Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: abLamızı uyaralım.. ! Cuma Ekim 30, 2009 3:17 pm
arkadaşlar sonunda olan oldu.. sinem abla arda turanla öpüşürken yakalandı die haberi çıktı.. ve biz fanları olarak buna engel olamadık.. sinem ablaya en yakın berke ve hanife var.. lütfen nuray teyzeyle konuşun.. sinem ablann adı bihter gibi çıkmasın.. arda yüzündn.. ALLah'ın beLası bi elime geçirsem varya.. onun tek derdi haberi çıksın.. sinem ablayı hiç düşünmüo pisLik ..
éVéT HaKLıSıN BüŞRaCımm BéRKé BéN KoNTöR YüKLéMéYé CaLıSıCaM SéNDé aRa NuRaY TéYZéYi BéNDé aRaYaYımm Tmm Mı KoNuSaLımm CiDDéN éN YaKıN BiZiZ Bu Néé Yaaa
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Arda' nın da bir suçu yokki çocuk kimse ile arkadaşlık etmeyecek mi yani? abarttıkça abarttılar Sinem aramızda bir şey yok dedikçe saçma sapan haberler çıkarıyorlar Arda' nın üstüne gitmek çok yanlış. Çocuğun da yapabileceği bir şey yok malesef
canım benim ben Sinem' in suçu var demedim ki sadece Arda' nın da bir suçu yok dedim o istemezdi böyle olmasını her şey bizim medyamızda kulaktan dolma bilgileri abartarak bu hala getiriyorlar
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
ardayı yıpratmak ıcın elınden gelen herseyı yapıyorlar saba şımdı de bu...o guleryuzlu cocugun gıtmıs yerıne moral sıfır-bıtkın bı arda gelmıstı bucaspor macında...bu kadarını haketmıyor arda bı ınsanın ustune bu kadar gıdılme.sınem ıcınde gecerlı tabı bunlar...
ardanın bu haberlerde bır sucu yok... 22 yasında bı ınsanın ustune bu kadar gelınmez..arda formdayken bu haberler cıkamyor cunku ard formda ne zamn bu dusus olsun yerden yere vuruyorlar. ardanın ne açığını yakalasakta, gundeme getırsek yerden yere vursak..açılışa gıder ceketını elestırırler...onun yerınde baskası olsa depresyona kırmıstı coktan sinem kobal uzulmustur bu habere arda kadar.dun 29 ekım antremanı gıttım taraftara acıktı..zorakı guluyordı o esprı yapan herkesı gulduren cocuk..herkes moral vermeye calısıyorduardaya .ayrıca gazetecılere fotospor dan kımse var mı dıe sordu.arda turk futblun en yeteneklı oyuncusudur(sahsı gorusum)bıtırmek ıcın herseyı yapıyorlar.sonra neden bızden yıldız çıkmıyor dıyorlar..
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Ağzına sağlık Cemre galiba ismin aynen de bunu diyorum ve üzülerek söylüyorum GS taraftarı hep böyle aranızda GS liler var ama üzgünüm Hakan Şükür olayında da böyle oldu. Adamı yerden yere vurdular. Hep böyle oluyor Arda' yı suçluyoruz ilk baş bende suçladım ama çocuğun gerçekten bir suçu yok. Arda bencede Türkiye' nin en iyi futbolcuları arasında. Bunu çok iyi gördük. Cemre arkadaşımın da dediği gibi Arda güzel oynadı mı hiç bu kadar sapkın haberler olmuyor nedense ama Arda biraz düşsün hemen top atmaya başlıyorlar. Vurdukça vuruyorlar Sinem' in tabii ki bir suçu yok. Ama eğer Arda kötü bir çocuk olsaydı Sinem onunla arkadaşlık yapmazdı zaten. Anlatabiliyor muyum? Daha öncede dediğim gibi Arda' nın bu konuda bir suçu yok Sinem' in de yok bütün suç Türkiye deki taraftarlar ve medyamızın kimse üstüne alınmasın lütfen ben düşüncemi söyledim
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
sinem ablanın üstünede qeliolar ama.. önce beyaz sonra arda dedikodusu..
katılıyorum...ancak bazı arkadasların ardanı yuzunden pslık vs vs..haketmedıgını dusunuyorum..ardanın halını dusunmek btn medya bazı taraftarlar en onemlısı gs camıası heryerd yerden yere vuruyorlar.bu cocuk 22 yasında bu kadar yuk fazla.kaptan dıye kaptanlıg kaldıramad faland fılanda her ıkıısınınde bu haber yuzunden cok uzuldugunu dusunuorum...
