Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: SaatLerce öpüştüLer ! Cuma Ekim 30, 2009 2:51 pm
Fenerbahçe derbisindeki kötü oyunuyla eleştirilerin hedefindeki isim olan GS kaptanı Arda Turan'ın; maçtan iki gün önceki gece yarısı, oyuncu Sinem Kobal ile bir otoparkta öpüşürken görüntülendiği ortaya çıktı! İddialara göre; Turan ve Kobal, FB-GS derbisinden iki gün önce, bir otoparkta saatlerce öpüşmüş. Bir Galatasaray taraftarı da bu aşk görüntülerini cep telefonuyla kameraya almış. Maçın Galatasaray için hüsranla sonuçlanmasının ardından Arda'nın kötü oyununa kızan taraftar, bu görüntüleri TV kanallarına satmak istemiş. Fanatik GS'li, 'otopark aşıklarını afişe ederek', hem para kazanmaya hem de kaptanın kötü oyunundan intikamını almaya çalışıyormuş. 'Kızgın' taraftarın istediği ücreti veren TV kanalı çıkmayınca, görüntüler şimdilik elinde kalmış. Bu öpüşme görüntülerinin ortaya çıkmaması için Arda Turan'dan da para istendiği iddia ediliyor. Arda Turan ise dedikoduları yalanlayarak; ne bu görüntülerden haberi olduğunu ne de kendisini konuyla ilgili arayan biri olduğunu söylüyor.
Gülnur_Aslım_Burağım
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 22/01/09Mesaj Sayısı : 353Başarı Puanı : 271Rep Puanı : 0
SaF Yaa oNuN YüZüNDéN aDı CıKıCaK GéRCéKTéN ÇoK SiNiR oLDumm HéM SiNém aBLa DaHa KaÇ KéRé SöLiCéK aRaMıZDa BiŞi YoK Dié Bu LaFı CıKaRaNLaRıN VaRYaa ( RéKLamm oLMaSıN aMa FaCéDé ''Sinem Kobal Hakkında Çıkan Yalan Haberlere Son...! '' DiYé SaYFamm VaR LüTFéN HaYRaN oLuN aDıMıZı DuYuRaLımm)
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
ardayı yıpratmak ıcın elınden gelen herseyı yapıyorlar saba şımdı de bu...o guleryuzlu cocugun gıtmıs yerıne moral sıfır-bıtkın bı arda gelmıstı bucaspor macında...bu kadarını haketmıyor arda bı ınsanın ustune bu kadar gıdılme.sınem ıcınde gecerlı tabı bunlar...
ardanın bu haberlerde bır sucu yok... 22 yasında bı ınsanın ustune bu kadar gelınmez..arda formdayken bu haberler cıkamyor cunku ard formda ne zamn bu dusus olsun yerden yere vuruyorlar..
En son arda_gs_cemre tarafından Cuma Ekim 30, 2009 3:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
evet bende bunu demeye çalışıyorum gerçekten buna bir tepkimiz olmalı Arda' nın performansıda düştü zaten şahsen ben çok seviyorum bu çocuğu beşiktaşlı olmama rağmen ama yani Sinem Ablamız gibi bir kızı da bu haberlere alet ediyorlar ya pes artık pes
MéRaK éTMéinn HéRSei ÇöSDümüS GiBi BuNu Da CöSüCéS BéN éN KıSa ZaMaNDa aRiCamm NuRaY TéYSémii aYRıCa BéNCé iLK oLaRaK SiNémm iÇiN GéCéRLi ÇüNKü HéPSi aRDa Vé GaZeTéCiLéR YüSüNDéN GéLioo BaSıNaa
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
ardanın ne açığını yakalasakta, gundeme getırsek yerden yere vursak..açılışa gıder ceketını elestırırler...onun yerınde baskası olsa depresyona kırmıstı coktan sinem kobal uzulmustur bu habere arda kadar.dun 29 ekım antremanı gıttım taraftara acıktı..zorakı guluyordı o esprı yapan herkesı gulduren cocuk..herkes moral vermeye calısıyordu.ayrıca gazetecılere fotospor dan kımse var mı dıe sordu.arda turk futblun en yeteneklı oyuncusudur(sahsı gorusum)bıtırmek ıcın herseyı yapıyorlar.sonra neden bızden yıldız çıkmıyor dıyorlar..
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
eft haklısınıs ama varya bu habere çok sinirlendm.. ablamısın adı çıkarsa sırf o gıcık gazeteciler vede arda yüzünden çıkar ablamısın açıqını arıolar ya
sakin oL berke.. öfkeyLe kaLkan zaRaRLa oturur.. lütfen o ardayı bulucam.. bnmde adım büşraysa buLmuom mu.. ardanın tek derdi beren saat qibi ablamısın adı çıksın.. yok öle yaqma.. s.çarım aqzına senn..