G.Saray, Ali Sami Yen'de son 3 maçta 4 puan yitirmesine rağmen bu sezon evinde oynadığı 16 maçta da mağlubiyet yüzü görmedi. Süper Lig'de 9, Avrupa Ligi'nde 6, Türkiye Kupası'nda 1 maç olmak üzere 16 resmi maçta 12 galibiyet 4 beraberlik alırken attığı 42 gole karşılık kalesinde 11 gol gördü. Cimbom, bu sezon ilk kez 1-0'lık skorla maç kazandı.
GENÇLER'İ HEP YENİYOR Cimbom, Süper Lig'de G.Birliği ile oynadığı son 8 maçını da kazanmasını bildi. Gençlerbirliği, maç boyunca G.Saray'dan daha fazla şut atmasına rağmen gol atmayı başaramadı. Maç boyunca Cimbom kalesine 16 kez şut atan G.Birliği bunların 4 tanesinde isabet sağlayıp % 25 isabet oranı sağladı. Ev sahibi Galatasaray ise 12 şuttan sadece 2 tanesinde isabet sağladı ve 1 gol buldu.
SİNEM ARDA'YI İZLEMEYE GELDİ Avrupa'nın ünlü kulüplerinin Ali Sami Yen'de izlemesine alışık olduğunuz Arda'yı bu kez seyretmeye gelen sevgilisi Sinem Kobal'dı. Numaralı tribünde sevgilisini izleyen ve çok heyecanlı olduğu gözlenen Sinem Kobal, maç boyunca ve özellikle de top Arda'dayken yerinde duramadı.
SAVUNMANIN HER YERİNDE OYNARIM Hakan Balta savunmanın değişik bölgelerinde oynamasının kendisini zorlamadığını söyledi. Sarı-Kırmızılı oyuncu, "2. yarının ilk 15-20 dakikası hariç çok önemli pozisyonlar vermedik. Genel olarak takım savunmasını iyi yaptık" ifadesini kullandı.
sinem transfer oldu gs ye [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ya Ne Demek İstiyorsun Sen Yaa Bak Zaten Bu Aralar Arda Sinem Meselesine Kılım Kalbinizi Kırmayayım..
Ayrıca Hangi Üye Dedi Bilmiyorum Artık Sinem Her Maça Gelsin Diye Ama İnşallah Gelmez Gelirsede Dönek Olur Zaten Fener Bahçeli Birinin Galata Saray Maçında Ne İşi Var Offf Çıldırdım Yineeeeeeee
Emii
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 09/12/09Mesaj Sayısı : 240Başarı Puanı : 279Rep Puanı : 3
sinem transfer oldu gs ye [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ya Ne Demek İstiyorsun Sen Yaa Bak Zaten Bu Aralar Arda Sinem Meselesine Kılım Kalbinizi Kırmayayım..
Ayrıca Hangi Üye Dedi Bilmiyorum Artık Sinem Her Maça Gelsin Diye Ama İnşallah Gelmez Gelirsede Dönek Olur Zaten Fener Bahçeli Birinin Galata Saray Maçında Ne İşi Var Offf Çıldırdım Yineeeeeeee
bu duruma alışsan iyi olur ben gayet doğru söyledim biraz objektif ol bnce insan aşkı için herşeyi yapr :love:
En son Arda_Sinem tarafından Paz Ara. 20, 2009 11:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Arda_Sinem
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 12/12/09Mesaj Sayısı : 46Başarı Puanı : 48Rep Puanı : 0
canım her 2 yorumda esprili doğru yorumlar relax biraz
Arda_Sinem
SinemKobalFan♥Üye
canım her 2 yorumda esprili doğru yorumlar relax biraz
öyle canım ama olan olmuş kabullenmek en iyisi
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
son 3-4 haftadır arda çok iyi oynuyor..çalışma en etkili faktör..ama özel hayatı mutlu oldguugndan...sineminde payı oldgunu düşünüyorum bu başarıda bnm bu bnm şahsi görüşüm...
ayrıca filmin fragmanındaki barın üstündeki sahneye bayıldım sinem ayrı bir güzel geldi gözüme..bir dipnot yazayım dedim..neden dediysem içimden geldi :
Arda_Sinem
SinemKobalFan♥Üye
Asla Kabullenmedim Ve Kabullenmeyeceğim de Siz Ne Kadar Kabullenirseniz Kabullenin Ki Hem Kabullenenler Ardacılar Zaten Biz Kabullenmiyoruz. Ardayı İstemiyoruz.Ardayla Sinem Aşk Yaşamasını Kabullenemiyorumm...
Arda_Sinem
SinemKobalFan♥Üye