Temin Sinem'in annesi Nuray KOBAL ile konuştum ve dizüstündeki gerçekleri sizin de öğrenmenizi istiyorum...
Tüm gerçekleri madde madde yazıyorum ve birdaha sitede bu konu hakkında bir laf söyleyeni banlıyacağım..
Sinem KOBAL ve Arda Turan başarılı bir oyuncu ve futbolcudur. Sinem KOBAL ve Arda Turan'ı çekemeyenler tarafından uydurulmuş bir haberdir bu haber...
Haber daha fazla ileri giderse haberi yayınlayanlar da dağıtanlar da (biz de dahiliz) mahkemeye verilecektir sorumlular... O yüzden gerçekleri ortaya getirmek istiyorum....
Şimdi gelelim konuşulanlara...
Sinem KOBAL'ın annesi Nuray KOBAL ile konuşmalarımızı görmek için mesaj yazınız...
Mesaj yazınca konuşmalar ortaya çıkacaktır...
En son ѕιηємвєякє tarafından Cuma Ekim 30, 2009 6:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
tuğba*
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 18/07/09Mesaj Sayısı : 360Başarı Puanı : 407Rep Puanı : 1
Edit: Okudum böyle bir şeyin olmadığını söylemiştim. Saçmalık resmen çekemeyenler ve onların adi oyunları. Besbelliydi çünkü; eğer o adamın elinde görüntü olsaydı, sırf para kazanmak için istediği fiyata satamasa da sonuçta satıp parasını alırdı. Hem de belkide o ismi geçen şahıs onları küçük düşürmek için yapmıştır. Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum. Arda içinde Sinem içinde çok üzülmüştüm çok sağol Berke yüreğimee su serptin
eft kanıT olmadan bisde saçamaladık... bu arada...
<LI>Arda da temiz aileden gelen bir çocuk, iyi bir çocuk.Yardım isteyene yardım eder, iyi aileden gelen bir çocuk... </LI> (Bunca korumaya karşı bir aşkın olduğunu hissediyorum ama [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] )
eft bu korumada bnnm qösümden kaçmadı... bişiler vardır.. ama bu haber kesinlikle yalan olduqu belli oldu.. sinem abla böle bişi yapmas...
edarda
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 02/08/09Mesaj Sayısı : 32Başarı Puanı : 37Rep Puanı : 0