Galatasaraylı yıldız Arda Turan'la adı sürekli aşk dedikodularına karışan Sinem Kobal, İstinyePark'ta dostlarıydı. 22 yaşındaki güzel oyuncu, genç yaşına rağmen elinden sigarasını hiç düşürmedi.
başka bir sitede aynı haber birbaşka şekilde yazılmış...
SİNEM SİGARAYA BAŞLADI!
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Galatasaraylı yıldız Arda Turan'la adı sürekli aşk dedikodularına karışan Sinem Kobal, İstinyePark'ta dostlarıydı. 22 yaşındaki güzel oyuncu, sigara içtiği gözlendi.Daha sonra telefonla konuşan Sinem,hararetli hararetli birşey anlatıyordu.telefondaki kişiyle birkaç dakikalık ufak bir tartışma yaşayan sinem daha sonra gülmeye başladı.Telefondaki kişi Sinem'in gönlünü almışa benziyordu.Gülerek telefonu kapatan sinem arkadaşlarına birşeyler söyleyip onları da güldürdü daha sonra.Telefondaki kişinin ise son dönemde basında yer alan aşk yaşadıkları ortaya çıkan Arda Turan oldugu tahmin ediliyor..
siqarayı azaLtarak bırakması daha uyqun oLur .. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dediqine katıLmıorm .. bir kere ailesi bırak demişse bırakmamış .. arda diyince mi bırakacak .. şahsen ben içmiş olsaydım seFqiLimin deqiL aiLemin sözünü dinLerdim ..
Emii
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 09/12/09Mesaj Sayısı : 240Başarı Puanı : 279Rep Puanı : 3
evt ama azaltamıyo işte insan bi kere başlayıncaa.. Çevresi flnda sigara içosa öle bi ortamdaysa ki büyük ihtimal öyle. bırakması çok zorrr.. bağımlılık kötü bişi hele sigara bağımlılığı. ama arda bıraktırır öle deme
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
aman yha o kim oluo bee.. aiLesi bıraktıramamış arda mı bıraktıcak .. eqeR arda sayesinde bıraksın siqarayı bende burda ne isterseniz yapıcam .. o kaDr inanmıorm buna .. hem doqRu söyLüyorsn .. baqımLıLık koLy deqiL bırakmak .. ALLaH kimsenn başına vermesin .. umarım bırakır .. siqaRann zararLarı o kadar çok ki .. ):
Sinem.Leyla
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 12/12/09Mesaj Sayısı : 631Başarı Puanı : 799Rep Puanı : 9