Ben Leyla .Sinem Kobalin ve Aysel Teymurzadenin deli faniyim. Koyu Fenerbahceliyim. Araniza gelmekden cook mutluyum. Guzel zaman gecirecegimize eminim.
En son SinemciLeyla tarafından Paz Ara. 13, 2009 12:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
inşallah sende diğer üyeler gibi bırakmazsın bizi hayatım .. biraz geç olmuş ama hoşgeldin .. sefalar getirdin .. bende büşra ... beşiktaşlıyım .. xD sorun olmaz değil mi xD ? umarım iyi vakit geçiririz tabi sen forum kurallarına uydukça .. xD .. biraz emir gibi oldu ama kusura bakma hayatım .. sakın bizi bırakma bebeğim ..
Türkçe Konuş! Düzenleme : LydiaMoon
Sinem.Leyla
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 12/12/09Mesaj Sayısı : 631Başarı Puanı : 799Rep Puanı : 9
hic bir zaman birakmam araniza gelmekden cook mutluyum. Hep kalici olucam . Hem takim meseleleri sorun olmaz xD . Simdiden hepinizi cook sevmeye basladim
Ben Leyla . Sinem Kobalin ve Aysel Teymurzadenin deli faniyim. Koyu Fenerbahceliyim. Araniza gelmekden cook mutluyum. Guzel zaman gecirecegimize eminim.
Benimde biraz gec oldu ama hoş geldin.Bende Hanife Memnun Oldum. Bende aşırı derecede koyu fener bahçeliyim (: Umarım kalıcı olursun Tekrar Hoş Geldin...
Sinem.Leyla
SinemKobalFan♥Üye
Ben Leyla . Sinem Kobalin ve Aysel Teymurzadenin deli faniyim. Koyu Fenerbahceliyim. Araniza gelmekden cook mutluyum. Guzel zaman gecirecegimize eminim.
Benimde biraz gec oldu ama hoş geldin.Bende Hanife Memnun Oldum. Bende aşırı derecede koyu fener bahçeliyim (: Umarım kalıcı olursun Tekrar Hoş Geldin...
yooo ben gormedim ben sadece dogum gunu yazisini gordum onun icin boyle 1 resim, gif ve s. gonderirsin dedim yeni yil icin. gonderdiyin hediyeyi koyarsan sevinirim.
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Merhaba millet ben Leyla Salı Ara. 15, 2009 11:02 am
yha keşke bende bilsem ablamın evine gitSem .. hediye yollayacağım valla .. ama evini bilmiyorum ki ...
Türkçe Konuş! Düzenleme : LydiaMoon
Sinem.Leyla
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Merhaba millet ben Leyla C.tesi Ara. 19, 2009 11:30 am
ѕιηємвєякє demiş ki:
N'için?
Çunki onun bende olmasi icin bende Sans olmasi lazim. O da bende yok.
Bencede yaa su Hediye olayini dusunun. Guzel bi seyler yapa biliriz internetten. Artik siz de isterseniz evine gonderirsiniz. Ama internetten mutlaka dusunun.