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Ağzına sağlık Cemre galiba ismin aynen de bunu diyorum ve üzülerek söylüyorum GS taraftarı hep böyle aranızda GS liler var ama üzgünüm Hakan Şükür olayında da böyle oldu. Adamı yerden yere vurdular. Hep böyle oluyor Arda' yı suçluyoruz ilk baş bende suçladım ama çocuğun gerçekten bir suçu yok. Arda bencede Türkiye' nin en iyi futbolcuları arasında. Bunu çok iyi gördük. Cemre arkadaşımın da dediği gibi Arda güzel oynadı mı hiç bu kadar sapkın haberler olmuyor nedense ama Arda biraz düşsün hemen top atmaya başlıyorlar. Vurdukça vuruyorlar Sinem' in tabii ki bir suçu yok. Ama eğer Arda kötü bir çocuk olsaydı Sinem onunla arkadaşlık yapmazdı zaten. Anlatabiliyor muyum? Daha öncede dediğim gibi Arda' nın bu konuda bir suçu yok Sinem' in de yok bütün suç Türkiye deki taraftarlar ve medyamızın kimse üstüne alınmasın lütfen ben düşüncemi söyledim
sakin kafayla düşününce sna hak veriyorum.. sinem'de de aRda'da da suç yok.. tüm suç medayada ve taraftarlarda... ama yine uyarmak lazım ikisinide..
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
gercek gs tarafatrları ardaya herzman destek bende koyu gs taraftarıyım..ama bole taraftarlarda var bu gercek bı haberse gs taraftarıymıs ona da yazıklar olsun...
"Sanmasınlar seni yalnız biz bural"ARDA" 'YIZ
En son arda_gs_cemre tarafından Cuma Ekim 30, 2009 4:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
évét AmA aYRıCa FaRKıNDaYSaNıZ SiNémmDé 22 YaSıNDa Vé o Bi oYuNCu aRDaDaN CoK SiNémiN MoRaLé iHTiYaCı VaR BuRaSı Bi SiNém FaN SiTéSi aRDaDaN CoK SiNémé MoRaL VéRiLMéSi GéRéKiLéN BiR YéR Dié DüŞüNüYoRumm (YaNLıS BiR DüSüNCéYSé HéRKéSDéN öSüR DiLéRimm) aRDaYı Da SiNémi Dé CoK SéViYoRumm éN iiSi BéNCé iKiSiNiDé uYaRaLımm oRTaLıK SaKiNLéŞéNé kDR GöRüŞMéSiNLéR
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
évét AmA aYRıCa FaRKıNDaYSaNıZ SiNémmDé 22 YaSıNDa Vé o Bi oYuNCu aRDaDaN CoK SiNémiN MoRaLé iHTiYaCı VaR BuRaSı Bi SiNém FaN SiTéSi aRDaDaN CoK SiNémé MoRaL VéRiLMéSi GéRéKiLéN BiR YéR Dié DüŞüNüYoRumm (YaNLıS BiR DüSüNCéYSé HéRKéSDéN öSüR DiLéRimm) aRDaYı Da SiNémi Dé CoK SéViYoRumm éN iiSi BéNCé iKiSiNiDé uYaRaLımm oRTaLıK SaKiNLéŞéNé kDR GöRüŞMéSiNLéR
katılıyorum sana her 2 sıde bunları haketmıyor...bi süredır yoktu bı haberler yogun mac trafıgınden gorusmedıklerını dusunuyordum ben...
En son arda_gs_cemre tarafından Cuma Ekim 30, 2009 4:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
gercek gs tarafatrları ardaya herzman destek bende koyu gs taraftarıyım..ama bole taraftarlarda var bu gercek bı haberse gs taraftarıymıs ona da yazıklar olsun...
ben Beşiktaşlıyım ama bütün takımlarla ilgiliyimdir ve bu bir haber değil benim düşüncem. Hakan Şükür de olan olayı hatırlıyorsundur büyük ihtimalle onu da böyle yerden yere vurdular çocuk sonunda pes etti. Kim yerden yere vurdu diye sorarsanız cevap kesinat: GS taraftarı adı altında ortalığı karıştıran şahsiyetler ve medyamız yanlış mıyım? ama ne oldu TRT anladı durumu ve Hakan Şükür' ü yanlarına aldılar. Halbu ki o adamın o takıma ne kadar yararı dokunmuştu. Bu kadar yerilmeyi hak etmedi. Şu anda Arda' ya da aynısı oluyor ve Sinem de malesef bu olaya alet oluyor. Bu yüzden Arda' ya kızmak çok yersiz ayrıca gerçek Sinemci ve Ardacılar bu gerçeği zaten görüyorlardır sorun etmeyin
sinemci_hazom demiş ki:
farkındayız canım kusura bakma konu amacından saptı ama ben böyleyim. Çok konuşurum ve yorum yapmayı severim hal böyle olunca konu saptırıldı haklısın burası Sinem fan sitesi özür dilerim
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
ya ben gerçekten özür dilerim onu diyorum tartışmalarda çok iyiyimdir ve düşüncemi sonuna kadar bütün belgelerimle savunurum Cemre' cim benim GS lilerle bir problemim yok. Tam tersine onlarla daha iyi anlaşırım. Ben sadece dediğim gibi GS taraftarı adı altındaki şahsiyetler yani bu gerçek GS taraftarına bir laf değil sinemci_hazom senin özür dileyecek bir sorunun yok birtanem... sorun bende hep çenem düşer
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod