Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kayınpeder izinli Maldivler tatili

+7
Sinem-Arda SEVER Leyla
Emii
ѕιηємвєякє
Kiymetlim1O.
SinemHaniFe
sinem.büşra
arda_gs_cemre
11 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

Kayınpeder izinli Maldivler tatili Empty
MesajKonu: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeSalı Ara. 22, 2009 1:56 pm

Aşk iddialarını yalanlayan ama sık sık birlikte görüntülenen Arda Turan ile Sinem Kobal yeni yıla baş başa girecek. Sinem'in babasından izni koparan ikili Maldivler yolcusu

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan ile oyuncu Sinem Kobal, 2010'a baş başa girecek.
Aşk iddialarını her fırsatta inkar eden ikili, yeni evlilerin balayı adresi olan Maldivler'e gidiyor.
Hafta sonunu Swissotel'de baş başa olan ve pazar günü otelde arkadaşlarıyla birlikte 'brunch' yapan Turan ve Kobal, lige verilen arayı birlikte geçirme kararı aldı. Romantik bir tatil için tüm hazırlıklarını tamamlayan çift , Maldivler'in ardından Dubai'ye gidecek, Arda'nın kampa girecek olmasından dolayı 2 Ocak'ta Türkiye'ye dönecek.

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM
Arda ile Sinem'in yakın çevresinde ilişkilerini ciddi bir zemine taşıdıkları ve evlilik yolunda adım attıkları konuşuluyor. Genç futbolcunun, Sinem'in ailesiyle tanıştığı ve tatil için izin aldığı söyleniyor. Arda'nın, arkadaşlarına 'Müstakbel kayınpederimle çok iyi anlaşıyorum. Bizimkiler de Sinem'i çok seviyor' dediği söyleniyor...
http://www.ardafanclub.com
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeSalı Ara. 22, 2009 4:28 pm

teşekkürLer ... Göz Kırpan
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeSalı Ara. 22, 2009 4:34 pm

Ben O Ardanın Azına Tükürürm Herkes Birbiriyle Çıkınca Anne Babalarına Kayınvalidem Kayıpederim Derse Ohooo Paylaşım İçin Saol Bu Benim İçin Cidden Son Noktaydıı Kızgın
http://www.sinemfan.net.tc
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Kiymetlim1O.

Başarı Puanı : 75
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeSalı Ara. 22, 2009 4:39 pm

ARDA'Ya niye tükürüyorsun
bencede sinemin evet gidelim demesi yanlis
bi kiz olarak !
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeSalı Ara. 22, 2009 5:11 pm

Haberin yalan olduğundan eminim Göz Kırpan

Göreceksiniz yine Grup Hepsi, Demet Akalın veyatta ailesi ile yeni yıla girecek..

İçime doğan vaziyet budur Şaşıran Nuray KOBAL, Arda'nın ailesi ile tanışmıyorken kızını yolluyacağını... Çok saçma.
http://www.sinem-kobal.tk
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeSalı Ara. 22, 2009 5:37 pm

yok ya hep yalan haber zaten bu yüzDen yorum yapmıyorum .. Göz Kırpan
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeSalı Ara. 22, 2009 7:06 pm

Kiymetlim1O. demiş ki:
ARDA'Ya niye tükürüyorsun
bencede sinemin evet gidelim demesi yanlis
bi kiz olarak !

Asıl Ardanın Teklif Etmesi Yanlış Ne Diye Teklif Ediyor Terbiyesiz...Kızgın Neyse Umarım Yalandır Nuray Teyze Söylemişti Zaten Biz Daha Ardanın Ailesini Tanımıyoruz...
Nuray Teyzenin Prensipleri Vardır Ve Sinem De Prensiplere Uymak Zorundadır Nuray Teyzenin Sözünden Dışarı Çıkacaqını Sanmam Haklısınız Berkecm Ve Büşracmm
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeSalı Ara. 22, 2009 7:11 pm

Arkadaşlar, bu haberi yayınlayan gerizekalı muhabirin yüzünden birbirineze girmeniz garip ??

Sizce, Sinem böyle birşey yapar mı ?? Ha, diyelim ki yaptı; tamam normal, yılbaşına Arda ile girsin, bu kötü birşey değil kii ?? Bu bize demek olur ki tüm yılının Arda ile geçmesini istiyor..

Hani derler yha yılbaşında kiminle, nerdeysen hep öyle olursun o vaabda.Ayrıca artık kabullenmemiz lazım ki Arda ve Sinem sevgililer, bu durumu ne biz ne de başkası değiştirebilir..

