Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Arda Şov Yaptı, Sinem Seyretti.

+8
smr
Emii
sinem.büşra
Arda_Sinem
naz_
arda_gs_cemre
SinemHaniFe
ѕιηємвєякє
12 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
Sinem'in Meleği
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Sinem'in Meleği

Başarı Puanı : 23
Rep Puanı : 0

Arda Şov Yaptı, Sinem Seyretti. - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Arda Şov Yaptı, Sinem Seyretti.   Arda Şov Yaptı, Sinem Seyretti. - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Ara. 28, 2009 10:14 am

eLiF zaTen senin bana bi düŞmanLığın var giBi geLio bana .. sinem fanıySam suÇum ne benim .. ?

ya inanmıyorum berke ya siteyi arDa fanLarı baSmıŞ sen hepimize birDen susmamızı öneriyoSun .. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

ayrıCa ben bu msJı yazaLı araDan kaÇ qün qeÇti .. Göz Kırpan görünen köy kLavuz istemz öyLe mi nevin abLa .. Göz Kırpan msJın tariHine bakın .. Göz Kırpan

Muro10 benim adminlik yönetimim budur, kendi sitende yaptıkların seni ilgilendirir; beni ilgilendirmez [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

En doğal halimi sergiliyorum size, yapmacık piyon olmam; olamam...

evet berkeyeDe katıLıyorum .. benDe ardayı sevmiyorum .. ama kötü laf fiLanDa etmem .. Göz Kırpan siz etmedikÇe sorun yok nevin abLa .. Göz Kırpan bana buLaşmayana benDe buLaŞmam .. Göz Kırpan

site herkeze açık olduğu içinmi siteyi ardacılar bastı ardacı sitesi oldu v.s diyip duruyosunuz...
yukarıDada beLirttiğim giBi bu msJı sizin siteye üye oLmaDan yazmıŞTım .. Göz Kırpan
Sinem'in Meleği
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Sinem'in Meleği

MesajKonu: Geri: Arda Şov Yaptı, Sinem Seyretti.   Arda Şov Yaptı, Sinem Seyretti. - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Ara. 28, 2009 10:24 am

nevin neler diyo ama ya bak emin ol bizde aptal değiliz..
nevin abLayı biLirim ama sen .. ben bi arda fanı olsayDım tepkin farkLı oLurDu dimi eLiF ? Göz Kırpan ben bir sinem fanıyım suÇm ne ? bi iDam etmeDiğin kaLdı .. Göz Kırpan bravo ya tebrik ederim .. Göz Kırpan sinem abLayLa arDa bi ayrıLSaLar sinem'e olan düŞmanLıqınız biter biLiyorum .. umarım biran önCe ayrıLırLarDa bu kavga burDa biter .. bu yaptıqın çok anLamSız .. ben tam nevin abLa iLe barıŞmıŞken sen aramızı bozuyorSun .. Kızgın senin derDin ne ya .. benCe sen arDaCı fiLan değiLsin .. nevin abLanın yaLakaSıSn .. Göz Kırpan

kızım düzgün konu$ ln bi bas git sana laf oldumu bizim fanda burda bula$ma bana ya
ayrıca yukarıDaki cümLeyi ben kurmaDım .. biri şifremi buLmuş değiştirmiŞ .. benDe bu üye aDımLa qirDim .. Göz Kırpan
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Kiymetlim1O.

Başarı Puanı : 75

MesajKonu: Geri: Arda Şov Yaptı, Sinem Seyretti.   Arda Şov Yaptı, Sinem Seyretti. - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Ara. 28, 2009 11:36 am

BDk sen kimsin ya ?

Ayrica laflara dikkat edelim dimi
Yalakasin felan olmuyor Göz Kırpan
Sinem'in Meleği
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Sinem'in Meleği

MesajKonu: Geri: Arda Şov Yaptı, Sinem Seyretti.   Arda Şov Yaptı, Sinem Seyretti. - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Ara. 28, 2009 11:45 am

ben büşra nevin abLa .. şifremi biri değiştirmiş .. benDe böyLe girDim .. artık bana ameLe diyen eLiFe benDe yaLaka demezSem ayıp olur dimi ? tartıŞmayı keserim berke .. ama bana eLiF'de ameLe demeyi bırakrSa ... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
*éL!qH*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*éL!qH*

Başarı Puanı : 61

MesajKonu: Geri: Arda Şov Yaptı, Sinem Seyretti.   Arda Şov Yaptı, Sinem Seyretti. - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Ara. 28, 2009 4:13 pm

hehe ben yalakaım cnm nevin abla nevin abla diye nevinin dibinden ayrılmıyosun sonra yalaka oluyoruz bi git işine ya sen herşeyi düzeldiğini sanıyosan yanılıyosun biz ATFC dki herkez sineme gıcık oluyo sevmiyo sizde ardayı sevmeyin ama laf sölemeyip adam olun seninle yaşımı küçültüp böyle laf dala$ına gircek kadar *** değilim UZATMA!!!
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Arda Şov Yaptı, Sinem Seyretti.   Arda Şov Yaptı, Sinem Seyretti. - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı Ara. 29, 2009 6:48 pm

uzatıp uzatmamam bnm probLemim senin değiL .. nevin abLa , nevin abLa diosam yaLaka mı oLuyorum ? bn nevin abLanın dibinDen ayrıLmıo filan değiLim .. Göz Kırpan çokta umrumdaydın sanki .. Göz Kırpan
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Arda Şov Yaptı, Sinem Seyretti.   Arda Şov Yaptı, Sinem Seyretti. - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı Ara. 29, 2009 6:59 pm

İkiniz de kesin.
http://www.sinem-kobal.tk
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Arda Şov Yaptı, Sinem Seyretti.   Arda Şov Yaptı, Sinem Seyretti. - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı Ara. 29, 2009 7:13 pm

keserim kesmesinede bu saygısıyLıqa bi son verirSeniz adminim ? Göz Kırpan

Arda Şov Yaptı, Sinem Seyretti.
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Arda ve Sinem çok yakışıyor!
» Sinem 30 bin TL'lik ev alışverişi yaptı
» Golü attı Sinem’e kalp işareti yaptı
» Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı!
» twiter dan arda sinem