu sinem' olan hakaret dolu sözLeri ..
bende okudum ama burdada ardaya hoş şeyler söylenmiyor eminim onlarda burada arda yı kötüleyenlere karşı aynı şeyi sinem için söylüyorlardır hem de arda gstv de 'özel hayatım kimseyi ilgilendirmez ben genç bi adamım tabiki sevgilim olacak' dedi
Alla alla ARDA yapmis sinem yaptisti bende böyle görüyorum eh simdi ?
Bana Bak Kıymetlimmisin Nesin Azını Topla Bellii Ki Sende O Pislik Ardanın Fanısın Çok Kötü Yaparım Seni Azımı Açtırtma Lan Sen Kimsin Ki Sineme Laf Söylüyorsun...
Sinem-Arda SEVER Leyla
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 22/12/09Mesaj Sayısı : 64Başarı Puanı : 68Rep Puanı : 0
Bak Defnecim Biz Ardayı Kötülemiyoruz Haa Kötülüyoruz Ama O Bize Acı Cektiriyo Canımızdan Cok Sevdiqimiz Ablamıza Yapışmış Sıqır Gibi Yalıo Ardanın Bize Zararı Çok Hayatımızı Kararttı Ama Sinemin Arda Fana Hiç Bi Zararı Yok Boşuna Kötülemesinler Papatyamı Üzmesinler Arda Sinemle Çıkmayı İsteyip Sülük Gibi Yapıştı Kızaaa
evet kötülemiyosun hakaret ediyosun sinem akıllı ve bilinçli bir kız neyi isteyip istemediğini iyi bilir eğer istemeseydi emin ol burada bunların konuşmuyo olurduk ayrıca kelimelerini dikkatli seç yaşanan şey hoşuna gitmese bile hakaret etme hakkına sahip değilsin
Flood Yaptığın İçin Son Yaptıqın Yorum Silinmiştir...
Allah Allah Kötülüyorum Var Mı Ardacılar Neden Sinemi Kötülüo Onların Ne Hakkı Var Kimse Sinemi Kötüleyemez Burası Bir Arda Fan Değil Ardayı Savunacaksanız Siteye Hiç Gelmeseydiniz. Normalde Üyelere Karşı Çok İyiyizdir Ama Yeter Bu Kadarı Da
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 24/11/09Mesaj Sayısı : 68Başarı Puanı : 70Rep Puanı : 2
size göre arda sinemi üzüyor ardacılara göre sinem...arkadaslar kabullenın artık onlara yapıyo die kızdığınız şeyin aynısını yapıyorsunuz yorumlarınızda yeterince ispatlıyo zaten ...
'' arDaCılara karŞı suSaCak mıyız ALLaH aŞkına .. biŞiLer yapaLım arTık berke .. ''
biri işinize gelmeyen bişi söleyincede hmen banlayın ..insanların fikrine saygı duymuyosunuz bızım mesajlarımızda hç hakaret yok ama sız kendınızı savunurken bıle hakaret edıyosunuz
Bak Defnecim Daha Kaç Kere Uyarıcam Sen Adminlere Moderetörlere Bişey Söyleyemezsin Uyaramazsın Onlar Seni Uyarır Ayrıca Burası Arda Fan Mı Allah Askına Koskoca www.sinem-kobal.tk Yazıo Yaa Burda Arda Değil Yalnız Sinem Konuşulur