Ama; Arda'yı sevemiyorum nedense, itici bir yanı var internetteki fotoğraflarından sonra...
http://www.sinem-kobal.tk
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeSalı Ara. 22, 2009 7:13 pm

Haklısın Berke Ama Ardayı Da Kabullenmek İstemiyorum Sineme Çoqunlukla Tüm GS'Liler Yenqe Dioo Ben Ardaya Enişte Demek İstemiorm...Göz Kırpan Kızgın Ağla
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

Başarı Puanı : 279
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeSalı Ara. 22, 2009 7:16 pm

bencede yalan haber. 2gündemi turluycaklar dubai maldivler Biggrin
Sinem-Arda SEVER Leyla
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Sinem-Arda SEVER Leyla

Başarı Puanı : 68

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeSalı Ara. 22, 2009 7:40 pm

valla yalan mı doğru mu bilmem ama sonuçta iki sevgilinim yeniyıla beraber girmeleri çok normal ha maldivlerde ha bi gece kulübünde ne fark eder
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

Başarı Puanı : 279
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeSalı Ara. 22, 2009 8:10 pm

Yok onu demedim.. Haber de 2ocakta arda döncek yazıo maldivlere ordan dubai bilmemne hepsni 2günde mi yapcaklar diorum biraz abartmışlar gibime geldi =)
Sinem-Arda SEVER Leyla
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Sinem-Arda SEVER Leyla

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeSalı Ara. 22, 2009 8:25 pm

pardon yanlış anladım neyse canım
basının işi abartmak zaten
smr
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
smr

Başarı Puanı : 130

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeSalı Ara. 22, 2009 9:52 pm

off yhaa
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeÇarş. Ara. 23, 2009 9:35 am

yHa bn seFqiLi olmaLarına bişi demiorm arkadaŞLar .. bi ara googLeda dolaşıodum sinem'in haberLerine bakmak için .. arda turan fan'a qirDim .. bi baktım ne qörDüm ayy qörmez oLayDm .. sinem abLayı hep kötüLemişLer sinir oLdum .. ben bunDan önCede seFmioDm arDayı .. artık kendi sitesinDe bilekötüLettirmeye izin veriyoSa bu arDaya yuh .. Şaşıran hiç seFmiorm arTık bu arDayı .. Göz Kırpan sinem abLa o siteye qirSeDe qörSe keŞke .. Ağla aHH abLam bnm yha .. Ağla yorum yapmıCm dedim iLLa yaptırDınız .. arDayı savunanLar bana öm atSın qöstereyim bu sinem' olan hakaret dolu sözLeri .. Göz Kırpan
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*DeFne*

Başarı Puanı : 70
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeÇarş. Ara. 23, 2009 2:41 pm

e burda da siz ardayı kötülüyosunuz ne farkı var ??? (senin için sölemedim genelleme yapıorum))
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeÇarş. Ara. 23, 2009 4:12 pm

ya oLabilir en azınDan sinem kobaL fanDa sinem abLamı kötüLemiyorum hiÇ bi yerDeDe kötüLemem.. Göz Kırpan sinem abLamızın diqer ünLüLerDen farkı çok iyi kaLpLi oLmaSı .. arDada öyLe oLabiLir ama burası Arda Turan Fan cLub deqiL sinem kobaL fan cLub .. Kızgın yeter artık hep ben mi konuŞCam .. arkadaşlar neLer oLuo bize ya .. arDaCılara karŞı suSaCak mıyız ALLaH aŞkına .. biŞiLer yapaLım arTık berke .. Göz Kırpan
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeÇarş. Ara. 23, 2009 6:13 pm

Bak Defnecim Biz Ardayı Kötülemiyoruz Haa Kötülüyoruz Ama O Bize Acı Cektiriyo Canımızdan Cok Sevdiqimiz Ablamıza Yapışmış Sıqır Gibi Yalıo Ardanın Bize Zararı Çok Hayatımızı Kararttı Ama Sinemin Arda Fana Hiç Bi Zararı Yok Boşuna Kötülemesinler Papatyamı Üzmesinler Arda Sinemle Çıkmayı İsteyip Sülük Gibi Yapıştı Kızaaa
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Kiymetlim1O.

