Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 90Başarı Puanı : 92Rep Puanı : 0
Konu: arda ve sinemle ilgili özell Perş. Ara. 17, 2009 10:26 pm
öncelikle şu var beni ne kdr sevmeseniz bile sizi bu bilgiden yoksun bırakamam
bugün egemen abi girmişti
Öncelikle merhaba arkadaşlar; uzun bir süredir siteye giriş yapamadım öncelikle bu yuzden kusura bakmayın.ardayla ılgılı butun sorularınıza tek tek cevap veremıcegım kadar cok soru var o yuzden cwp veremedıgım arkadaslarımdan özür dılerım.Sorularınıza genel olarak burdan cevap vereceğim.Arda'nın morali ve keyfi gayet yerinde.Sinem kobal'la cıkan dedıkodular tamamen aslı astarı olmayan uydurma haberlerdır.Ardayla Sinem gayet ıyı arkadaslar.Sevgılı olmaları gıbı bır ıhtımal mumkun deıl kı ardada zamanında yaptıgı acıklamada arkadas olduklarını ve sevgılı olamıcaklarını belırmıstır.Sizden rıcam gazetelerın magazın sayfalarında yazan uydurma haberlere ınanıp kendınızı uzmeyın.Ardanın transfer haberlerı hakkındakı sorularınıza ıse;Ardanın suanda takımını sampıyon yapmaktan baska bır dusuncesı yok.o yuzden transfer haberlerını dıkkate almayınız.Ayrıca Facebook profılımde artık sorulan sorulara cevap vermıceğimi belırtmek ıstyorum,çünkü ıyı nıyetım suıstımal edıldıgınden cevap vermeme kararı aldım.Profılden msj yoluyla msj cekıpte cevap alamazsanız yanlıs anlamayınız.Anlayısınız ıcın şimdıden hepınıze tesekkur ederım.Kendinize ıyı bakın.ıyı sohbetler. Egemen TÜRK
aynen buu yazdı
peki romadaki neydi ben acikcasi sana inanmadim kusura bakma bana öle geldi
o romadakı fotoda arda atesler ıcınde yanıo.sen olsan arkadasının atesını olcup yanında olmazmısın??
bu soruya bu cvp verdii
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: arda ve sinemle ilgili özell Perş. Ara. 17, 2009 10:47 pm
Aşk vardır O yazıyı gördüm..
Seni sevmemek değil, kendini iyi tanıtamamışsın demek ki bize kendini, biz herkesi severiz; gönül kapımız herkese açıktır ki girmesini bilene..
Asıl bu Egemen'in yazdığı aslı astarı olmayan salakça bir yazıdır..
Arda ve Sinem (maalesef - üzülerek ki) söylüyorum, sev-gi-li-ler..