eLiF zaTen senin bana bi düŞmanLığın var giBi geLio bana .. sinem fanıySam suÇum ne benim .. ?
ya inanmıyorum berke ya siteyi arDa fanLarı baSmıŞ sen hepimize birDen susmamızı öneriyoSun .. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ayrıCa ben bu msJı yazaLı araDan kaÇ qün qeÇti .. görünen köy kLavuz istemz öyLe mi nevin abLa .. msJın tariHine bakın ..
Muro10 benim adminlik yönetimim budur, kendi sitende yaptıkların seni ilgilendirir; beni ilgilendirmez [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En doğal halimi sergiliyorum size, yapmacık piyon olmam; olamam...
evet berkeyeDe katıLıyorum .. benDe ardayı sevmiyorum .. ama kötü laf fiLanDa etmem .. siz etmedikÇe sorun yok nevin abLa .. bana buLaşmayana benDe buLaŞmam ..
site herkeze açık olduğu içinmi siteyi ardacılar bastı ardacı sitesi oldu v.s diyip duruyosunuz... yukarıDada beLirttiğim giBi bu msJı sizin siteye üye oLmaDan yazmıŞTım ..
Sinem'in Meleği
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 18/11/09Mesaj Sayısı : 28Başarı Puanı : 23Rep Puanı : 0
nevin neler diyo ama ya bak emin ol bizde aptal değiliz.. nevin abLayı biLirim ama sen .. ben bi arda fanı olsayDım tepkin farkLı oLurDu dimi eLiF ? ben bir sinem fanıyım suÇm ne ? bi iDam etmeDiğin kaLdı .. bravo ya tebrik ederim .. sinem abLayLa arDa bi ayrıLSaLar sinem'e olan düŞmanLıqınız biter biLiyorum .. umarım biran önCe ayrıLırLarDa bu kavga burDa biter .. bu yaptıqın çok anLamSız .. ben tam nevin abLa iLe barıŞmıŞken sen aramızı bozuyorSun .. senin derDin ne ya .. benCe sen arDaCı fiLan değiLsin .. nevin abLanın yaLakaSıSn ..
kızım düzgün konu$ ln bi bas git sana laf oldumu bizim fanda burda bula$ma bana ya ayrıca yukarıDaki cümLeyi ben kurmaDım .. biri şifremi buLmuş değiştirmiŞ .. benDe bu üye aDımLa qirDim ..
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 22/12/09Mesaj Sayısı : 75Başarı Puanı : 75Rep Puanı : 0
ben büşra nevin abLa .. şifremi biri değiştirmiş .. benDe böyLe girDim .. artık bana ameLe diyen eLiFe benDe yaLaka demezSem ayıp olur dimi ? tartıŞmayı keserim berke .. ama bana eLiF'de ameLe demeyi bırakrSa ... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
*éL!qH*
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 24/12/09Mesaj Sayısı : 57Başarı Puanı : 61Rep Puanı : 0
hehe ben yalakaım cnm nevin abla nevin abla diye nevinin dibinden ayrılmıyosun sonra yalaka oluyoruz bi git işine ya sen herşeyi düzeldiğini sanıyosan yanılıyosun biz ATFC dki herkez sineme gıcık oluyo sevmiyo sizde ardayı sevmeyin ama laf sölemeyip adam olun seninle yaşımı küçültüp böyle laf dala$ına gircek kadar *** değilim UZATMA!!!
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43