Başarı Puanı : 75

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeÇarş. Ara. 23, 2009 6:16 pm

Alla alla
ARDA yapmis
sinem yaptisti bende böyle görüyorum
eh simdi ?
Sinem-Arda SEVER Leyla
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Sinem-Arda SEVER Leyla

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeÇarş. Ara. 23, 2009 6:21 pm

sinem.büşra demiş ki:
yHa bn seFqiLi olmaLarına bişi demiorm arkadaŞLar .. bi ara googLeda dolaşıodum sinem'in haberLerine bakmak için .. arda turan fan'a qirDim .. bi baktım ne qörDüm ayy qörmez oLayDm .. sinem abLayı hep kötüLemişLer sinir oLdum .. ben bunDan önCede seFmioDm arDayı .. artık kendi sitesinDe bilekötüLettirmeye izin veriyoSa bu arDaya yuh .. Şaşıran hiç seFmiorm arTık bu arDayı .. Göz Kırpan sinem abLa o siteye qirSeDe qörSe keŞke .. Ağla aHH abLam bnm yha .. Ağla yorum yapmıCm dedim iLLa yaptırDınız .. arDayı savunanLar bana öm atSın qöstereyim bu sinem' olan hakaret dolu sözLeri .. Göz Kırpan

bende okudum ama burdada ardaya hoş şeyler söylenmiyor eminim onlarda burada arda yı kötüleyenlere karşı aynı şeyi sinem için söylüyorlardır hem de arda gstv de 'özel hayatım kimseyi ilgilendirmez ben genç bi adamım tabiki sevgilim olacak' dedi
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeÇarş. Ara. 23, 2009 6:24 pm

Kiymetlim1O. demiş ki:
Alla alla
ARDA yapmis
sinem yaptisti bende böyle görüyorum
eh simdi ?

Bana Bak Kıymetlimmisin Nesin Azını Topla Bellii Ki Sende O Pislik Ardanın Fanısın Çok Kötü Yaparım Seni Azımı Açtırtma Lan Sen Kimsin Ki Sineme Laf Söylüyorsun...Kızgın
Sinem-Arda SEVER Leyla
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Sinem-Arda SEVER Leyla

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeÇarş. Ara. 23, 2009 6:27 pm

sinemci_hazom demiş ki:
Bak Defnecim Biz Ardayı Kötülemiyoruz Haa Kötülüyoruz Ama O Bize Acı Cektiriyo Canımızdan Cok Sevdiqimiz Ablamıza Yapışmış Sıqır Gibi Yalıo Ardanın Bize Zararı Çok Hayatımızı Kararttı Ama Sinemin Arda Fana Hiç Bi Zararı Yok Boşuna Kötülemesinler Papatyamı Üzmesinler Arda Sinemle Çıkmayı İsteyip Sülük Gibi Yapıştı Kızaaa
evet kötülemiyosun hakaret ediyosun
sinem akıllı ve bilinçli bir kız neyi isteyip istemediğini iyi bilir eğer istemeseydi emin ol burada bunların konuşmuyo olurduk
ayrıca kelimelerini dikkatli seç yaşanan şey hoşuna gitmese bile hakaret etme hakkına sahip değilsin

Flood Yaptığın İçin Son Yaptıqın Yorum Silinmiştir...
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeÇarş. Ara. 23, 2009 6:32 pm

Allah Allah Kötülüyorum Var Mı Ardacılar Neden Sinemi Kötülüo Onların Ne Hakkı Var Kimse Sinemi Kötüleyemez Burası Bir Arda Fan Değil Ardayı Savunacaksanız Siteye Hiç Gelmeseydiniz.
Normalde Üyelere Karşı Çok İyiyizdir Ama Yeter Bu Kadarı Da
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*DeFne*

Başarı Puanı : 70
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeÇarş. Ara. 23, 2009 6:33 pm

size göre arda sinemi üzüyor ardacılara göre sinem...arkadaslar kabullenın artık onlara yapıyo die kızdığınız şeyin aynısını yapıyorsunuz yorumlarınızda yeterince ispatlıyo zaten ...

'' arDaCılara karŞı suSaCak mıyız ALLaH aŞkına .. biŞiLer yapaLım arTık berke .. Kayınpeder izinli Maldivler tatili 667501 ''

biri işinize gelmeyen bişi söleyincede hmen banlayın ..insanların fikrine saygı duymuyosunuz bızım mesajlarımızda hç hakaret yok ama sız kendınızı savunurken bıle hakaret edıyosunuz
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Kayınpeder izinli Maldivler tatili   Kayınpeder izinli Maldivler tatili Icon_minitimeÇarş. Ara. 23, 2009 6:36 pm

Bak Defnecim Daha Kaç Kere Uyarıcam Sen Adminlere Moderetörlere Bişey Söyleyemezsin Uyaramazsın Onlar Seni Uyarır Göz Kırpan
Ayrıca Burası Arda Fan Mı Allah Askına Koskoca www.sinem-kobal.tk Yazıo Yaa Şaşıran
Burda Arda Değil Yalnız Sinem Konuşulur

Kayınpeder izinli Maldivler tatili
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Yılbaşı tatili için Phuket’e gittiler