Evet Sinemle Özel Bir Muhattaplıqım Var Ki Bunun Berkede Farkındadır Biz Berkeyle Sinemi Çok Yakından Takip Ediyoruz Annesiyle Konuşuyoruz Sinemle Bile Konuşuyoruz Ve Sinem Hakkında Bu Kadar Bilgiye Sahip Olmamız Sinemde Ki Değişimleri Farketmemize De Neden Olabilio
Emii
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 09/12/09Mesaj Sayısı : 240Başarı Puanı : 279Rep Puanı : 3
Nasıl Desem Eski Sinem Yok Yani Değişti Çok Değişti Hemde Önceden İşiyle Gündeme Gelmek İsteyen Sinem Şimdi Aşk Hayatıyla Her Gün Manşetlerde Ki Buna Da Arda Neden Oluyo Başından Beri Arda-Sinem İlişkisinin Yanlış Olduğunu Düşünüyordum Ki Hala Öyle Düşünüyorum Ardanın Yüzünden Sinem Böyle Oldu Diye Düşünüyorum.Her Gün Manşetlerde Sinemi Görüyorum Ya Var Mı Böyle Bişey
Emii
SinemKobalFan♥Üye
evt canım bende görüyorum maalesef ve çirkin haberler bazıları yok öpüşürken yakalandılar şok şok bilmemne çirkin yani bu yaşta bi kız için.. ama bu haberlerden dolayı sinem'den soğumamalısın cnm arda'Yı sevmeyebilirsn ama o da heralde istemiodur bu tarz haberlerin çıkmasını.. ama biliyosun canım magazin basınımız genel olarak böyle..
İşte Ona Sinir Oluyorum Ya Zaten Ardayı Sevmiyorum Nefret Ediyorum Ondan Sırf Sinemle Çıkıolar Die Önceden Çok Seviodm Ama Artık Sevmiyorum Sinemin Adı Onun Yüzünden Manşetlerde Kızın Adını Kirletmeye Ne Hakkı Var Onun Ya İnsan Seviyosa Bile Bu Duruma Bi Dur Der Deil Mi Ama Ayıptır Kızın Adını Çıkartıcak Yakında Yaa Zaten Bu Öpüşme Haberlerne Falan Çok Sinir Oldum Kim Bilir Yakında Ne Çıkar. Açıkcası Ben Sinem Ablanın Eski Halini Özledim Şu Anda Ki O Kız Sinem Olamaz İnanamıyorum Ben Bu Kişinin Sinem Olduquna Eski Sinemi Geri İstiyorum Ben Yaa :'(
Emii
SinemKobalFan♥Üye
cnm arda sinemin adını nie kirtletsin? sinem konuşmak istemiyodur arda da saygı duyuodur ya da tam tersi. bence bunlar medyanın abartmaları ve boş boğazlı haberleri sen bunn için üzlme yani. biz gerçek sinem'in nasıl olduğunu bilioruz
saÇmaLıosnz ama .. sen ve tuqBa kaFanıza sakSı deqiL taş düŞmüş .. sakSı düşseyDi bu kaDar saÇmaLamazDınız .. arTık hiÇ biŞe demiorm ikinizinDe yoLu aÇık olsun ..
Beni Tubayla Bir Tutma Büşra Başka Ne Yapabilirim Evet Kafama Taş,Saksı Değil Kocaman Bi Kaya Düştü Ve Bu Kayayla Anladım Ne Kadar Gerizekalı Olup Ne Hata Yaptıqımı
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43